Προς το περιεχόμενο

spam mails στο hotmail

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει η δυνατότητα στο hotmail να αποκλείσεις κάποια επαφή από το να σου στέλνει mail αλλά δεν με βολεύει γιατί μπορεί να αποκλείσει και κανένα κανονικό καμιά φορά. Θα ήθελα να μπορούσα να αποκλείω μόνο τα spam (αυτά που βλέπεις δηλαδή πως έχουν σταλεί σε 800 άτομα)

Δημοσ.
Κρίμα, είναι πολύ εκνευριστικό φαινόμενο να βλέπεις κάθε μέρα 10 άχρηστα mails και να ψάχνεις τα χρήσιμα ανάμεσά τους.

Με καθημερινό report κατάφερα να τα μειώσω σε 2-3 την ημέρα... πιο κάτω δεν πάει.

Δημοσ.

Μα γιατί διαχειρίζεστε τα e-mails σας από το web interface της υπηρεσίας βρε παιδιά, από τη στιγμή που υπάρχει Thunderbird; Με λίγη αρχική «εκπαίδευση» κάνει μια χαρά δουλειά, απομονώνοντας τα spam mails στον Junk folder. Απλά που και που ρίχνεις εκεί μια ματιά, μπας και στραβοαναγνώρισε κάποιο ως spam (false positive).

Thunderbird 2 HOWTO @ Insomnia Wiki

Δημοσ.

Αν έχεις yahoo.gr, έχεις και POP3. Απλά πρέπει να το ενεργοποιήσεις από τα settings του Yahoo Mail.

Για τις δύσκολες περίπτωσεις non-POP3-capable webmail services, υπάρχει το WebMail add-on που παίρνει plugins για Yahoo, Hotmail κ.ά.

Δημοσ.

Το προσωπικό μου email δεν θέλω να το διαχειρίζομαι με πρόγραμμα... αυτούς που έχω στην δουλειά και στις ιστοσελίδες μου ναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...