platonas1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα σας, Έχω ένα λαπτοπ από αυτά τα μικρά που δίνει τα multirama Και θέλω να κάνω φορματ και εγκατάσταση καινούργια windows, αλλά δεν έχει cdrom drive.επίσης έχω ένα external cdrom LG drive που συνδέεται με usb αλλά δεν αναγνωρίζεται από το φορητό. Καμιά λύση? Ευχαριστώ Πλάτων
manom18x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Τα καινουρια laptop εχουν μια επιλογη να κανουν boot απο usb (φανταζομαι οτι εχει και το δικο σου). Προσπαθησε να μπεις στο bios και αλλαξε το boot loader ετσι ωστε ως πρωτη συσκευη να βλεπει το usb.
platonas1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Τι windows θες να εγκαταστησεις? windows xp pro sp3 +ie7 +wmp11 -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 11 : 20 : 07----- Τα καινουρια laptop εχουν μια επιλογη να κανουν boot απο usb (φανταζομαι οτι εχει και το δικο σου). Προσπαθησε να μπεις στο bios και αλλαξε το boot loader ετσι ωστε ως πρωτη συσκευη να βλεπει το usb. έχει φίλε επιλογή στο bios αυτό που λές αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν αναγνωρίζει το external cdrom drive.Μόλις το συνδέω μου βγαζει οτι και καλα το υλικό εγκαταστήθηκε και είναι έτοιμο για χρήση αλλά μετα απο 5 δευτερόλεπτα γράφει αγνωστη συσκευή usb.κατέργησα όλους τους usb controllers και ξανά εγκατασταση αλλα πάλι τα ίδια.
parsifal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Με USB stick ίσως να έχεις καλύτερη τύχη. Κάνε μία αναζήτηση στα υπάρχοντα θέματα που αναφέρονται σε netbooks (Asus EeePC, MSI Wind, Advent κλπ), νομίζω έχουν αναφερθεί links προς οδηγούς εγκατάστασης Windows από USB stick.
tolis_01 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Για δες εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=295538 Εγώ έτσι πέρασα τα xp στο eee μου (ο οδηγός μπορεί να απευθύνεται αρχικά σε χρήστες eee αλλά κάνει για όλα τα pc, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο βήμα που να εφαρμόζεται μόνο σε eee).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.