eSATA Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας.Εχω μια απορια ισως να ειναι και χαζη...οταν κλεινω την οθονη η καρτα συνεχιζει να δουλευει κανονικα ετσι;;...αν αποσυνδεσω το καλωδιο παλι οπως πριν δουλευει;;; Εχω μια 4670 υπαρχει προβλημα αν δουλευει το pc 24/7 την περισσοτερη ωρα με κλειστη οθονη;;; Ευχαριστω!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ναι συνεχίζει και δουλεύει η κάρτα γραφικών και στις 2 περιπτώσεις...
eSATA Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 εχει προβλημα η 4670 σε 24/7 ή ειναι ενταξει;;;:-)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 κανένα πρόβλημα...
_Drakos_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καλά κάνεις και κλείνεις την οθόνη. Μην ξεχνάς ότι στις σύγχρονες οθόνες αν μείνει μία εικόνα στάσιμη για πολύ ώρα στην οθόνη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργίσει ένα είδολο πάνω στην οθόνη το οποίο μετά δεν φεύγει με τίποτα, και πας για καινούρια οθόνη Όσο αφορά την κάρτα γραφηκών που λες, καμία σχεδόν κάρτα γραφικών δεν εχει προβλημα στο 24/7;)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καλά κάνεις και κλείνεις την οθόνη. Μην ξεχνάς ότι στις σύγχρονες οθόνες αν μείνει μία εικόνα στάσιμη για πολύ ώρα στην οθόνη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργίσει ένα είδολο πάνω στην οθόνη το οποίο μετά δεν φεύγει με τίποτα, και πας για καινούρια οθόνη sorry αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό για τις TFT-LCD... μόνο για τις Plasma...
_Drakos_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 sorry αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό για τις TFT-LCD... μόνο για τις Plasma... Ισχύει, τουλάχιστον σύμφωνα με τα εγχειρίδια χρήσης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 τι να σου πω, εγώ τις αφήνω ώρες με στάσιμη εικόνα και δεν έχουν πάθει τπτ...3 διαφορετικά monitors...
_Drakos_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 τι να σου πω, εγώ τις αφήνω ώρες με στάσιμη εικόνα και δεν έχουν πάθει τπτ...3 διαφορετικά monitors... Δεν είσαι σίγουρο ότι θα συμβεί. Αλλά υπάρχει πιθανότητα. Το εγχειρίδιο τουλάχιστον της LG, γιατι έχω 2 οθόνες LG, το γράφουν μέσα
eSATA Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ε καλα βαζεις screen saver :-) -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 05 : 35 : 54----- κανένα πρόβλημα... ευχαριστω:-) -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 05 : 36 : 29----- Καλά κάνεις και κλείνεις την οθόνη. Μην ξεχνάς ότι στις σύγχρονες οθόνες αν μείνει μία εικόνα στάσιμη για πολύ ώρα στην οθόνη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργίσει ένα είδολο πάνω στην οθόνη το οποίο μετά δεν φεύγει με τίποτα, και πας για καινούρια οθόνη Όσο αφορά την κάρτα γραφηκών που λες, καμία σχεδόν κάρτα γραφικών δεν εχει προβλημα στο 24/7;) ευχαριστω:-)
XronisR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Αν κατεβαζεις torrent η αφηνεις ανοιχτα games/internet και φευγεις τοτε απλα κλεισε την οθονη..Οικονομια ρευματος και ασφαλεια!
eSATA Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Αν κατεβαζεις torrent η αφηνεις ανοιχτα games/internet και φευγεις τοτε απλα κλεισε την οθονη..Οικονομια ρευματος και ασφαλεια! ναι οκ αυτο κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.