Προς το περιεχόμενο

Suite; Μεμονομένες επιλογές; OS Protection; Πως να προφυλάξω τα Vista μου πια..;

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα μπορούσε να είναι διαφήμιση, και να παίρνει φράγκα από αυτές τις εταιρίες. Ή θα μπορούσε να τα λέει, για να μη της πουν ότι δε προειδοποίησε σε κάποια ακραία περίπτωση :P

Κοίτα, πιστεύω ότι ξέρεις τι λες.. και μου ακούγεται και λίγο λογικό.

Windows FW on? (Το πρόβλημα με το WC3 το έλυσα Pars, άνοιξα τα Ports)

Windows Defender off?

Και το Malwarebytes' Anti-Malware 1.33 το έβαλα. Έκανα full update. Έκανε Fast Check και βρήκε..

1) 1 Rootkit

2) 1 Trojan

3) 1 πρόβλημα στη Registry

Τα έβγαλα όλα επιτυχώς και έκανε αυτόματο Restart.

Αυτά τα 3 ΟΥΤΕ το Avira τα πήρε πρέφα, ΟΥΤΕ ΚΑΝ το Nod. Νομίζω ότι το πρόγραμμα κάτι έχει να πει.... Κάθε 9:00 ΑΜ θα checkάρει για Updates και θα κάνει Fast Scan από μόνο του.. ;)

Ελαφρύ αποτέλεσμα, ευελπιστώ ότι θα πάει καλά...

/Koritsi_Gia_PC

Δεν μας λές τι ακριβώς βρήκε;!(ειδικά το Rootkit)γιατί είμαι άπιστος Θωμάς! Και έχει δίκηο ο parsifal όταν μιλάει γιά τύχη.Μήπως ξεχάσατε το γνωστό περιοδικό που το 2007 μοίρασε CD με worm;

Δημοσ.
I Don't Believe In Luck....

...είπε ο ξάδελφος Γκαστόνε στον Ντόναλντ, καθώς έσκυβε να σηκώσει ένα ακόμη εκατοσταδόλαρο από το δρόμο. :-D

Δημοσ.
Δεν μας λές τι ακριβώς βρήκε;!(ειδικά το Rootkit)γιατί είμαι άπιστος Θωμάς! Και έχει δίκηο ο parsifal όταν μιλάει γιά τύχη.Μήπως ξεχάσατε το γνωστό περιοδικό που το 2007 μοίρασε CD με worm;

Δεν της ειπα να βαζει CD απο περιοδικα..Οσοι το κανουν ειναι αξιοι της τυχης τους αφου προφανως πιστευουν σε αυτη :)

Δημοσ.

Αναφερθηκε καποιος πιο πανω για antivirus/firewall πανω στο router.

Για ποιο ακριβως router μιλαμε?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
I Don't Believe In Luck....

Μεγάλο θέμα. Δεν έχει σχέση με το Τόπικ, άλλα θα το πω..

Δεν πιστεύω στο Χριστό, και σε καμία άλλη θρησκεία. Ο μόνος θεός που υποστηρίζεται από ΟΛΕΣ τις φυλές των ανθρώπων (χωρίς να το ξέρουν) είναι η τύχη, εάν υπήρχε εκκλησία που να υποστήριζε αυτόν το θεό, θα πήγαινα να άναβα και κεράκια. Είναι απλά ο πιο λογικός θεός.

Απλά αντικατέστησε τη λέξη "Χριστός" με τη λέξη "τύχη" στη καθημερινότητά σου, και θα δεις ότι και εκεί.. δεν έχει καμία διαφορά.. ;) (Βλ. Γα_ώ το Χριστό μου = Γ_μώ τη τύχη μου :P)

Ontopic:

To Windows Defender κλειστό είπαμε ε?

Και το Windows Firewall ανοιχτό?

H.Vagabond εσένα ρωτάω..

/Μαρία

Δημοσ.

Τέλος πάντων, απλά για την ιστορία να διευκρινίσουμε (μπας και μας λυπηθεί η θεά τύχη) πως το router χρησιμοποιείται κυρίως για δρομολόγηση πακέτων και όχι για το φιλτράρισμα τους. Αυτό το κάνει το firewall.

Δημοσ.

Νομίζω πως ήμουν σαφής, εκτός και αν παίζουμε με τις λέξεις.

"..το router χρησιμοποιείται κυρίως.. μπλα-μπλα.."

..μπλα..

Δημοσ.

Και μια καρτα γραφικων GTX295 θα την παρει καποιος Κυριως για παιχνιδια αλλα παιζει και βιντεο....

Και το DVDRW το παιρνουμε Κυριως για να διαβαζουμε και να γραφουμε DVD αλλα διαβαζει και γραφει και CD....

Και την τηλεοραση εγω την πηρα Κυριως για να βλεπω HD υλικο αλλα βλεπω και καναλια.....

Δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να πεις αφου το ενα δεν αναιρει το αλλο αλλα οκ....

Δημοσ.

Δλδ αυτο που εβαλες τωρα τι δειχνει ? Πως υπαρχουν τροποι να σου κλεψει καποιος τα στοιχεια ? Να βαλουμε μηπως τροπους που κανεις και σουροτιρι ενα Soft-Firewall ? Εσυ βαλε 800 προγραμματα στο PC σου για να μην σου κλεψουν και σου χαλασουν κατι και ασε εμενα τον ασχετο και ολους οσους ειναι σαν εμενα να μην εχουμε τπτ σχεδον. Στο τελος φαινεται ποιος εχει δικιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...