manson Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα. Χρειάζομαι λίγη βοήθεια. H σύνθεση του Pc μου είναι AMD Athlon XP 2600+, Motherboard Asus A7V600-X (Apollo KT600), 2xHD Seagate, 1,5GB RAM, PSU enermax 365W, 2 DVD συσκευές και λειτουργικό WIN XP PRO ENG SP3 . Το πρόβλημα είναι το εξής. Πριν 3 μέρες αγόρασα από το e-shop αυτή την κάρτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513363 για να αλλάξω την ATI 9200 που είχα. Έβαλα την κάρτα άρχισα να κάνω την εγκατάσταση των drivers και όλα καλά ή έτσι νόμιζα. Μετά την διαδικασία πήγα να φορτώσω τον WOW για να δω αν υπάρχουν διαφορές από την παλιά μου κάρτα. Πριν εμφανιστεί η οθόνη που κάνεις log in το Pc έκανε αμέσως reboot. Νομίζοντας ότι μπορεί να φταίει το συγκεκριμένο παιχνίδι οπότε δοκίμασα στο Counter Strike αλλά και εκεί ενώ έφτιαχνα τον server (ναι ναι ενάντια σε botakia παίζω) και ξεκινούσε το παιχνίδι μετά από μερικά δεύτερα έκανε επανεκκίνηση και σε αυτό. Για να μακρηγορώ έψαξα στο net βρήκα μερικές «λύσεις» όπως εγκατάσταση του agp hotfix, παλαιότερων drivers, drivers από το site της ASUS και αλλαγή κάποιων από τον επιλογών στο BIOS αλλά για να ανοίγω αυτό το thread όπως εύκολα καταλάβεις κάποιος άκρη δεν έβγαλα. Η κάρτα αλλού προβλήματα δεν μου βγάζει πέραν από όταν πάω να φορτώσω κάποιο παιχνίδι. Αυτά βασικά. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
liopyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει μεγάλη προιστορία με τους AGP drivers της Ati. Η συγκεκριμένη κάρτα βέβαια δεν προτείνεται για παιχνίδια λόγω δυνατοτήτων, αλλά αν δεν έβγαλες άκρη με hotfix και διαφορετικούς drivers, σκούρα τα πράματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.