Προς το περιεχόμενο

cubase προβλημα

pit21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους!

εχω εγκαταστησει το cubase SX3 H2O κ εχω συνδεσει πανω μια συσκευη midi.Ο υπολογιστης μου εχχει πανω μια Soundblaster audigy4 κ εχω εγκαταστησει τους ASIO4ALL drivers.Μειωσα κ το latency με καποιες ρυθμισεις κ ειναι οκ ως εδω!

Το προβλημα μου ειναι οτι ενω η μπαρα του Midi track δειχνει σημα οπως κ η μπαρα του midi input δεν μπορω να παρω ηχο!Συγκεκριμενα χρησημοποιω το LM7 εχω ρυθμισει to input κ output στη συσκευη μου κ στο LM7 αντιστοιχα αλλα τπτ!

Να σημειωσω εδω οτι δοκιμασα κ αλλα προγραμματα οπως το reason κ FL αλλα ειχα παλι αντιστοιχο προβλημα!

Φανταζομαι πως μου διαφευγει καποια ρυθμιση!Οποιος θελει κ ξερει ας βοηθησει!THNX!:-)

Δημοσ.

Δεν ξέρω από Cubase, αλλά είχα κι εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα με τους συγκεκριμένους drivers στο FL Studio. Πριν τους βάλεις ήταν όλα οκ;

Υ.Γ.: Νομίζω ότι αφού λες πως δοκίμασες και άλλα προγράμματα, ο τίτλος πρέπει να αφορά τους ASIO4ALL drivers και όχι το Cubase. :-)

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε teo64x για το ενδιαφερον σου.

Βασικα ποτε δεν ηταν ακριβως οκ.παντα ειχα μεγαλο latency κ ποτε δεν καταφερα να triggαρω ηχους ντραμς.Τωρα ομως αφου εβαλα ASIO δεν φαινεται να λειτουργει τπτ οπως πριν...Εν το μεταξυ οι ASIO4ALL φαινοντα σωστα ρυθμισμενοι...τι να πω!μερες τωρα τραβαω τα μαλλια μου αλλα αποτελεσμα =0!

Εχω ενα ντεμο του FL studio(θελω μονο να ακουω τι παιζω σε νορμαλ χρονο οχι να ηχογραφω οποτε μου κανει το ντεμο)οποτε μπορεις να με βοηθησεις να το βαλω μπρος?πως ελυσες το προβλημα σου?

οσο για το θεμα ισως εχεις δικιο...απερισκεψια!

Δημοσ.

Γενικώς, δεν έχω λύσει το πρόβλημά μου.

Με τους "κανονικούς" drivers της κάρτας ήχου μου, έχω το latency που αναφέρεις κι εσύ στη μεταφορά σημάτων MIDI, αλλά λειτουργεί.

Με τους ASIO4ALL drivers είχα επίσης το πρόβλημα που αναφέρεις (ότι δηλαδή πρακτικά δε λειτουργούσε καθόλου), αλλά λόγω του ότι χρειαζόμουν το MIDI input άμεσα, τους απεγκατέστησα γρήγορα και δεν ασχολήθηκα με το να βρω άκρη.

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη δλδ δεν εχεις καταφερει να λειτουργησεις το midi in σαν ανθρωπος ε...?:rolleyes:

Αληθεια τι καρτα ηχου εχεις?ειδα σε καποια αλλα φορουμ καποιους kxdrivers αλλα μου φανηκαν πολυ επιστημη κ τους φοβηθηκα...ξερεις τπτ για αυτους η κ γενικοτερα τι εχεις δοκιμασει?η δεν εκατσες να ασχοληθεις κ ανεχτηκες το latency να κανεις την δουλεια σου οπως οπως?

Συγνωμη για τον καταιγισμο ερωτησεων αλλα ειμαι σε απογνωση δεν λειτουργει με τπτ!:cry:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λιγο αργα αλλα δεν πειραζει...

Πριν απο αρκετα χρονια (που δεν ειχα επαγγελματικη καρτα ηχου) ειχα πεσει κι εγω στην "παγιδα" της Creative. Ειχα λοιπον μια Audigy 2 Platinum EX με το εξωτερικο box. OK, η καρτα δεν ηταν για μουσικη αλλα οι ASIO drivers ηταν αποδεκτοι. Μου κανει εντυπωση λοιπον η 4 να μην εχει καλους ASIO drivers. Δοκιμασες να κανεις την τιμη καπου σε 7-10 ms?

Δημοσ.

Είχα και εγώ Audigy και την έδωσα επειδή στο ASIO ήθελε τουλάχιστον 50msec για να παίξει κάπως αξιόπιστα.

Τώρα έχω μια EMU 1820, η οποία είναι η μέρα με την νύχτα στο cubase σε σχέση με την audigy

Δημοσ.
Είχα και εγώ Audigy και την έδωσα επειδή στο ASIO ήθελε τουλάχιστον 50msec για να παίξει κάπως αξιόπιστα.

Τώρα έχω μια EMU 1820, η οποία είναι η μέρα με την νύχτα στο cubase σε σχέση με την audigy

Χμμμ...

Ενδιαφερον αυτο που λες...

Αφενος επειδη εγω επαιζα μια χαρα με Αudigy στα 7-10ms, αφετερου επειδη εχω επισης την EMU1820m και οι Asio(Μονο οι ASIO, οχι οι wdm) ειναι πανομοιοτυποι με της Audigy2!

Συμφωνω παντως πως ουτε η Audigy ουτε η EMU μου ετρεχαν αξιοπιστα σε χαμηλες τιμες latency.

Γι'αυτο για το main music PC μου πηρα RME και ησυχασα μια για παντα:-D:-D:-D

Δημοσ.
Γεια σε ολους!

εχω εγκαταστησει το cubase SX3 H2O

Με λίγα λόγια ρωτάς γιατί δεν δουλεύει σωστά ένα software με hardware protection το οποίο χρησιμοποιείς hacked με ένα software bypass emulation από το group Η20...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...