Προς το περιεχόμενο

Best dock for Windows Vista

Cygnus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς, συγχωρέστε μου τον αγγλικό τίτλο :-)

Δοκίμασα το RK Launcher 0.4 beta αλλά δεν ξεκινάει κατά την εκκίνηση του συστήματος. Έχει μια αντίστοιχη επιλογή αλλά δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. Οπότε, ψάχνουμε για ένα καλό, ελαφρύ και δωρεάν dock για τα Windows Vista.

• Members
Δημοσ.
Καταρχάς, συγχωρέστε μου τον αγγλικό τίτλο :-)

Δοκίμασα το RK Launcher 0.4 beta αλλά δεν ξεκινάει κατά την εκκίνηση του συστήματος. Έχει μια αντίστοιχη επιλογή αλλά δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. Οπότε, ψάχνουμε για ένα καλό, ελαφρύ και δωρεάν dock για τα Windows Vista.

Μπορείς να δημιουργήσεις μια συντόμευση του προγράμματος και να την βάλεις στον φάκελο startup

• Members
Δημοσ.

Κι εγώ το RKLauncher χρησιμοποιώ - ειδικά σε συνδυασμό με το Stack Docklet plugin γίνεται πολύ εύχρηστο... Είναι και portable, οπότε μετά π.χ.από format, απλώς αντιγράφω τον φάκελο και δουλεύει κανονικά...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτό το εκνευριστικό που φεύγουν τα εικονίδια από το dock και περιφέρονται στο desktop πώς αντιμετωπίζεται; Εννοώ όταν πατήσεις μια εφαρμογή και κουνησεις το ποντίκι πριν ανοίξει το πρόγραμμα.

Για RocketDock τι γνώμη έχουμε;

• Members
Δημοσ.

Πάλι εγώ θα σου απαντήσω :P Μια χαρά είναι και το RocketDock - για την ακρίβεια, είναι αυτό που χρησιμοποιώ πια αντί για το RKlauncher!

Μου λειτουργεί μια χαρά στο startup, έχει stack plugin, αρκετά διαφορετικά θέματα, ενώ μπορείς να κατεβάσεις επιπλέον εικονίδια από τρίτα sites και να τα χρησιμοποιήσεις εύκολα. Το μόνο προβληματάκι που έχω παρατηρήσει αλλά δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους, είναι ότι καμιά φορά, ειδικά μετά από προβληματικό τερματισμό του συστήματος (π.χ. με ctrl-alt-delete) χάνει τις ρυθμίσεις του και επαναφέρει τις προεπιλογές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...