zvarthangalos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καποιος στο φορουμ ρωτησε αν ειναι συμβατοι για AGP και δεν απαντησε κανεις εχω κι εγω την ιδια αποροια εχω μια Ati radeon 2600 pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 εγω που εχω την καινουργια x800xl φανταζομαι δεν υπαρχει λογος να τους βαλω ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Καποιος στο φορουμ ρωτησε αν ειναι συμβατοι για AGP και δεν απαντησε κανεις εχω κι εγω την ιδια αποροια εχω μια Ati radeon 2600 pro. Ειναι μια χαρα συμβατοι.AGP ειναι και η δικια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ Gx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ειναι μια χαρα συμβατοι.AGP ειναι και η δικια μου. Μήπως είχες XP και έκανες install απο πάνω απο τους παλιούς οδηγούς που είχες και ήταν AGP? Γιατί εγώ τους έβαλα σε Vista και χάθηκε το Aero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 9.1 Catalyst AGP Hotfix http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=31625 (η Sapphire πάντως δεν έχει βγάλει κάτι στο site της ακόμα) edit: χμμμμ, αυτή τη στιγμή πάντως δεν δουλεύει κανένα από τα 4 hotfix links -----Προστέθηκε 6/2/2009 στις 10 : 34 : 37----- Άιντε επιτέλους δουλεύουν τα link. Για να τους βάλουμε να δούμε τι θα δούμε. Θα προτιμούσα να περιμένω να βγάλει και η Sapphire τους δικούς της αλλά αυτοί πάντα αργούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα