Προς το περιεχόμενο

το cooler master και απορεια?

BILL5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβα τιποτα!.

Σαν ηλ/γος που ειμαι σας λεω 3πραγματα

α)μικρη ασφαλεια, σηνηθως σε παλια σπιτια οι ηλ/γοι εβαζαν στην ιδια γραμμη φωτα και μπριζες με 10αμπερ ασφαλεια.Ετσι η 10αρα ασφαλεια φορτωνοτε ευκολα, δεν θελει και πολυ να πεσει

β) γειωση=> μπορει η μητρικη σου ή το τροφωδοτικο να εχει διαροη και να την τρωει το ρελε αν εχεις ρελε, μου εχει τυχει και εβγαλα το ρελε και δουλευαν.

γ) πολυμπριζο ελλατωματικο ή μπριζα ελλατωματικη

Δημοσ.

οταν ειχα το παλιο μου τροφοδοτικο επανω εβαζα τα παντα και αναβαν καμια φορα ψυλο αναβοζβηνε η λαμπα στο δωματιο λογο του air conticion οταν ηταν αναμενο. τωρα με το 700w το εχω βγαλει το αλο απο την μπριζα για να δουλεψει το pc μου ακομα το 2 pc ειναι στην μπαλαντεζα αλα δεν το εχω αναψει αλα ειναι στο stand bay. και λεω εγω τωρα θα πρεπει να καλεσω τον ηλεκτρολογο να μου αλαξει την ασφαλεια να μου περασει νεα γραμμη ποιο δυνατη για να μπορω να τα βαλω ολα να δουλεψουν κανονικα. με το παλιο καλωδιο υπολητουργει το μηχανιμα με το δικο του ειναι ψυλο οκ μην ξεχναμε το παλιο μου τροφοδοτικο παιζει 220v στο νεο λεει το καλωδιο 250v ναι φιλε ειναι παλιο το σπιτι του 76 η 78 πρεπει να ειναι δεν θυμαμαι καλα αλα εχω νεο πινακα και νεα εγκατασταση εχω βαλει μεσα παντως με αυτην την ασφαλεια δουλευη εκτος απο το δωματιο και το σαλονι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...