Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζααα! (γεια)

Εχω ενα παλιο laptop Compaq presario 2100 με AMD επεξεργαστη και 256mb μνημη..

Το χρησιμοποιω για το διαδυκτιο και για να παιζω κανενα σκακι/πασιεντζα.

Του εχω φορεσει και tinyXP και κατι παλευει.

Απο οσο γνωριζω το συγκεκριμενο περνει αναβαθμιση μνημης εως 1gb.

Γνωριζετε που μπορω να απευθυνθω και να βρω την καταλληλη μνημη? :rolleyes:

Δημοσ.

Τα 256mb για αυτά τα λαπτοπ ήταν η πιο μεγαλη άπατη μετά τα vista με 1GB που πούλαγαν και μπορεί ακόμα να πουλάνε.512mb η 1GB ακόμα καλύτερα και πραγματικά θα δεις άλλο υπολογιστή.Γιατί στα 256 είχες και μείον τα mb της vga, μετα και νορμαλ xp να έχεις πάνω και antivirus δεν θα μασαει και θα πηγαίνει μια χαρά. όπως είπε και ο φίλος manom18x e-shop θα βρεις σίγουρα και σε καλή τιμή.

Δημοσ.
Τα 256mb για αυτά τα λαπτοπ ήταν η πιο μεγαλη άπατη μετά τα vista με 1GB που πούλαγαν και μπορεί ακόμα να πουλάνε.512mb η 1GB ακόμα καλύτερα και πραγματικά θα δεις άλλο υπολογιστή.Γιατί στα 256 είχες και μείον τα mb της vga, μετα και νορμαλ xp να έχεις πάνω και antivirus δεν θα μασαει και θα πηγαίνει μια χαρά. όπως είπε και ο φίλος manom18x e-shop θα βρεις σίγουρα και σε καλή τιμή.

Ευχαριστω πολυ users με τα περιεργα ονοματα! :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο 2100 δεν νομίζω να λειτουργήσουν οι μνήμες που πωλούνται σήμερα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα καθώς απαιτούνταν μνήμη με διαφορετική αρχιτεκτονική.Πάντως μία κατάλληλη μεταχειρισμένη 256ΜΒ θα σου κοστίσει λιγότερο από 10Ευρώ.

Δημοσ.

Φίλε antzen εγώ έχω σαν 2ο στο presario 2800 έβαλα 2 Χ 512 από ebay μαζί με έξοδα αποστολής 32,5 ευρώ. Αντίστοιχα στο eshop έχουν 84 ευρώ :lol:

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για να μήν ανοίγω καινούριο θέμα:

οι θείοι μου έχουν 1 compaq presario 2140EA, και σέρνεται. Το μόνο που μπορώ να αναβαθμίσω είναι η RAM. Απο Ελλάδα, δε βρήκα κάποιο μαγαζί που να έχει 2 dimmακια των 512, και στο εξωτερικό βρήκα σε αυτή τη σελίδα. http://www.memoryupgradecompany.com

Είναι αξιόπιστη? Έχει κάποιος εμπειρία απο το συγκεκριμένο κατάστημα?

Δημοσ.

Για να μήν ανοίγω καινούριο θέμα:

οι θείοι μου έχουν 1 compaq presario 2140EA, και σέρνεται. Το μόνο που μπορώ να αναβαθμίσω είναι η RAM. Απο Ελλάδα, δε βρήκα κάποιο μαγαζί που να έχει 2 dimmακια των 512, και στο εξωτερικό βρήκα σε αυτή τη σελίδα. http://www.memoryupgradecompany.com

Είναι αξιόπιστη? Έχει κάποιος εμπειρία απο το συγκεκριμένο κατάστημα?

ΆΝ έχεις paypal,μπορείς να αγοράσεις και  από ebay

θα έρθουν ποιό φθηνά.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ ;) επειδή δεν έχω paypal, να χρησιμοποιήσω πιστωτική ή είναι ρίσκο?

Καλύτερα είναι το paypal, πάντα για την δική σου ασφάλεια.

Δέν πιστέυω να υπάρξει πρόβλημα με την συναλλαγή σου.

κοίτα και της αγγελίες εδώ στο φόρουμ,κατά καιρούς πουλάνε :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...