Προς το περιεχόμενο

cpu tray edition

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω αν σου δουλεύει κανονικά και δεν έχει κάποιο πρόβλημα κράτησέ το. Έχει μακράν το καλύτερο value for money στα €50...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

50ε??Ουτε στον παπα μην το πεις,οσο για την εγγυηση μην ανησυχεις αν ειναι 3 χρονια απο πλαισιο η απο intel το ιδιο ειναι, αν συμβει κατι και στις 2 περιπτωσεις θα στο αλλαξουν που δεν το νομιζω να συμβει τπτ!!!!!!

Ετσι πηρα και'γω εναν 8500 για ενα φιλο αλλα ολα καλα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο επεξεργαστης ειναι καινουργιος φυσικα αλλα tray, δλδ χωρις συσκευασιες κλπ. Επισης η εγγυηση του ειναι 3 χρονια απο το Πλαισιο και οχι 1

καλά μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά ότι είναι καινούριος :P

πανεύκολα μπορούν να πουλήσουν cpu από επιστροφή με αυτό τον τρόπο και το κάνουν σίγουρα...

Δημοσ.
καλά μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά ότι είναι καινούριος :P

πανεύκολα μπορούν να πουλήσουν cpu από επιστροφή με αυτό τον τρόπο και το κάνουν σίγουρα...

Καλα απο επιστροφη ναι αλλα δε νομιζω οτι το κανουν, με προσεκτικη ματια φαινεται στον επεξεργαστης αν εχει μπει ψυκτρα επανω :-)

Δημοσ.

το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να προσπαθησω να καταλαβω αν εχει μπει ψυκτρα αλλα δεν νομιζω.ανοιξα αυτο το ποστ για να ρωτησω για την συσκευασια που ηταν ενας φακελος?..δηλαδη αν επερνα επεξεργαστη των 250 ευρω σε tray εκδοση παλι ετσι θα μου τον εστελναν?σε μερικες ωρες θα γινει η δοκιμη κ το βραδυ θα σας πω τα αποτελεσματα.ευχαριστω!

Δημοσ.

βασικα αυτος με το που θα μπει θα κλοκαριστει! γι'αυτο με προβληματισε η συσκευασια,επειδη νομιζα οτι μπορει να ειναι μεταχειρισμενος.

Δημοσ.

γτ εγω ομως τσαντιζομαι τωρα?

ενω τον πηρα 50 ευρω θελω να τον στειλω πισω.καλα αν ειχε πλαισιο η σπαρτη θα τον πηγαινα στο λεπτο!!

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να τον τεστάρεις πρώτα, ποτέ δεν ξέρεις πού θα πέσεις.

Κι ο δικός μου box ήταν, αλλά μόλις τον άνοιξα (πριν τον ανοίξω βασικά) είδα κάτι ίχνη από τετράγωνη βάση ψύκτρας και όχι στρογγυλή όπως η στοκ των C2D και έλεγα να τον γυρίσω πίσω, αλλά τελικά μου έκατσε διαμαντάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...