Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Νσι, το έγραψα κι εγώ πιο πάνω. (post 36) Αλλά το παιχνίδι από την beta που το είδα, δεν με συγκίνησε... Το έχουν φτιάξει καθόλου;
Neo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 οχι ακομα , εγω το παρατισα καπου στο 22lvl στο επομενο μεγαλο patch ισως κατι να γινει.
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μου άρεσε...Το να πηγαίνω με 160,και να είναι λες και πάω με 30..και άντε να βλέπω τον αέρα που σκίζω..Δεν με ενθουσίασε..Συν ότι το αμάξι,είναι σα να πετάει πάνω από τον δρόμο,no feeling duuude! Να μου πείτε μέχρι lvl 3 πήγα,αλλά δεν με κάνει κάτι να το παίζω,πέρα από το να τρέχω με την αστυνομία.
tehAllantin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Το project torque δν το φτάνετε με τπτ,μπεεεεεεε!!!Παίξτε αυτό πρώτα, κ τλμ με τ nsf!! ρε παιδιά το PT είναι μόνο για βόρεια αμερική λέει, ή κάνω εγώ λάθος; ενλάιτ μι πλιζ!!
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά το PT είναι μόνο για βόρεια αμερική λέει, ή κάνω εγώ λάθος; ενλάιτ μι πλιζ!! Ναι το project torque μας τα χάλασε.Και δεν το ήξερα από εδω στο φόρουμ το έμαθα..Και έχω σπαστεί.
tehAllantin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Απλά αίσχος. Τα αμερικανάκια συνεχίζουν να παίζουν και κανα "ραλάκι". Εμείς τα ευρωπάκια το γαμήσαμε στο WoW
nvidiakias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 θα ηθελα να ρωτησω κατι : το need for speed world ειναι δωρεαν ???? το κατεβαζεις απο το επισημο site και παιζεις δωρεαν????
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 θα ηθελα να ρωτησω κατι : το need for speed world ειναι δωρεαν ???? το κατεβαζεις απο το επισημο site και παιζεις δωρεαν???? Ναι..Μόνο αν θέλεις εσύ αγοράζεις κάποια πράγματα..Δοκίμασε το,αλλά δεν είναι κάτι το τρομερό.
evoracing Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα... έχω ένα πρόβλημα με το NFS World. Λέει ότι μπορείς να παίξεις και με gamepad(χειριστήριο) αλλά εγώ συνδέω το gamepad μπαίνω στο παιχνίδι αλλά τυπωτά... αυτό το έχω κάνει με 3 gamepad. Θέλει μήπως κάποιες ρυθμίσεις??Και επειδή δεν βλέπω το forum να έχει θέμα για το NFS World μπωρειται να γράφετε εδώ τα σχολειά και τις απόψης σας για το NFS WORLD
mchls Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Need for Speed World turns two, celebrate with some free goodies Need for Speed World, the free-to-play MMO from EA, has turned two years old. To celebrate, the firm will give away a free item each day until July 27. To kick things off, today’s goodies include: the 2012 Chevrolet Camaro ZL1, a Double XP Week, and the Free Cam feature. Players can log in and scoop up more free items including customized license plates, neons, vinyls and even Need for Speed World in-game currency, SpeedBoost, during the week as well. Hit up the game’s website for more information.
giannis97 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 μαγκες εγω οταν βαζω εμαιλ και κωδικο και παω να πατησω start λεει SERVERERROR FATAL ERRORCODE 7 τι πρεπει να κανω;
SearchEngine Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Παιζει κανενας ακομα αυτο το παιχνιδι?
greeneye Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 παιδια ποια ειναι τα τοπ 3 need for speed που βγηκαν τα τελευταια χρονια, να εχουν πολυ καλο δηλαδη gameplay? να μην ειναι ομως παλαιοτερα απο 3-4 χρονια. κατα σειρα οποιος θελει να γραψει ξεκινωντας απο το καλυτερο. Παλια επαιζα ενα γαματο που σε κυνηγουσε η αστυνομια κτλ, εκανες και αποστολες π.χ delivery pizza αλλα δεν θυαμαι ποιο ηταν 1) 2) 3)
wazzaa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Παιζει κανενας ακομα αυτο το παιχνιδι? Μπα.... Εγώ το σταμάτησα πριν κανένα 6μηνο. Όταν αποφάσισα να το ξαναξεκινήσω δεν μπορούσα να βρω το acount μου και έτσι το άφησα... Περιμένουμε το Crew
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα