Προς το περιεχόμενο

Νέοι drivers Catalyst 9.1 από την AMD με πλήρη υποστήριξη OpenGL 3.0

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Sorry, you have insufficient access.

403 Access Denied.

• If you typed the URL yourself, please make sure that the spelling is correct.
  • If you clicked on a link to get here, there may be a problem with the link or the page may no longer exist.

Τι έγινε, τους έβγαλαν ή έπεσε κίνηση ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν υπάρχει ωστόσο καμία πληροφόρηση για ενημερωμένους οδηγούς που να αφορούν μοντέλα καρτών για φορητούς υπολογιστών, εχω σε ένα τοσίμπα την 2600 και πως θα την αναβαθμίσω την στιγμή που ο κατασκευαστής έχει να δώσει οδηγούς εδώ και ενάμιση χρόνο?

Δεν υπάρχει ωστόσο καμία πληροφόρηση για ενημερωμένους οδηγούς που να αφορούν μοντέλα καρτών για φορητούς υπολογιστών, εχω σε ένα τοσίμπα την 2600 και πως θα την αναβαθμίσω την στιγμή που ο κατασκευαστής έχει να δώσει οδηγούς εδώ και ενάμιση χρόνο?

Mobility Modder δοκίμασες?

• Super Moderators
Σε Intel δουλευουν η πρεπει να περιμενουμε την ΑΤΙ να ανεβασει στο site τους "γενικους" 9.1??

ahem? σοβαρά τώρα που τα ακούτε αυτά?

Sorry, you have insufficient access.

403 Access Denied.

• If you typed the URL yourself, please make sure that the spelling is correct.
  • If you clicked on a link to get here, there may be a problem with the link or the page may no longer exist.

Τι έγινε, τους έβγαλαν ή έπεσε κίνηση ???

μήπως χρησιμοποίησες κάποιο direct link? πήγαινε από εδώ πρώτα http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eμενα παντως σε Vista Home Premium 32b μου βλεπουν μονο το ενα core ..

Τωρα που το προσεξα καλυτερα , μετα τους 8.11 , οτι driver και να βαλω (8.12-9.1) μου βγαζει μυνημα οτι μου απενεργοποιει την μια καρτα γραφικων !!

Επεξ/σία από telegamesvg

A,ρε ΑΤΙ οταν θελεις!Το COD 5 με τους προηγουμενους drivers(X1950XTX) μου εκανε σπασιματα κι εδειχνε οπως να'ναι τα γραφικα και τωρα παιζει αεραααα!:-D

Σε Vista 64bit μολις του εβαλα το fallout εκανε bug δεξια οπου φαινοταν και φλασαρε το background και το prince of persia εμπαινε στο παιχνιδι αλλα κολλαγε μολις πηγαινες να φορτωσει το save game ή ακομα και new game.

Μολις περασα τους προιγουμενους ολα οκ.Τι να πω... Q6600 με 4870 saphire.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...