Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Shift

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θελω να ρωτησω το εξης απλο.

Αξιζει σε PC η σειρα need for speed, (εχει καμμια βελτιωση?), ή να τα παιζω στο xbox360?

αποψη μου παντα,το shift μ αρεσει καλυτερα στο pc,εχει πιο ζωνατα γραφικα.

Το παιζω στο ps3 και δεν με ικανοποιουν τοσο,xbox 360 δεν εχω...

• Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο PC δηλαδεις παρατηρεις διαφορα μα βαλεις αναλυσεις και βελτιωσεις ολα τερμα? Ρωταω, αμα ειναι να μην καθομαι να παιδευομαι στο PC και να χω και μειωμενες επιδοσεις χωρις ουσιαστικες διαφορες...

Δημοσ.
Στο PC δηλαδεις παρατηρεις διαφορα μα βαλεις αναλυσεις και βελτιωσεις ολα τερμα? Ρωταω, αμα ειναι να μην καθομαι να παιδευομαι στο PC και να χω και μειωμενες επιδοσεις χωρις ουσιαστικες διαφορες...

Μερα με τη νυχτα ειναι.Ασε που στο pc υπαρχει και το realistic mod που ουσιαστικα κανει το παιχνιδι σχεδον sim.

Δημοσ.

κοιτα,το δικο μου συστημα δεν το τρεχει ανετα το παιζω σε q6600 με 9800GT σε 1650Χ1050 με ολα στο τερμα(νομιζω)σε 24 μονιτορ.Η διαφορα σε σχεση με την tv ειναι παρα πολυ εμφανης

Δημοσ.
το undercover ειναι παντου χαλια(αποψη μου παντα)Το Pro Street ειναι αξιολογο σε ολα

Το undercover, εχει ομως και υποθεση. Δεν το χω παιξει, αλλα γιατι δεν σαρεσει?

Τα δοκιμαζεις σε ολα τα συστηματα δλδ?

Δημοσ.

το ειχα παιξει σε ps2 και pc.Δεν μ αρεσε τιποτα σε αυτο.Ναι ειχε μια ωραια υποθεση αλλα το τελειωσα σε 7 ωρες!!!Δεν μ αρεσε το gameplay,τα γραφικα,τιποτα γενικοτερα

Για μενα μετα το most wanted η σειρα NFS εχει χασει το τρομερο μου ενδιαφερον.Σε εποχες NFSU2 και NFS MW σε καθε ευκαιρια ελιωνα.Τωρα αφου τερματισα το shift το εχω μονο για το online να περνα η ωρα.

Δημοσ.

Ναι και εγω μεχρι και Most Wanted εχω λιωσει. Απο κει και μετα, νιωθω λες και συνεχιζουν να βγαινουν μονο και μονο για να με αναγκαζουν να τα τελιωνω 100%.

Δεν βλεπω να εχουν να προσθεσουν τιποτα τρομερο.

Δημοσ.

Πιστευεται οτι ο υπολογιστης στην υπογραφη μου θα μπορει να τρεχει τα Shift και Crysis(HIGH Settings) σε αναλυση 1920 x 1080 ?

Σκεφτομαι να αλλαξω οθονη με μια 21,5 ιντσων,τωρα εχω 14 ιντσες :X

Δημοσ.
Πιστευεται οτι ο υπολογιστης στην υπογραφη μου θα μπορει να τρεχει τα Shift και Crysis(HIGH Settings) σε αναλυση 1920 x 1080 ?

Σκεφτομαι να αλλαξω οθονη με μια 21,5 ιντσων,τωρα εχω 14 ιντσες :X

ναι ανετα.Αν σκεφτεις οτι παιζω σε pc με q6600 και 9800GT και τα 2 παιχνιδια σε 1650X1050 δεν θα εχεις προβληματα.

καλα ρε δικε μου,πως παιζεις σε 14 ιντσες τετοια εποχη;;;:-DΔεν βλεπεις τι επιδοσεις εχει το μηχανημα σου,και ειδικα σε 14 ιντσες(ποσο παει η αναλυση 1024Χ768; )και ολα τερμα να τα βαλεις η 5770 δουλευει χαλαρα.

Δημοσ.
ναι ανετα.Αν σκεφτεις οτι παιζω σε pc με q6600 και 9800GT και τα 2 παιχνιδια σε 1650X1050 δεν θα εχεις προβληματα.

καλα ρε δικε μου,πως παιζεις σε 14 ιντσες τετοια εποχη;;;:-DΔεν βλεπεις τι επιδοσεις εχει το μηχανημα σου,και ειδικα σε 14 ιντσες(ποσο παει η αναλυση 1024Χ768; )και ολα τερμα να τα βαλεις η 5770 δουλευει χαλαρα.

Ειχα λιγες αμφιβολιες για το πως μπορει να ανταπεξελθει σε μια τοσο μεγαλη οθονη..., 5770 ,ενα παιχνιδι στα ποσα frames per second ειναι playable ?

Xristara εχεις απολυτο δικιο για την 14 οθονη μου,αλλα φταιει οτι ειμαι στριμωγμένος σε μια γωνια στην βιβλιοθηκη μου κ δεν χωραει πιο μεγαλη οθονη :mad:

Δημοσ.

θελει να ειναι πανω απο 25 σταθερα ομως!!!Και 30 αν εχει σταθερα ακομη καλυτερα.

Ειδα παλι τα προηγουμενα ποστ και εχω μια επιφυλαξη για το crysis αν μπορεις να το τρεξεις με ολα στο τερμα(σε 1080 εννοειται)

Για μενα αν αλλαξεις οθονη θα ευχαριστηθεις αφενος τις δυνατοτητες του pc σου σε παιχνιδια κυριως αλλα και σε ταινιες.Η cpu+gpu δουλευουν χαλαρα σε 14 ιντσες

Δημοσ.

Χμμ μαλιστα οποτε καλυτερα κατι πιο low profile σε οθονη...(οταν πετυχω καποια super προσφορα παλι B) )

Σε αυτην την οθονη ειμαι σιγουρος οτι απλως παιζει τα παντα σε high settings.Αλλα ...daaaamn 2011 κοντευει κ'γω εχω κολλησει με μια 14'' TFT :-( :X

Η cpu+gpu δουλευουν χαλαρα σε 14 ιντσες

Γιατι κ ''H cpu '' ? Υπαρχει καποιο ... ''οριο'' κατα καποιο τροπο ? :rolleyes:

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...