kostool13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Πεστα χρυσοστομε !!! Σήμερα κιόλας η μούφα της ΕΑ φεύγει για πώληση στο public... Πολυαναμενόμενο patch μετά από 2 μήνες το οποίο δεν φτιάχνει κανένα από τα βασικά προβλήματα. Loading times, τυχαία hangs, 10fps εκτός από όταν οδηγείς μόνος σου στην πίστα... Ουστ!!!
ikaruga24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Περιμενε κατι καλυτερο καποιος απο την ΕΑ? Δεν θα σταματησω ποτε να λεω οτι αυτη η εταιρια ΠΡΕΠΕΙ να βαλει λουκετο και να κανει τη χαρη στον (gaming) κοσμο να ζει χωρις τους τραμπουκισμους της και της κακιστης ποιοτητας της.
stefa_1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Θα τεσταρω τωρα το demo του DiRT 2 για να δω αν μπορω να ανακουφισω το συστημα μου απο τα gb του need for speed shift (εχμ..pro street 2). Παιδια για να λεμε και τα θετικα: 1)Με πολλους αντιπαλους νομιζω πως με το νεο patch εχω 1fps παραπανω 2)Η αναμονη απο 1 λεπτο και 7 δευτερολεπτα για καθε πιστα πηγε 1 λεπτο και 3 δευτερολεπτα,ναι,δεν κανω πλακα! Τουλαχιστο δεν ηταν τοσο τραγικο οσο το pro street ...
ikaruga24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μεινετε στο GTR2 και Shift παιδες (για εμας τους ΑΤΙ μιλαω).
kostacurtas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Need for Speed Shift – First Modding Car Two weeks ago, a new version of the 3DSimED tool was released, allowing to add new cars to Need for Speed Shift. Now, first moving footage of the first ever modding car is available as SETH Alpine is working on the Alpine A410 concept car for Slightly Mad Studios’ popular title. Below is a first preview video of the car on the Nürburgring Nordschleife, hopefully just the start of lots of modding content coming to Shift.
fearwhatnow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το παιχνιδι παει ακομα καλυτερα με το patch στις nvidia(οχι οτι ειχε προβλημα).Πλεον φορτωνει σε 15 δευτερολεπτα τα races και διπλασιασα και το ΑΑ στην 8800gt απο 2χ σε 4χ διοτι αυξηθηκαν οι επιδοσεις.
BillGS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ωραια.Τωρα να κανω αναβαθμιση τον ΑΤΙ driver ή να μεινω στον 9.9 ? Μπραβο τα διορθωσαν ολα εκτος απο το οτι εχω 5-6 fps οταν ξεκιναει ο αγωνας και οταν βρισκομαι με πολλους αντιπαλους.Ελεος , και celeron με nvidia να ειχα καλυτερα θα πηγαινε. Για οσους ειναι με ΑΤΙ και εχουν προβληματα ακομη και μετα το patch, σημαινει οτι δεν εχει κατσει καλα, ακομη και αν βλεπετε τα νεα modes και αυτοκινητα. Τσεκαρετε το αρχειο shift.exe με δεξι κλικ και ιδιοτητες, αν στην εκδοση λεει 1.0.0 και οχι 1.0.2 τοτε συμβαινει αυτο που γραφω παραπανω. Για να λυθει το προβλημα, πειτε του θειου που σας εφερε το game να σας στειλει το patch απο κει που αγορασε και το game, γιατι το official patch δεν ειναι και πολυ συμβατο με την εκδοση του θειου. Αφου κατσει καλα το patch, προκειται για αλλο παιχνιδι χωρις υπερβολη. Σε μενα υπερδιπλασιαστηκαν τα frames σε ορισμενες περιπτωσεις (εναρξη κουρσας με εξωτερικη καμερα και 15 αντιπαλους, απο 37 σε 82 fps με τα παντα ολα ενεργοποιημενα σε ati 5850), ενω λυθηκαν και τα προβληματα στο κρατημα που ειχα σε καποια αυτοκινητα που το ειχα παρακανει με τις αναβαθμισεις.
pscrazy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Eνα μεγαλο μπραβο στην ΕΑ, μετα το patch το παιχνιδι τρεχει ΤΕΖΑ!!!! Κατω απο 60 δεν πεφτει ουτε για πλακα που λεμε....1920χ1200+χ8ΑΑ
activex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) έχει δίκαιο ο BillGS... και εμένα στην 1.01 είχε μείνει! Edit: επιβεβαιώνω την εμφανή βελτίωση Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2009 από activex
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ε τοτε ρε παιδια να το ξανακανω install και να το δοκιμασω.
activex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ε τοτε ρε παιδια να το ξανακανω install και να το δοκιμασω. να το κάνεις και μετά το Patch να βάλεις χειροκίνητα το exe 1.02 του θείου.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 To εκανα λοιπον και εγω αυτο. Λοιπον εχουμε και λεμε. Οταν τρεχω μονος και ως 5 ακομα αντιπαλους εχω 60 ακατεβατα πλεον. Περισσοτερα αυτοκινητα παιζω στα πλαισια 44 - 60 αλλα ποτε κατω απο τα 44. Σιγουρα καμια σχεση με πριν, δεν το συζητω. Τρεχω σε 1680 * 1050 χ4 ΑΑ και ολα στο ΜΑΧ. Μου πηγαινει τωρα το μυαλο βεβαια να κανει συμπλοκη το ΑΑ του παιχνιδιου με το forced 4x AA που εχω απο τα tray tools και γι αυτο να βλεπω πτωση. Θα σβησω το in-game AA και θα αφησω μονο της καρτας να τρεχει για να δοκιμασω.
pscrazy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ikaruga τι καρτα εχεις ? 4870 εαν θυμαμαι καλα! Μια χαρα παιζεις...
activex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ikaruga24 κλείσε το AA απο το traytool ,από την στιγμή που το game έχει το Native θα είναι σαφώς καλύτερα. Πάντα η φυσική υποστήριξη είναι ελαφρύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα