p_under Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα σημερα μου ηρθε ενας επεξεργαστης που περιμενα απο το πλαισιο.ηταν ο tray 5200 για τον υπολογιστη του αδερφου μου.το προβλημα ομως ειναι οτι μου τον εφεραν σε ενα φακελο με φυσαλιδες κ καλα απο αυτους που βαζουμε τα cd ...ειναι σωστο αυτο?Πως μπορω να δω αν ειναι μεταχειρισμενος..?
metal exists Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 αυτά είναι π0στ1ες που κάνουν κανονικά εγώ θα σου πρότεινα να πάς εκεί να τους μπινελικόσεις και να πάρεις καινούργιο
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δύσκολο. Αυτό είναι το πρόβλημα με τους tray. Δεν μπορείς να ξέρεις αν και κυρίως πόσο και πως έχουν χρησιμοποιηθεί. Συν ότι έχουν μόνο 1 χρόνο εγγύηση σε αντίθεση με τους box που έχουν 3... Joker...
p_under Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ειμαι σπαρτη ρε παιδια κ τον πηρα απο το πλαισιο,λετε να τον στειλω πισω?
VAssassin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Επεξεργαστης ειναι αν δουλευει σωστα κρατα τον. Ηξερες τι επαιρνες οταν επελεξες tray.1 χρονο εγγυηση.
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Θα έλεγα ναι και να πας για box edition αν βγαίνεις οικονομικά για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο...
p_under Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Επεξεργαστης ειναι αν δουλευει σωστα κρατα τον.Ηξερες τι επαιρνες οταν επελεξες tray.1 χρονο εγγυηση. ξερω οτι απλα εχουν εναν χρονο οχι οτι ειναι σε τετοια συσκευασια..κ οτι μπορει να ειναι κ μεταχειρισμενος τελικα.... -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 02 : 07 : 21----- Θα έλεγα ναι και να πας για box edition αν βγαίνεις οικονομικά για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο... τον ειχε σε προσφορα το πλαισιο στα 50 ευρο,ψυκτρα εχω αρα ειπα να τον παρω.αν ηξερα οτι θα ερχονταν ετσι δεν θα τον παραγγελνα? δηλαδη οι tray σε τι συσκευασια ερχονται?
matias79gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Γι' αυτό είναι φτηνότερος ,λόγο απουσίας συσκευασίας και φυσικά εάν έχεις ήδη ένα καλό cooler δεν θα πας να αγοράσεις την Box έκδοση. Ο cpu παίζει ή δεν παίζει....δοκίμασε τον..
EliasKir Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Πηρες 5200 με 50 ευρω ρε φιλε και εχεις και παραπονο? Και στο μαγαζι να πηγαινες ετσι θα σου τον εδιναν. Επισης υπαρχουν αμετρητες περιπτωσεις επισκευασμενων προιοντων που πωλουνται σε κουτια για καινουρια, μη κολλας εκει.
EliasKir Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Απ'οτι φαινεται στο Πλαισιο δινουν 3 χρονια ενω στο e-shop 1 για τους tray.
VAssassin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εδώ γιατί λέει 3 χρόνια εγγύηση? Που το ειδες ακριβως? ΑΚΥΡΟ
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Aυτή είναι η 3ετής εγγύηση που δίνει το Πλαίσιο, ενώ η άλλη είναι η τριετής εγγύηση που δίνει η Intel...
johnnyelectro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Aυτή είναι η 3ετής εγγύηση που δίνει το Πλαίσιο, ενώ η άλλη είναι η τριετής εγγύηση που δίνει η Intel... Σωστός! Δοκίμασε τον άμεσα και αν δεν έχει πρόβλημα με θερμοκρασίες, κολλήματα ή οτιδήποτε άλλο κράτα τον. Αν έχει πήγαινέ τον και θα σου κάνουν άμεση αντικατάσταση. Τουλάχιστον το Πλαίσιο σε αυτό το θέμα είναι οκ.
ArisG88 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ο επεξεργαστης ειναι καινουργιος φυσικα αλλα tray, δλδ χωρις συσκευασιες κλπ. Επισης η εγγυηση του ειναι 3 χρονια απο το Πλαισιο και οχι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.