Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Shift

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H μονη βελτιωση με την 1.0.2 ειναι οτι ο χρονος για την εναρξη μιας πιστας ειναι 25 δευτ. ενω πριν ηταν 1 λεπτο +.

Τα fps με πολλους αντιπαλους συνεχιζουν να ειναι τραγικα αργα (σαν slideshow ενα πραμα)

Επεξ/σία από stefa_1
  • Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτέλους είδα φως με το νεο patch. Με ATI 4870 (9.8 drivers), 1650χ1050 ανάλυση και όλα στο high, σταθερα πάνω απο 40frames.Επιτέλους το παιχνίδι παίζεται!!!!!

Δημοσ.

ενα απλο benchmark με το fraps για να δω τι κανει με το νεο patchaki το game ....

δοκιμασα το πρωτο event που εχει στο career, και οντως παει σφαιρα

( 8xAA ,16xAF ολα full @ 1920x1200 )

2009-12-05 01:18:29 - shift

Frames: 13294 - Time: 138129ms - Avg: 96.243 - Min: 66 - Max: 119

Δημοσ.
HD4850... Δεν νομιζω πως ειναι τοσο παλια

Κάνε ιδιότητες το shift.exe και δες αν είναι έκδοση 1.02

Δημοσ.
Ναι ειναι σιγουρα 1.02.Θελει μηπως καποια ιδιαιτερη ρυθμιση στον catalyst ή στις ρυθμισεις του παιχνιδιου ?

καλύτερα να δεις από τις ιδιότητες του αρχείου γιατί και εγώ για σίγουρο το είχα...

πάντως δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. κανένα frap έβαλες ; για πόσα frame μιλάμε ;

Δημοσ.

Κοιτα , fraps δεν εβαλα.Παντως το παιχνιδι απλα ΔΕΝ παιζεται με αυτα τα fps.Υπολογισε γυρω στα 7-10.Οταν τρεχω μονος μου ολα ωραια και καλα.

Στο Dirt 2 παντως δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα.Τρεχει ανετα σε full ρυθμισεις.

Δημοσ.
Κοιτα , fraps δεν εβαλα.Παντως το παιχνιδι απλα ΔΕΝ παιζεται με αυτα τα fps.Υπολογισε γυρω στα 7-10.Οταν τρεχω μονος μου ολα ωραια και καλα.

Στο Dirt 2 παντως δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα.Τρεχει ανετα σε full ρυθμισεις.

Αποκλείεται! κάτι δεν πέρασες καλά...κανονικά ούτε χωρίς patch δεν έπρεπε να τρέχει τόσο! όταν λέμε χάλια εννοούμε καμιά 15-20 frame...

Μήπως τελικά έχεις πειράξει τίποτα απο catalyst ; αν έχεις τερματίσει το AA ίσως έχεις πρόβλημα.

Γενικά δοκίμασε με κλειστό ΑΑ (έχεις και 512 κάρτα λογικά)

και αν δε δεις φως καλύτερα να ξανά περάσεις το Patch σε καθαρό game (1.0.0) και μετά να βάλεις το 1.02 του θείου.

drivers τι έχεις πάνω ; βάλε και 9.11 σε περίπτωση που δε το έκανες.

Δημοσ.

4850 εχει και το PC της αδερφης μου και μετα το patch "πεταει". Δοκιμασε unistall και ξανα απο την αρχη να περασεις αμεσως το δευτερο patch.

Δημοσ.

To εκανα παλι install με το νεο patch και την εκδοση 1.0.2.Πολυ καλυτερα τα πραγματα τωρα.Δεν πεταει βεβαια με πολλους αντιπαλους αλλα ειναι πολυ πιο <<smooth>>.

Δημοσ.

παιδια μπορει καποιος να μου κανει μια συγκριση του NFS Shift με το Grid.

το δευτερο ηταν αρκετα καλο για μενα. εαν ειναι παραπλησια τα δυο τοτε το NFS θα αξιζει να ασχοληθεις!

Δημοσ.

Το Grid σαν παιχνιδι ειναι σιγουρα καλυτερο. Και το Shift ειναι καλη περιπτωση αλλα εχει ολα τα "κακα" της ΕΑ. Αξιζει να το δεις παντως σιγουρα και να βγαλεις το δικο σου πορισμα.

Δημοσ.
Το Grid σαν παιχνιδι ειναι σιγουρα καλυτερο. Και το Shift ειναι καλη περιπτωση αλλα εχει ολα τα "κακα" της ΕΑ. Αξιζει να το δεις παντως σιγουρα και να βγαλεις το δικο σου πορισμα.

Διαφωνω. Προσωπικα το Shift το θεωρω 1000 φορες καλυτερο απο το arcade Grid. Δοκιμασε το και θα πειστεις!!!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...