BILL5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 για σας παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας λιπον εβαλα επανω το νεο μου τροφοδοτικο cooler master 700w και μου ρηχνει την ασφαλεια του δωματιου να σημιοσω οτι εχει το δωματιο εχει ενα pc ακομα οταν τα εβγαλα ολα ανοιξε κανονικα αλα οταν βγαζω το τροφοδοτικο απο την μπριζα την ρυχνει παλι την ασφαλεια χαλασμενο και αυτο? και δεν αναβει και η πισω λαμπακι
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 xaxaxaxa Σορρυ που γελαω κιολας αλλα νοημα δν εβγαλα...Μου 8υμιζει τον προεδρο του εδεσαικου xaxaxaaxaax
BILL5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 το θεμα ειναι πολυ απλο αγορασα το τροφοδοτικο 700w και μολις το εβαλα επανω ριχνει την ασφαλεια του στο δωματιο που εχω και αλο ενα pc μαζι και περνουν απο την ειδια παροχη ρευμα στο συγκεκριμενω δεν αναβει απο πισω το λαμπακι και οταν εβγαλα το καλιωδιο, η το βγαζω την ριχνει την ασφαλεια τι δεν τι δεν καταλαβαται?
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Aδυνατο να πιασω το ολο 8εμα Αν καταλαβα κατι αυτο ειναι οτι εχεις ενα δωματιο με 2 pc και οταν βαζεις το ενα πεφτει η ασφαλεια...Το πρωτο που μ ερχεται ειναι η για βραχυκυκλωμενη πριζα η για μικρη ασφαλεια στο δωματιο ωστε να μην σηκωνει...Υπαρχουν αλλες συσκευες συνδεμενες?
HellasVagabond Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μηπως εχεις βαλει το καλωδιο πολυ μεσα στο τροφοδοτικο ? Μερικα τροφοδοτικα αν πιεσεις το καλωδιο ρευματος πολυ μεσα ριχνουν την ασφαλεια...Τσεκαρε το, βγαλε το καλωδιο λιγο πιο εξω.
BILL5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 εχω 3 μπριζα 1 για το καθε pc και περνουν απο διαφορετικες μπριζες ρευμα. μονο που αυτη η ασφαλεια την μιραζεται το δωματιο με το σαλονι, στο δωματιο εχω εκτος απο το αλο pc και ενα air conticion το εβγαλα και απο την μπριζα, το νεο μου τροφοδοτικο δεν αναβει το πισω λαμπακι του μονο που στο 850 ειναι ασπρο και γινεται πρασινο η κοκκινο το δικο μου ειναι μονο κοκκινο δλδ θα αναβει αμα παθει καμια ζημια. στο παλιο μου psu δεν ειχε κανενα προβλημα με το καλωδιο αν το βαλω σε αλο πολυμπριζο που ειχα το παλιο ριχνει την ασφαλεια και το εχω μονο του σε ενα μικρο 3εις σουκο
HellasVagabond Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Αυτο που σου ειπα το δοκιμασες ? Αν οχι δοκιμασε το....Βαλε το καλωδιο απο την μπριζα στο τροφοδοτικο αλλα ΜΗΝ το βαλεις εντελως τερμα μεσα.
notios7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 λοιπον επειδη ειχα την ιδια εμπειρια ειναι μητρικη 99,9%
mits@kos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ρε Bill παλήκαρε, άμα γράφεις χωρίς στίξη και χωρίς να χωρίζεις προτάσεις, γιατί περιμένεις να πάρεις απάντηση? Άμα εσύ δε σέβεσαι αυτόν που θα διαβάσει το ποστ, κουράζοντας τα μάτια του και το μυαλό του, γιατί να σε βοηθήσει κάποιος? Δεν το λέω για να σε πρήξω, αλλά νισάφι πια με τα απαράδεκτα αυτά ποστ που παίζουν με τα νεύρα μας...
BILL5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 λοιπον επειδη ειχα την ιδια εμπειρια ειναι μητρικη 99,9% αν ειναι η μητρικη γιατι με το 550w που εχω που ειναι και 20pin δεν μου ριχνει την ασφαλεια που max αυτο εβγαζε 420w, και δουλευουν και το air conticion και το αλο pc χωρις προβλημα και με αυτο δεν αναγκαζομαι να βγαλω το αλο pc εξω και το air conticion μην πως η ασφαλεια μπορει να σηκωσει μεχρι 850w η 900 ε? ναι το εκανα φιλε HellasVagabond αυτο που μου ειπες και δεν εχει δουλεψει
HellasVagabond Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Οποτε και καλωδιο αλλο δοκιμασες...Και δοκιμασες να μην το βαλεις εντελως μεσα...Οποτε μενει να ειναι προβλημα τροφοδοτικου.
BILL5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 δεν το εβαλα μεσα μεσα το αλο καλωδιο και μου εβγαζε αυτα που βγαζει η καρτα οταν χαλαει ξανα εβαλα το καλωδιο του τροφοδοτικου γιατι λεει 250v ενω με το αλο δεν δουλεψε κανονικα
liopyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δεν είναι πρόβλημα του τροφοδοτικού, ούτε του καλωδίου, (ούτε φυσικά της μητρικής ffs). Το πάθαινα κι εγώ στο παλιό μου το σπίτι. Όταν μετακόμισα (ως δια μαγείας) δεν ξανά συνέβει. Το Psu σου, όταν το πρωτοβάζεις στην πρίζα τραβάει στιγμιαία όση ισχύ μπορεί να τραβήξει, και σου ρίχνει την ασφάλεια, μάλλον επειδή αυτή είναι μικρή. (εκεί κατέληξα τουλάχιστον). Πάντως δεν το θεωρώ πρόβλημα, μη σε ανησυχεί, εγώ το δούλευα σχεδόν ένα χρόνο έτσι.
HellasVagabond Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δλδ μια του δουλευει και μια οχι ? Δεν μπορεσα να βγαλω ακρη....Εγω καταλαβα πως του ριχνει συνεχεια την ασφαλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.