psaltakhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Paides kanenas apo esas mporei na mpei sthn selida moy kai na gracei thn gnvmh toy sto forum.<BR>To site moy einai <A HREF="http://homepages.pathfinder.gr/psaltakhs/index.htm" TARGET=_blank>http://homepages.pathfinder.gr/psaltakhs/index.htm</A> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spock Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Εξαρτάται... αν είσαι ο Ψαλτάκης και είσαι και ΑγιοΠαρασκευιώτης και ήσουν στο 3ο Λύκειο Αγ. Παρασκευής και αποφοίτησες το 1995, τότε...............<BR>μάντεψε ποιός είμαι εγώ............<P><BR><B>Live long and prosper</B><p>[ 23-06-2001: Message edited by: spock ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jheremias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by spock:<BR><STRONG>τότε...............<BR>μάντεψε ποιός είμαι εγώ............<BR></STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Τρέμε! Η εκδίκηση είναι εδώ! Ξέρω τι έκανες το καλόκαίρι του 1995.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Ενδιαφέρον...Στο ίδιο λύκειο πάω εγώ τώρα! Τρίαρος 4 ever?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psaltakhs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Geraka menv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arch_enemy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 koita pou mazeutike oli i agia paraskevi.Lucifer eisai o triaros o antreas i o mikros?<P>Esy spock poios eisai ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Na sou po re psaltakh... giati ta exeis balei ola se mia sthlh?????? <BR>Aplose ta ligaki na gemisei h othonh!!<P><<GrOOvyRider>><BR> <A HREF="http://www.GrOOvyZone.net" TARGET=_blank>www.GrOOvyZone.net</A> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Οχι ρε c... Δεν είμαι ο Τρίαρος... Μην πας και του πεις τίποτα και τον κουφάνεις! Απλά αναφέρομαι στον καθηγητή φαινόμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demonio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 theli ligo akoma doulia i selidas sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acrobat Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 mias kai rwthses auto pou exw na sou pw entelws filika einai oti i selida sou den lei tipota...vale mia gramatoseira estw!<BR>siakse ligo ta pragmata!xrhimopoiise tables!!<BR>tolmises na thn koitakseis me Netscape?..eksalou ti perimeneis?<BR>Exeis valei 5-10 links kai emeines ekei!<BR>Vale loipon ligi omorfia!!<BR>p.s.sorry gia thn austhroththa mou!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spock Δημοσ. 26 Ιουνίου 2001 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2001 Εγώ, ρε παιδιά, μάλλον παραείμαι παλιός στο 3ο Αγ. Παρασκευής, γιατι δεν ξέρω τον Τρίαρο.... ποιός είναι αυτός; Και, τέλος, το ποιός είμαι εγώ, άστο...... απλά, ο Mr Spock!<P><B>Live long and prosper</B> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.