Προς το περιεχόμενο

Paixnidi flash

Pads

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω μεγάλε...Τρομερό link.Μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια.Έφτιαξα καμμια δυο πίστες κι έπαιξα καμμιά ωρίτσα.Γαμάτο.Να 'σαι καλά. smile.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by DownUNDERground:<BR><STRONG>Πωπω μεγάλε...Τρομερό link.Μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια.Έφτιαξα καμμια δυο πίστες κι έπαιξα καμμιά ωρίτσα.Γαμάτο.Να 'σαι καλά. smile.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><BR>βεβαια όσοι δεν εχουν το shockwave πρεπει να περιμενουν να το κατεβασει.<BR>υπαρχει τροπος να παιξεις διπλο?

Δημοσ.

Είχε ένα κουμπί που έβγαζες τον παπαγάλο από αντίπαλο και το άλλο χειριστήριο έμενε ελεύθερο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορεί ο 2ος παίκτης να το χειριστεί αφού το pc έχει ένα ποντίκι. confused.gif" border="0<p>[ 24-06-2001: Message edited by: DownUNDERground ]

Δημοσ.

και με το δεξι κλικ=>send που δοκιμασα δεν καταφερα τιποτα<BR>θα ηταν ωραια αν επαιζε κ 2πλο...<P>[ 24-06-2001: Message edited by: kage ]<p>[ 24-06-2001: Message edited by: kage ]

Δημοσ.

Iparxei tropos na pe3eis 2plo rolleyes.gif" border="0<BR>..Afou diw3eis ton papagalo me click apo to 2o xeiristirio,patwntas ta koubia 'D' kai 'K' antistixa elegxeis ta 2 cars(o enas borei na xrisimopoiei kanonika to mouse)..<P>Poly wreo flashaki,thnx again pads! wink.gif" border="0<p>[ 26-06-2001: Message edited by: WeReWolF ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...