Προς το περιεχόμενο

Επιλογή θέματος πτυχιακής εργασίας (ψιλοεπείγει)..

Zderg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..

Θα μπω κατευθειαν στο θεμα. Κανω master στην αγγλια με θεμα management information systems (MIS). Πρεπει μεχρι σημερα το βραδυ να κανουμε μεσω ιντερνετ ενα "quiz" στο οποιο δηλωνουμε το θεμα τις πτυχιακης που θελουμε να κανουμε πανω-κατω (δλδ θα αλλαξει λιγο, δεν ειναι το τελικο), ετσι ωστε να μας δωσουν τον πιο καταλληλο supervisor.

Αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι, γενικα μιλωντας, η μεταβαση μιας (ή περισσοτερων) εταιριων απο το 'κανονικο' λογισμικο σε free και open source λογισμικο. Πανω σ'αυτο το θεμα θα με ενδιεφερε να δω ειτε το κατα ποσο συμφερει οικονομικα αυτη η μεταβαση είτε τα ρισκα που περιεχονται σε μια τετοια μεταβαση (risk management).

To προβλημα ειναι οτι η πτυχιακη εργασια δεν μπορει να ειναι απλα βιβλιογραφικη κ συνεπως πρεπει να περιεχει καποια ερευνα με συλλογη δεδομενων (ειτε συνεντευξεις ειτε ερωτηματολογια κλπ κλπ). Αν δεχτουμε οτι δεν εχω γνωστους με επιχειρησεις ετσι ωστε να παω να κανω case study εκει, με ποιον αλλο τροπο θα μπορουσα να συλλεξω σχετικα δεδομενα κ τι ειδους δεδομενα θα ηταν αυτα;; Καμια ιδεα.. Δεν μου ρχεται τπτ!!

Ευχαριστω

Δημοσ.

To προβλημα ειναι οτι η πτυχιακη εργασια δεν μπορει να ειναι απλα βιβλιογραφικη κ συνεπως πρεπει να περιεχει καποια ερευνα με συλλογη δεδομενων (ειτε συνεντευξεις ειτε ερωτηματολογια κλπ κλπ). Αν δεχτουμε οτι δεν εχω γνωστους με επιχειρησεις ετσι ωστε να παω να κανω case study εκει, με ποιον αλλο τροπο θα μπορουσα να συλλεξω σχετικα δεδομενα κ τι ειδους δεδομενα θα ηταν αυτα;; Καμια ιδεα.. Δεν μου ρχεται τπτ!!

Ευχαριστω

Εκεί θα σε βοηθήσει ο supervisor, έτσι δεν είναι; Aυτή είναι η δουλειά του :P

Δημοσ.

Σωστο ειναι.. Αλλα αν του δωσω ενα θεμα στο οποιο ειναι περιορισμενες οι δυνατοτητες ερευνας, τοτε γινεται πιο δυσκολο.. Κ πιθανον να μην μου αρεσει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...