Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με router

liam1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβλημα με frostwire k limewire

Καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα.εχω conn-x με ασυρματο μοντεμ philips που μου εδωσαν με τη συνδεση.καθε φορα που δοκιμαζω να ανοιξω το frostwire κ limewire η συνδεση μου κοβεται και αν δεν το κλεισω συνδεεται και αποσυνδεεται συνεχεια στο δικτυο και ουσιαστικα δεν εχω συνδεση.Επανερχεται οταν κλεισω το frostwire και ξανακανω connect απο την καρτα δικτυου.Να σημειωσω οτι ειμαι συνδεμενος με Ethernet, αλλα και χρησιμοποιοντας wireless με αλλο υπολογιστη με το που ανοιγω καποιο απο τα 2 παλι τα ιδια.

Eκανα κ reset το router αλλα παλι τα ιδια

Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει με το router ???

Δημοσ.

kai se αλλο pc το ιδιο?

β.δεν ρωταω για firmware update για το philips.σιγα μην υπαρχει.

μηπως η συνδεση σου πεφτει και χωρις να τα ανοιξεις αυτα?πεφτει μονο το ιντερνετ η χανει και το συγχρονισμο?εχεις παρατηρησει αν πεφτει το margin μεσα απο το μενου?

Δημοσ.
kai se αλλο pc το ιδιο?

β.δεν ρωταω για firmware update για το philips.σιγα μην υπαρχει.

μηπως η συνδεση σου πεφτει και χωρις να τα ανοιξεις αυτα?πεφτει μονο το ιντερνετ η χανει και το συγχρονισμο?εχεις παρατηρησει αν πεφτει το margin μεσα απο το μενου?

Οχι με αλλα προγραμματα πχ μtorrent δεν εχω αυτο το προβλημα,πολυ πολυ σπανια.

Ναι χανει κ το συγχρομισμο (αν καταλαβα καλα εννοεις τα λαμπακια online adsl κλπ του router-δεν ειμια κ ο πλεον σχετικος :P ) σβηνουν κ πρεπει να το ξαναανοιξω

Στo μενου πως μπορω να μπω για να δω το margin ???

Δημοσ.

λιγο παραξενο πραγματι αυτο.το margin ειναι μεσα σε καποιο μενου.δεν το θυμαμε το Philips.θα πρεπει να μπεις στο μενου του ρουτερ με την Ip του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...