katerina_a_86 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Επειδή τα spam mails στο hotmail μου έχουν σπάσει τα νεύρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να τα μπλοκάρω?
Αδμιν Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Τι να πω εγω με το Yahoo?? Ενα domain blockαρω, αλλα 10 πεταγονται....
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει η δυνατότητα στο hotmail να αποκλείσεις κάποια επαφή από το να σου στέλνει mail αλλά δεν με βολεύει γιατί μπορεί να αποκλείσει και κανένα κανονικό καμιά φορά. Θα ήθελα να μπορούσα να αποκλείω μόνο τα spam (αυτά που βλέπεις δηλαδή πως έχουν σταλεί σε 800 άτομα)
Αδμιν Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Αν ηταν κανονικο POP3/IMAP mail θα μπορουσες να βαλεις οτι φιλτρο θελεις. Δυστυχως με τα webmails δεν εχουμε αυτη τη δυνατοτητα.
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Κρίμα, είναι πολύ εκνευριστικό φαινόμενο να βλέπεις κάθε μέρα 10 άχρηστα mails και να ψάχνεις τα χρήσιμα ανάμεσά τους.
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Κρίμα, είναι πολύ εκνευριστικό φαινόμενο να βλέπεις κάθε μέρα 10 άχρηστα mails και να ψάχνεις τα χρήσιμα ανάμεσά τους. Με καθημερινό report κατάφερα να τα μειώσω σε 2-3 την ημέρα... πιο κάτω δεν πάει.
parsifal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μα γιατί διαχειρίζεστε τα e-mails σας από το web interface της υπηρεσίας βρε παιδιά, από τη στιγμή που υπάρχει Thunderbird; Με λίγη αρχική «εκπαίδευση» κάνει μια χαρά δουλειά, απομονώνοντας τα spam mails στον Junk folder. Απλά που και που ρίχνεις εκεί μια ματιά, μπας και στραβοαναγνώρισε κάποιο ως spam (false positive). Thunderbird 2 HOWTO @ Insomnia Wiki
parsifal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Αν έχεις yahoo.gr, έχεις και POP3. Απλά πρέπει να το ενεργοποιήσεις από τα settings του Yahoo Mail. Για τις δύσκολες περίπτωσεις non-POP3-capable webmail services, υπάρχει το WebMail add-on που παίρνει plugins για Yahoo, Hotmail κ.ά.
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το προσωπικό μου email δεν θέλω να το διαχειρίζομαι με πρόγραμμα... αυτούς που έχω στην δουλειά και στις ιστοσελίδες μου ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.