Προς το περιεχόμενο

Οθόνη ισάξια της samsung t240?

hkosmidi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εκτός από τον δέκτη τηλεόρασης και ηχεία, υπάρχει και κάτι άλλο στην HD που να δικαιολογεί την διαφορά στην τιμή (40 ευρώ για αγορά μέσω internet από Πλαίσιο), όπως για παράδειγμα η ποιότητα της εικόνας?

Οχι.........

Δημοσ.

καλυτερα η HD το μονο προβλημα ειναι οτι το τηλεχειριστηριο της.. ανοιγει και αλλες samsung στο ιδιο δωματιο... ειναι λιγο σπαστικο αλλα οχι τρομερο..

Δημοσ.

Τελικά την βρήκα και την παρήγγειλα! Για την 2493ΗΜ μιλάω..Ήρθε σήμερα στο σπίτι μου και την έστησα με τη μία. Ο VΑssassin βοήθησε στο καλιμπράρισμά της.

Η οθόνη είναι πιο όμορφη από ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες. Αυτό είναι σίγουρο! Η διαφορά από την παλιά, πλην τίμια, 19άρα Viewsonic είναι χαώδης. Τα χρώματα είναι είναι ζωντανά ενώ η βάση της είναι καταπληκτική. Ευτυχώς δεν είχε κανένα pixel (κολλημένο ή καμμένο).

Συμπερασματικά, πιστεύω ότι για τα λεφτά της είναι άριστη επιλογή, μαζί με την Τ240, αλλά την προτίμησα λόγω της βάσης.

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ σήμερα την T240 και μπορώ να πω είμαι κατενθουσιασμένος... Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με την 19άρα SONY που είχα... Ευτυχώς δεν είχα ούτε εγώ καποιο καμμένο Pixel...

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τελικά την βρήκα και την παρήγγειλα! Για την 2493ΗΜ μιλάω..Ήρθε σήμερα στο σπίτι μου και την έστησα με τη μία. Ο VΑssassin βοήθησε στο καλιμπράρισμά της.

Η οθόνη είναι πιο όμορφη από ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες. Αυτό είναι σίγουρο! Η διαφορά από την παλιά, πλην τίμια, 19άρα Viewsonic είναι χαώδης. Τα χρώματα είναι είναι ζωντανά ενώ η βάση της είναι καταπληκτική. Ευτυχώς δεν είχε κανένα pixel (κολλημένο ή καμμένο).

Συμπερασματικά, πιστεύω ότι για τα λεφτά της είναι άριστη επιλογή, μαζί με την Τ240, αλλά την προτίμησα λόγω της βάσης.

Πραγματι ειναι πολυ πιο ομορφη απο τις φωτογραφιες, την αγορασα σημερα :-)

Δημοσ.
κανενα site για calibration για την 240 βρηκε κανεις? γιατι ματαια ψαχνω στο γουγλι

Έχει στο δισκάκι που την συνοδεύει προγραμμα για calibration.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...