Προς το περιεχόμενο

Αγορά φορητού

spiridaus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Χρειάζομαι φορητό.Εκανα μια μικρή έρευνα αλλά δε μου φτάνει. Λοιπόν διαθέτω περι τα 800Ε (αν και θα το πάρω με δόσεις οπότε ίσως και λίγο παραπάνω). Θέλω να είναι αξιόπιστος να έχει αυτονομία να είναι ΑΘΟΡΥΒΟΣ και εννοείται γρήγορος. Σπάνια παίζω αιχνίδια τώρα πιά. Τον θέλω για ιντερνετ , multimedia και να σηκώνει ένα photoshoρ Καμιά πρόταση;

----Είδα τον acer as5930g στο σατουρν με ιντελ c2d p8400 2.26, 4096ram, 250 hdd, 9600m-gt kai 19tft οθονη στα 800Ε. Δεν είναι πολύ φτηνό για να είναι καλό;;(αν υπάρχει ακόμα)

---Ο φορήτος που έχω τώρα είναι μεν παλιος αλλά λειτουργικός . Το προβλημα είναι οτι τον ανοιξα κάποια στιγμή και μάλλον πειραξα την κάρτα γραφικών και απο τοτε η οθόνη εχει γίνει πράσινωπή-ξεθωριασμένη. Καμιά ιδέα για αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

για αυτον ψινομαι και εγω . το μονο ποθ με απασχολει ειναι το service γιατι ακουω διαφορα. και σκεφτομαι μαλιστα και επιπλεον εγγυηση. και μενα μου φαινεται super για τιν τιμι του.

Δημοσ.
Γειά σας!

Χρειάζομαι φορητό.Εκανα μια μικρή έρευνα αλλά δε μου φτάνει. Λοιπόν διαθέτω περι τα 800Ε (αν και θα το πάρω με δόσεις οπότε ίσως και λίγο παραπάνω). Θέλω να είναι αξιόπιστος να έχει αυτονομία να είναι ΑΘΟΡΥΒΟΣ και εννοείται γρήγορος. Σπάνια παίζω αιχνίδια τώρα πιά. Τον θέλω για ιντερνετ , multimedia και να σηκώνει ένα photoshoρ Καμιά πρόταση;

----Είδα τον acer as5930g στο σατουρν με ιντελ c2d p8400 2.26, 4096ram, 250 hdd, 9600m-gt kai 19tft οθονη στα 800Ε. Δεν είναι πολύ φτηνό για να είναι καλό;;(αν υπάρχει ακόμα)

---Ο φορήτος που έχω τώρα είναι μεν παλιος αλλά λειτουργικός . Το προβλημα είναι οτι τον ανοιξα κάποια στιγμή και μάλλον πειραξα την κάρτα γραφικών και απο τοτε η οθόνη εχει γίνει πράσινωπή-ξεθωριασμένη. Καμιά ιδέα για αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ψάξε σε αυτά http://www.skroutz.gr , http://www.you.gr/b2c_iqshop/you.do και για μένα επέλεξε dell , lenovo ή toshiba

Δημοσ.

Εφόσων δεν παίζεις παιγνίδια και θέλεις κάτι αξιόπιστο, αθόρυβο και με καλή αυτονομία τότε πέρνα από το Carrefour και αγόρασε με κλειστά μάτια το Lenovo Thinkpad R61 στα 549 ευρώ.

Κλάσεις ανώτερο ποιοτικά από το Acer, με 3ετή εγγύηση και περισσότερο από επαρκές για τη χρήση που γράφεις.

Για το πρόβλημα που αναφέρεις στο υπάρχον φορητό σου, θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικό στο τι ακριβώς έκανες? Μπορεί απλά κάποια από τα καλώδια να μην κάνουν σωστή επαφή ή πάλι να είναι όντως κάποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών σου.

Δημοσ.
Εφόσων δεν παίζεις παιγνίδια και θέλεις κάτι αξιόπιστο, αθόρυβο και με καλή αυτονομία τότε πέρνα από το Carrefour και αγόρασε με κλειστά μάτια το Lenovo Thinkpad R61 στα 549 ευρώ.

Κλάσεις ανώτερο ποιοτικά από το Acer, με 3ετή εγγύηση και περισσότερο από επαρκές για τη χρήση που γράφεις.

Για το πρόβλημα που αναφέρεις στο υπάρχον φορητό σου, θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικό στο τι ακριβώς έκανες? Μπορεί απλά κάποια από τα καλώδια να μην κάνουν σωστή επαφή ή πάλι να είναι όντως κάποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών σου.

+ 1 από δεν υπάρχει σύγκριση

Kαι αν δεν βαριέσαι πήγαινε στο MALL στο ΜΑΡΟΥΣΙ στο κατάστημα της multirama και τσίμπησε ένα DELL που έχει προσφορά με επεξεργαστή 2.10 στα 600 ευρώ :X , ελπίζω να μένεις Αθήνα και να είσαι τυχερός γιατί αυτή η προσφορά είναι εδώ και μια εβδομάδα :devil:

Δημοσ.
Είδα τον acer as5930g στο σατουρν με ιντελ c2d p8400 2.26, 4096ram, 250 hdd, 9600m-gt kai 19tft οθονη στα 800Ε. Δεν είναι πολύ φτηνό για να είναι καλό;;(αν υπάρχει ακόμα)

Τον είδα κι εγώ εχτές που πήγα με την κοπέλα μου για να τον πάρει και φάνηκε γερή κατασκευή απο καλά υλικά και στα λεφτά του είναι φορτωμένο με πολλά καλούδια.

