Προς το περιεχόμενο

απο 17' σε 22'.Μειωση στα fps?

sam_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια ο8ονη μαλλον 17αρα(μεγιστη αναλυση 1280x1024) της nec.εχω σκεφτει να παρω μια φ8ηνη 22αρα πχ αυτην εδω. το προβλημα μου ειναι αν 8α μειω8ουν δραματικα τα fps στα games σε σχεση με την προιγουμενη ο8ονη.η καρτα μου ειναι η hd4830.εχω σκεφτει να παρω τωρα κανονικα την 22αρα ο8ονη και μετα να παρω και αλλη μια 4830 (crossfire) -μιας κ αποτι εχω δει μια δευτερη καρτα αξιζει μονο σε υψηλες αναλυσεις- ωστε να μην εχω κανενα προβλημα.

τι με συμβουλευετε???

Δημοσ.

lol, μου αρεσει που εκανες 2ο ποστ και δεν εγραψες τα παραπανω σε ενα :)

Οπως απαντησα και στο αλλο θεμα, για μενα αντι να αλλαξεις μητρικη για Xfire καλο θα ητανε να πουλησεις αν γινεται την 4830, ή τη κρατας για 2ο Η/Υ, τη χαριζεις στη κοπελα σου κτλ. και αγοραζεις μια 4870 (γιατι εχει πεσει κατω απο 200Ε) και θα μπορεις να παιζεις σχεδον τα παντα με ενεργοποιημενα φιλτρα σε 1680χ1050. Γιατι να μπαινεις στη διαδικασια για αλλαγη μητρικης αν ειναι να πας σε 22αρα? δεν αξιζει.

Δημοσ.

Και η 4830 θα σε καλύψει αλλά αν θέλεις κάτι ακόμα καλύτερο παίρνεις μια 4850 και πάιζεις άνετα τα πάντα. Πολύ καλή και η 4870 που λέει ο Age4Greeks αλλά δεν χρειάζεσαι κάτι τόσο δυνατό και ακριβό για να παίζεις σε αυτή την ανάλυση με αξιώσεις.

Δημοσ.

Πάρε την 22άρα, η διαφορά από την 17άρα αξίζει.

Σίγουρα θα έχεις πτώση σε fps, αλλά πάλεψε το λίγο, clockαρε την 4830 και αργότερα πάρε και μια κάρτα αν θες.

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4830-review-his-technology/

μπορούσες κάλιστα να κοιτάξεις review της 4830 (που σου έχω δώσει κάμποσες φορές) και να βγάλεις από μόνος σου το συμπέρασμα αν θα πέσουν τα fps και αν θα χρειάζεται να βάλεις και 2η για crossfire...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...