giorgos147 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά... Έχω τα logitech x-540,και όταν έβαλα τον υπολογιστή μου μαζί τους...Το woofer σαν να μη κάνει δουλίτσα...Κάνει μόνο αν τα ανεβάσω ΠΟΛΥ...Υπάρχει κάποια επιλογή που να ελέγχω το woofer;Έχω vista 32.
Nightstalker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Τσέκαρες στο πίσω μέρος του αν έχει ρυθμιστικό για volume control? Επίσης έχεις επιλέξει στην κάρτα ήχου σου setup 5.1?
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 1)Μου έχει ένα control όπου απο εκεί ρυθμίζεις ήχο,μπάσα και μια άλλη επιλογή ονόματι matrix...Τα μπάσα τα έχω τέρμα,αλλά.... 2)Ναι Να πω,οτι όταν ακούω μουσική και τα μπάσα τα έχω τέρμα,η μουσική,ξέρετε,δεν είναι "γυμνή"...Ακούγεται με μπάσα...Απλά το woofer σαν να μην λειτουργεί σωστά.
Nightstalker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το βύσμα του sub το έχεις βάλει στη σωστή έξοδο της κάρτας έτσι?
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω πως ναι...Το έχω βάλει στο σωστό χρώμα.Δεν είπα όμως οτι δε λειτουργεί καθόλου...Είπα οτι λειτουργεί δυνατά μόνο όταν πάω ΠΟΛΥ δυνατά τον ήχο...Κάτι που δε το κάνω
Nightstalker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Βασικά δεν γινεται να καταλάβω από την περιγραφή πόσο πολύ ή λίγο ακούς το sub, ή πόσο δυνατότερα θα το ήθελες, παρόλα αυτά δες αν έχει η κάρτα σου επιλογή για Crossover Frequency. Με αυτό στην ουσία ρυθμίζεις ένα "κατώφλι" συχνοτήτων. Σε γενικές γραμμές θέτεις ένα όριο στο οποίο οι συχνότητες διαχωρίζονται. Συχνότητες μικρότερες από το όριο αυτό οδηγούνται στο sub για αναπαραγωγή και οι μεγαλύτερες στα υπόλοιπα περιφερειακά ηχεία. Αν τώρα αυτό είναι ρυθμισμένο πολύ χαμηλά (πχ 30-35-40 Hz) είναι πολύ πιθανό το sub (λόγω μεγέθους) να μην μπορεί να τις αναπαράγει (δεν φτάνει τόσο χαμηλά δλδ), αλλά απ' την άλλη ούτε και τα ηχεία μπορούν. Δοκίμασε να το ανεβάσεις έτσι ώστε να πηγαίνουν περισσότερες χαμηλές στο sub τις οποίες θα μπορεί να αναπαράγει. Και κάτι άλλο βασικό, είσαι με την onboard ήχου? Αν ναι, παίζει να φταίει και αυτό αφού τα onboard κυκλώματα είναι εντελώς γ.τ.π.
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ναι...Με την inboard είμαι... Συγγνώμη κιόλας...Αλλά την επιλογή Crossover Frequency που τη βρίσκω;...Έχω την p5q της Asus. Ευχαριστώ πολύ.
Nightstalker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Παίξε λίγο με το matrix που αναφέρεις στο #3 ποστ, δεν ξέρω τα εν λόγω ηχεία, αλλά μπορεί να παίζει αυτό ρόλο Crossover Frequency.
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το Crossover Frequency το βρίσκω στο BIOS;Το matrix δεν είναι κάτι...Για μουσική δε λέει να το χρησιμοποιείς.Μόνο για παιχνίδια κάνει...
Nightstalker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ναι...Με την inboard είμαι... Συγγνώμη κιόλας...Αλλά την επιλογή Crossover Frequency που τη βρίσκω;...Έχω την p5q της Asus. Ευχαριστώ πολύ. Αν υπάρχει θα είναι στις επιλογές της κάρτας ήχου σου Edit: αν είσαι με την onboard δεν ξέρω αν την έχει... εγώ είμαι με παλίο σύστημα (P4) οπότε σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Έκλεισα την επιλογή διαχείριση μπάσων απο Ιδιότητες ηχείων και λύθηκε...Τώρα ακούγεται και όταν το έχω χαμηλά
N.I.C Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δόκίμασε να ενεργοποιήσεις το matrix...Τα εν λόγω ηχεία τα έβαλα πρόσφατα στον αδερφό μου, και κάτι ανάλογο αντιμετωπίσαμε και εμείς, απλά ενεργοποιεί το matrix, όταν παίζει παιχνίδια, και το κλείνει στις ταινίες.
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ Ν.Ι.C,αλλά σαν να λύθηκε το πρόβλημα Τώρα ακούγεται και το μπάσω... Η αλήθεια το matrix είναι ΜΟΝΟ για παιχνίδια...Τη μουσική τη "σκοτώνει"...Δε γνωρίζω για τις ταινίες....
N.I.C Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Οκ. Ναι το matrix σε ταινίες/μουσική άστο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.