Να σε διορθώσω όμως επειδή το είδα απο κοντά δεν είναι 19" η οθόνη του αλλά 15,4".Έχει γίνει τυπογραφικό λάθος και μου το είπε κι ο υπάλληλος.

Δεν μου άρεσε η οθόνη του όμως και δεν μου άρεσε και το 12 μήνες εγγύηση μόνο.Και το πληκτρολόγιο του ενώ είναι λειτουργικό φαίνεται λίγο φτηνιάρικο.Αυτά εύχομαι να σε βοήθησα.Στην ίδια τιμούλα έχει και ένα Toshiba A300 με λίγο χειρότερο επεξεργαστή 3gb μνήμη αντί για 4 που έχει το Acer και κάρτα ΑΤΙ HD3670 256mb αντί για την NVDIA 9600m-gt του Acer.Καλύτερη οθόνη όμως,περισσότερη αξιοπιστία λόγω Toshiba και 24 μήνες εγγύηση.(Για μένα το Toshiba έχει και πιο ωραίο καλούπι αλλά γούστα είναι αυτά).

Δημοσ.

Αν θες να ειναι γρηγορος θα παρεις κατι με σκληρο στις 7200 στροφες και αν δεν θες να παιζεις παιχνιδια δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις με την 9600GT (εκτος αν θες να παιζεις κανα pro που και που)

Δημοσ.

michalis--Το λαπτοπ μου το ανοιξα για να καθαρισω υποτιθεται το ανεμιστηρακι. Τελικα ουτε αυτο καταφερα και το χαλασα κιολας. Δε πειραξα τιποτα απλα τον ανοιξα και εγινε αυτο. . Αν βάλω εξωτερικη οθόνη παιζει κανονικα παντως.

disqualified--Ναι η αλήθεια είναι οτι θαθελα να μπορω να παιξω και κανενα προ που και που :)

Το πρόβλημα είναι οτι δεν εχω λεφτα τωρα θα εχω ομως σε 2-3 μηνες. Οποτε σκεφτομαι να βάλω δοσεις και οταν τα παρω τα λεφτα να το αποπληρωσω. Θα θελα να παρω κατι να μου κρατησει μερικα χρονια παντως μην χρειαζομαι αλλο σε 1-2 χρονια.

Exoυν και λαπτοπ τα καρφουρ;;

-----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 01 : 42 : 25-----

Ο συγκεκριμενος ασερ παντως εχει οντως value for money αλλα με προβληματιζουν ολα αυτα που διαβαζω για τα ασερ συν οτι δε μου αρεσει σχεδιαστικα. Τα λενοβο ειναι πολυ ομορφα παντως!

Δημοσ.

Φίλε μου πάρε έναν dell xps 1530 να βρεις την υγειά σου. Στο ebay.co.uk θα βρεις αρκετούς και τώρα με τηνλίρα έτσι όπως είναι αξίζει, να προτιμήσεις τις προσφορές με τα 3 χρόνια εγγύηση. Δίνεις κάτι παραπάνω αλλά αξίζει. Γιατι dell? Γιατί απλά δεν παίζονται, έχω έναν 1 χρόνο τώρα και είμαι άπειρα ευχαριστημένος, αυτά για την ώρα, ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.
Φίλε μου πάρε έναν dell xps 1530 να βρεις την υγειά σου. Στο ebay.co.uk θα βρεις αρκετούς και τώρα με τηνλίρα έτσι όπως είναι αξίζει, να προτιμήσεις τις προσφορές με τα 3 χρόνια εγγύηση. Δίνεις κάτι παραπάνω αλλά αξίζει. Γιατι dell? Γιατί απλά δεν παίζονται, έχω έναν 1 χρόνο τώρα και είμαι άπειρα ευχαριστημένος, αυτά για την ώρα, ελπίζω να βοήθησα

Γίνεται από ebay να πάρεις κάτι με δόσεις;Στο λέω γιατί ο φίλος θέλει να το πάρει με δόσεις.

Δημοσ.
Γίνεται από ebay να πάρεις κάτι με δόσεις;Στο λέω γιατί ο φίλος θέλει να το πάρει με δόσεις.

Θα το πάρει με την πιστωτική του, άλλωστε αν δεν κάνω λάθος (διορθώστε με) όλα τα μεγάλα καταστήματα για να σου κάνουν δόσεις σου εκδίδουν πιστωτική ή τις κάνουν μέσω πιστωτικής, οπότε το ίδιο είναι, άσε που δεν προσφέρουν και την εγγύηση των 3 ετών, που για μένα είναι πολύ σημαντική και μάλιστα με πολύ καλό support. Εγώ όταν τον πήρα τον πήρα κατευθείαν από την dell hellas και ήταν customized σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου και με την εγγύηση. Δυστυχώς τώρα δεν μπορείς να τον παραγγείλεις έτσι, αν δεν κάνω λάθος πάλι. Πάντως στο ebay.co.uk τον βρίσκεις ακόμα και πιο φθηνά και από το επίσημο αμερικάνικο site, στο οποίο παρεπιπτόντως μπορείς να το χτίσεις το μηχανάκι έτσι απλά για να συγκρίνεις τις τιμές.

Δημοσ.

Αποφάσισα για το lenovo, an και η προσφορά του πλαισιο για το τοσιμπα με 4ετη εγγυηση με προβληματισε λιγο.

Να ρωτησω κατι αλλο τα λοιπα χαρακτηριστικα ενος φορητου πως εξηγουνται;πχ αυτα:

Battery type(s): 6 Cell Lithium-Ion

Charge time - on/off: -- / --

Heat emissions: 90W

Sound emissions: 40dB

Και πως μπορω να καταλαβω αν εχει καλη wifi καρτα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...