Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Έβαλα, ξανά, αυτό το Epic Game.. με τη μόνη διαφορά που το έβαλα στα Vista και φαίνεται χάλια (χωρίς να διορθώνει με καμιά επιλογή). Τι λέτε να φταίει? Αν είναι τα 64bit Vista, υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί.. σωστά? /Koritsi_Gia_PC
LuxJaja Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Άμα η εταιρία δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο patch για τις 64μπιτες εκδόσεις windows τότε δεν νομίζω ότι είναι και πολλά που μπορείς να κάνεις από το να το βάλεις στο συρτάρι το game.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Noeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!111 I beg you! Find me a solution!!! Predalien pwnage while listening to LP = Better than Sex!! /Koritsi_Gia_PC
HellasVagabond Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Σε λιγο καιρο βγαινει νεο παιχνιδια με Aliens, Predators και Commandos οποτε μην τρελενεσαι......
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το μόνο που ξέρω εγώ είναι το Aliens: Colonial Marines που θα βγει, αλλά είναι squad based FPS.
HellasVagabond Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Βγαινει και νεο AVP, απλα το ποτε ειναι λιγο.....Ρευστο. Μερικοι παντως λενε πως θα βγει μαζι με το νεο Aliens το 2010, οταν δλδ ολα τα Aliens θα βγουν σε Blu-Ray.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Βγαινει και νεο AVP :shock: Αχ.. Τι ακούω σε αυτό το Forum.... Το θέμα με το ALIENS or w/e, δεν κάνει. Θέλω να RIPάρω Humans και Preds. Θέλω το AvP Πάντως είναι κρίμα που δεν ξέρουμε λύση, το Game τρέχει κανονικότατα απλά τα γραφικά είναι περίεργα.. /Μαρία
mech5107 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μήπως είναι καμιά ρύθμιση λάθος? Στα γραφικά εννοώ... Επίσης υπάρχει και η λύση του virtual PC με XP...
LuxJaja Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Λογικά οι drivers της κάρτας γραφικών για 64μπιτα δεν είναι συμβατοί με το παιχνίδι. Δοκίμασε τη λύση του mech5107. μπορεί να δουλέψει.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Τελικά το παιχνίδι παίζει μια χαρά, απλά το Menu φαίνεται περίεργα. Άρα δεν τίθεται θέμα γι' αυτό πια.. Υ.Γ: Παίζει σε Vista x64. /Μαρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.