Προς το περιεχόμενο

Megashare VS Megaupload

spocky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εληξε η συνδρομη μου στο rapidshare και επειδη δεν γινεται με αυτο το οριο που εχουν βαλει(2,66 GB/ημερα) θα ηθελα να μου προτεινεται εναν απο τους δυο για κατεβασμα αρχειων.Τι διαφορα εχουν και ποιος ειναι πιο διαδεδομενος απο τους uploaders?

• Super Moderators
Δημοσ.

Είμαι μέλος και στα δύο (και στο Rapidshare αλλά το account εκεί τελειώνει αρχές Φεβρουαρίου). Πιο πολύ υλικό έχει το Megaupload. Μακράν.

Προσωπικά αν έκανα τώρα account κάπου, θα ήταν στο megaupload.

Δημοσ.

Eκανα στο Megaupload καθως σ'ενα μηνα τελειωνει του Rapidshare.

Απο υλικο μπολικο και με τις ^%$#%# του Rapidshare θα ανεβει κι αλλο πιστευω..

Παρατηρω το εξης περιεργο:με τον IDM και κατεβαζοντας ειτε 1 ειτε 10 αρχεια μαζι ειναι σαν να εχει "κοφτη" στην ταχυτητα καθε αρχειου(κατω απο 200kbps).

Δηλαδη αν κατεβαζω ενα μονο θα κατεβαινει με 150-200kbps και αν κατεβαζω 10 θα κατεβαινουν και τα 10 με 150-200kbps.:rolleyes:

Θα προτεινα να τσεκαρεις και Netload.

Δημοσ.

Και εγω και στα δυο.Θα σου ελεγα να δοκιμασεις και στα δυο.Στο Megashares(και οχι Megashare) η συνδρομη για 6 μηνες ειναι 18 ευρω και μπορω να πω οτι μπορεις να βρεις το συνολο των καινουργιων release.Εχει ομως προβληματα μετα το καλοκαιρι κατα καιρους σε ταχυτητα.Τελευταια παει καλα γιατι κανανε καποια update.Εσυ φιλε paredwse πως πας απο ταχυτητα ?

Στο Megaupload βρισκεις αρκετα αλλα οχι ολα και η συνδρομη του ειναι λιγο τσιμπημενη 60 ευρω το χρονο (αν και εγω εχω των 2 χρονων με 80 ευρω)

-----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 10 : 31 : 02-----

Eκανα στο Megaupload καθως σ'ενα μηνα τελειωνει του Rapidshare.

Απο υλικο μπολικο και με τις ^%$#%# του Rapidshare θα ανεβει κι αλλο πιστευω..

Παρατηρω το εξης περιεργο:με τον IDM και κατεβαζοντας ειτε 1 ειτε 10 αρχεια μαζι ειναι σαν να εχει "κοφτη" στην ταχυτητα καθε αρχειου(κατω απο 200kbps).

Δηλαδη αν κατεβαζω ενα μονο θα κατεβαινει με 150-200kbps και αν κατεβαζω 10 θα κατεβαινουν και τα 10 με 150-200kbps.:rolleyes:

Θα προτεινα να τσεκαρεις και Netload.

Το θεμα με τις ταχυτητες ειναι σχετικο και διαφορετικο σε καθε χρηστη Δεν ξερω τι συνδεση εχεις Εγω εχω 24αρα γραμμη και εκανα ενα τεστ πριν απο λιγο Χρησιμοποιησα 2 αρχεια ξεχωριστα (ενα στο Megaupload και ενα στο Megashares ) 700MB το καθενα με orbit

Στο Megaupload ειχα 1.80 ΜΒ/sec και τελειωσε σε 7 λεπτα ενω στο Megashares ηταν κυμαινομενο απο 1- 1.55 ΜΒ/sec και εκανε 11 λεπτα

Δημοσ.

