Προς το περιεχόμενο

Mporeite na moy krinetai thn selida moy

psaltakhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξαρτάται... αν είσαι ο Ψαλτάκης και είσαι και ΑγιοΠαρασκευιώτης και ήσουν στο 3ο Λύκειο Αγ. Παρασκευής και αποφοίτησες το 1995, τότε...............<BR>μάντεψε ποιός είμαι εγώ............<P><BR><B>Live long and prosper</B><p>[ 23-06-2001: Message edited by: spock ]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by spock:<BR><STRONG>τότε...............<BR>μάντεψε ποιός είμαι εγώ............<BR></STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Τρέμε! Η εκδίκηση είναι εδώ! Ξέρω τι έκανες το καλόκαίρι του 1995.... wink.gif" border="0 smile.gif" border="0

mias kai rwthses auto pou exw na sou pw entelws filika einai oti i selida sou den lei tipota...vale mia gramatoseira estw!<BR>siakse ligo ta pragmata!xrhimopoiise tables!!<BR>tolmises na thn koitakseis me Netscape?..eksalou ti perimeneis?<BR>Exeis valei 5-10 links kai emeines ekei!<BR>Vale loipon ligi omorfia!!<BR>p.s.sorry gia thn austhroththa mou!!

Εγώ, ρε παιδιά, μάλλον παραείμαι παλιός στο 3ο Αγ. Παρασκευής, γιατι δεν ξέρω τον Τρίαρο.... ποιός είναι αυτός; Και, τέλος, το ποιός είμαι εγώ, άστο...... απλά, ο Mr Spock!<P><B>Live long and prosper</B>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...