Προς το περιεχόμενο

καρτες γραφικων και οθονη

eSATA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Εχω μια απορια ισως να ειναι και χαζη...οταν κλεινω την οθονη η καρτα συνεχιζει να δουλευει κανονικα ετσι;;...αν αποσυνδεσω το καλωδιο παλι οπως πριν δουλευει;;;

Εχω μια 4670 υπαρχει προβλημα αν δουλευει το pc 24/7 την περισσοτερη ωρα με κλειστη οθονη;;;

Ευχαριστω!!!!:-)

Δημοσ.

Καλά κάνεις και κλείνεις την οθόνη. Μην ξεχνάς ότι στις σύγχρονες οθόνες αν μείνει μία εικόνα στάσιμη για πολύ ώρα στην οθόνη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργίσει ένα είδολο πάνω στην οθόνη το οποίο μετά δεν φεύγει με τίποτα, και πας για καινούρια οθόνη:-) Όσο αφορά την κάρτα γραφηκών που λες, καμία σχεδόν κάρτα γραφικών δεν εχει προβλημα στο 24/7;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά κάνεις και κλείνεις την οθόνη. Μην ξεχνάς ότι στις σύγχρονες οθόνες αν μείνει μία εικόνα στάσιμη για πολύ ώρα στην οθόνη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργίσει ένα είδολο πάνω στην οθόνη το οποίο μετά δεν φεύγει με τίποτα, και πας για καινούρια οθόνη:-)

sorry αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό για τις TFT-LCD...

μόνο για τις Plasma...

Δημοσ.
sorry αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό για τις TFT-LCD...

μόνο για τις Plasma...

Ισχύει, τουλάχιστον σύμφωνα με τα εγχειρίδια χρήσης;)

• Super Moderators
Δημοσ.

τι να σου πω, εγώ τις αφήνω ώρες με στάσιμη εικόνα και δεν έχουν πάθει τπτ...3 διαφορετικά monitors...

Δημοσ.
τι να σου πω, εγώ τις αφήνω ώρες με στάσιμη εικόνα και δεν έχουν πάθει τπτ...3 διαφορετικά monitors...

Δεν είσαι σίγουρο ότι θα συμβεί. Αλλά υπάρχει πιθανότητα. Το εγχειρίδιο τουλάχιστον της LG, γιατι έχω 2 οθόνες LG, το γράφουν μέσα:-)

Δημοσ.

ε καλα βαζεις screen saver :-):-)

-----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 05 : 35 : 54-----

κανένα πρόβλημα...

ευχαριστω:-):-)

-----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 05 : 36 : 29-----

Καλά κάνεις και κλείνεις την οθόνη. Μην ξεχνάς ότι στις σύγχρονες οθόνες αν μείνει μία εικόνα στάσιμη για πολύ ώρα στην οθόνη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργίσει ένα είδολο πάνω στην οθόνη το οποίο μετά δεν φεύγει με τίποτα, και πας για καινούρια οθόνη:-) Όσο αφορά την κάρτα γραφηκών που λες, καμία σχεδόν κάρτα γραφικών δεν εχει προβλημα στο 24/7;)

ευχαριστω:-):-)

Δημοσ.

Αν κατεβαζεις torrent η αφηνεις ανοιχτα games/internet και φευγεις τοτε απλα κλεισε την οθονη..Οικονομια ρευματος και ασφαλεια!

Δημοσ.
Αν κατεβαζεις torrent η αφηνεις ανοιχτα games/internet και φευγεις τοτε απλα κλεισε την οθονη..Οικονομια ρευματος και ασφαλεια!

ναι οκ αυτο κανω:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...