Αδμιν Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εχετε καμια ιδεα γιατι οι Qt3 εφαρμογες εχουν αυτη την εμφανιση; Οχι μονο με το Qt3 Designer. Με ολες τις Qt3 εφαρμογες. Δοκιμασα να πακεταρω μερικες απο αυτες μονος μου μηπως ηταν προβληματικα τα rpm πακετα της Fedora αλλα τιποτα. Τα μενου αορατα και στυλ αλα GTK1. Η εκδοση της Qt3 ειναι 3.3.8b. Με Qt4 δεν εχω κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Να μαντέψω πως χρησιμοποιείς nvidia drivers, legacy 96.43.09; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ναι. Τι τρεχει με αυτους; (Πραγματι, οταν ειχα τους opensource nv οι Qt3 επεζαν κανονικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξερω πως μπορει να λεγεται το ιδιο πακετο στη fedora, στο debian λεγεται qt3-qtconfig (και qt4-qtconfig για τις qt4 based εφαρμογες οπως το skype, το virtualbox 2 κλπ) και χρησιμοποιειται για να ρυθμιζει την εμφανιση αυτων των εφαρμογων σε περιβαλλον το οποιο δεν ειναι kde. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Είναι τίγκα στα bugs. Υπάρχει bug με το scrolling σε εφαρμογές του kde (konsole, plasmoid add dialogs κ.α), πρόβλημα με το κείμενο εφαρμογών wine και άλλα ψιλά. Για επιδόσεις δε, δεν το συζητάμε καν. Όλες οι διεργασίες xrender (π.χ kde4, firefox scrolling) γίνονται σε software και όχι στην κάρτα γραφικών. Κάτι αντίστοιχο με το screenshot σου, γίνεται και στο openoffice, όταν υπάρχει composite window manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το OpenOffice το βλεπω μια χαρα και εχω composite: enabled στο Metacity. Τα υπολοιπα -πλην του KDE που δεν τρεχω- οντως συμβαινουν. jim στη Fedora λεγεται qt3-config αλλα δεν αλλαζει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Η εφαρμογη που ειναι στο screenshot του openoffice ειναι? Θυμαμαι ενα workaround για opera, που ελεγε να την ξεκινησεις πχ με >opera -style polymer αλλα πλεον δεν πιανει στην opera. Η μαλλον πιανει με μερικα "θεματα" για qt. Για δοκιμασε να βαλεις και το polymer πακετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Στο screen ειναι το Qt3 Designer της Trolltech. Opera εχω το Qt4 build οποτε δεν εχω προβλημα. Πακετο polymer δεν βλεπω, μονο polyester for KDE3 και polyester for KDE4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Στο nvnews forum έχουν βρει πως το πρόβλημα λύνεται απενεργοποιώντας το RenderAccel στο xorg.conf. Ωραία πράγματα, δε συμφωνείτε; > Option "RenderAccel" "0" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Στο nvnews forum έχουν βρει πως το πρόβλημα λύνεται απενεργοποιώντας το RenderAccel στο xorg.conf. Ωραία πράγματα, δε συμφωνείτε; > Option "RenderAccel" "0" Αυτο παει κατω απο το Device η το Screen? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 μου θυμιζει το προβλημα με την gtk-qt-engine αλλα απο την αναποδη δηλαδη ειχα προβλημα με το openoffice δεν εβλεπα τα κουμπια και αυτο μου εδωσε τη λυση http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2519911&postcount=77 (να πω την αληθεια εφαγα πολυ χρονο να το λυσω το προβλημα και οταν λυθηκε βαρεθηκα και το εβγαλα to gtk-qt-engine η χαρα της λυσης και μονο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω στο Device. Βάλτο εκεί, και αν δε δουλέψει δοκίμασε και στο screen. Έχω συναντήσει οδηγίες, γενικότερα για αυτές τις παραμέτρους και άλλοι λένε για το device, άλλοι για το screen. Αλλά νομίζω πως όπου και να πάνε δουλεύουν, αν και έχω μια μικρή επιφύλαξη. Όντως το README της nvidia, αναφέρει οτι μπορεί να μπεί είτε στο device είτε στο screen: __________________________________________________________________________ (app-d) APPENDIX D: X CONFIG OPTIONS __________________________________________________________________________ The following driver options are supported by the NVIDIA X driver. They may be specified either in the Screen or Device sections of the X config file. Option "RenderAccel" "boolean" Enable or disable hardware acceleration of the RENDER extension. THIS OPTION IS EXPERIMENTAL. ENABLE IT AT YOUR OWN RISK. There is no correctness test suite for the RENDER extension so NVIDIA can not verify that RENDER acceleration works correctly. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το εβαλα κατω απο το Device και το προβλημα σχεδον λυθηκε (εχει προβλημα ακομη με τις διαφανειες σε εικονες on qt apps) αλλα τα κειμενα πλεον ειναι ορατα. Αλλα δε με βλεπω να το κραταω. Χωρις το RenderAccel βλεπω τον Window Manager να σχεδιαζει τα παραθυρα (και μαλιστα πολυ αργααααααα), το scroolling στον Opera ειναι αθλιοτατο και μου ανεβαζει και το CPU Usage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=126954 Βγήκε κι άλλη beta και ίσως έχουν διορθωθεί τα bugs με τα artifacts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.