Καποιος μου ειπε οτι σε ενα απο τα 2 δεν χρειαζεται να κατεβαζεις κομματια πχwinrar αλλα σε ποιο απο τα 2 ισχυει?Με ενδιφερει μηνα συνδρομη οχι παραπανω

Δημοσ.
Καποιος μου ειπε οτι σε ενα απο τα 2 δεν χρειαζεται να κατεβαζεις κομματια πχwinrar αλλα σε ποιο απο τα 2 ισχυει?Με ενδιφερει μηνα συνδρομη οχι παραπανω

Εννοεις rar Στο Megashares γινεται αυτο.Ειναι ετοιμα σε avi,iso και δεν χρειαζεται extract.Μηνα συνδρομη εχουν και τα δυο.

Δημοσ.

Μόνο σε γερμανικά file hostings αν θέλετε να τερματίζετε την ταχύτητα σας...Μην κάνετε και πολύμηνες συνδρομές δεν ξέρουμε τι θα φέρει ο άνεμος...

Δημοσ.

Τελικα πηρα megaupload.Moνο που κατεβασα τον download manager που δινει και δεν μπορω να τον κανω να κατεβαζει ταυτοχρονα πανω απο 3 αρχεια και μου περιοριζει την ταχυτητα στο 500Kbps.Εχει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.
Τελικα πηρα megaupload.Moνο που κατεβασα τον download manager που δινει και δεν μπορω να τον κανω να κατεβαζει ταυτοχρονα πανω απο 3 αρχεια και μου περιοριζει την ταχυτητα στο 500Kbps.Εχει κανεις καμια ιδεα?

Καλυτερα να τον βγαλεις γιατι ειναι γεματος spam.Δεν ξερω τι χρησιμοποιεις αλλα για τον firefox θελει και το pluggin του.Σου προτεινω flashget με Orbit.Κανεις copy τα αρχεια-δεξι κλικ-flashgot options-Orbit.Σου δειχνει οτι ειναι ετοιμα-πατας Ο.Κ Τα αρχεια κατεβαινουν.Ειναι καλος γιατι δεν χρειαζεται να περασεις στοιχεια σου (username-password) παρα μονο να εχεις κανει log in στη σελιδα του megaupload

Δεν μας ειπες ομως τι συνδεση εχεις οταν λες οτι κατεβαζεις μονο με 500Kbps ?

Δημοσ.

Τι τα θες πανω απο 3 αρχεία ταυτόχρονα? Εγω τα Κατεβαζω τα ενα ενα αφου το ιδιο ακριβως θα μου βγει σε χρονο. Εκτος αν κατεβαζω μια 1080p και ξαφνικα βλεπω ενα προγραμμα η μια DVDrip 800mb οποτε βαζω 2 ταυτοχρονα.

Πραγματικα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να θες να κατεβασεις πανω απο 3 αρχεια μαζι

Δημοσ.

Θελω πανω απο 3 γιατι βλεπω πως για το καθε αρχειο δεν παει πανω απο 200Κbps και θελω να πιανω το max bandwith της γραμμης μου(13500) οπως οταν ειχα flash get kai rapidshare.

Talisman τον firefox χρησιμοποιω.Αυτο που λες με τον Orbit πως το βρισκω?

Δημοσ.
Θελω πανω απο 3 γιατι βλεπω πως για το καθε αρχειο δεν παει πανω απο 200Κbps και θελω να πιανω το max bandwith της γραμμης μου(13500) οπως οταν ειχα flash get kai rapidshare.

Talisman τον firefox χρησιμοποιω.Αυτο που λες με τον Orbit πως το βρισκω?

Ειναι free

http://www.orbitdownloader.com/

Δημοσ.

Toν κατεβασα αλλα μετα πως του πεταω τα mupload links ετσι ωστε να αρχιζει να τα κατεβαζει.Οταν τα κανω copy-paste μου βγαζει να κατεβασει τα στοιχεια του site που εχει τα links

Δημοσ.

Δεν μπορω να βρω αυτο που λες:# Στα options του Flashgot ενεργοποιήστε το Orbit αν δεν είναι ενεργοποιημένο.

Οταν κανω copy paste παλι το ιδιο κανει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...