Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Είχα XP, την έβγαζα άψογα με το Kasperky Suite.. είχα το trust και ΟΧΙ σπαστικό Firewall μου.. είχα το Trust AV.. είχα και πόσα άλλα που πρόσφερε σαν σουίτα (βλ. δεν έβλεπα σε Site ad ούτε για δείγμα κτλπ), και είμουν χαρούμενη. Έβαλα Vista x64 όμως και όσο νάνε το μόνο κακό του Kaspersky είναι το ότι είναι κάπως βαρύ Τι να έκανα βγήκα να ψάξω για ένα άλλο.. ..και κατέληξα (ακούγοντας μερικούς PRO) στο Nod32.. το οποίο αποδείχθηκε πατάτα μιας και δεν "συνεργαζόταν" με τον καλύτερο P2P (άκουσα ΣΠΑΝΙΑ συμβαίνει, δε πειράζει ας μη κολλήσουμε εκεί..). Τώρα σκέφτομαι, ΠΙΟ να διαλέξω..Να κάνω μια επιλογή άλλου FW, άλλου AV ώστε να βρω ένα πακέτο ελαφρύ? Ή υπάρχει μια ελαφριά σουίτα για τα 4GB μου με τα Vista που να αξίζει? Πάντως το FW των Vista δε λέω να το ενεργοποιήσω.. =/ Αν είναι να βάλω ένα ΚΑΛΟ AV και να μην έχω καθόλου FW καλώς. Διαφορετικά να πάω σε όποιο μου πείτε.. Ευχαριστώ! /Koritsi_Gia_PC
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Είχα XP, την έβγαζα άψογα με το Kasperky Suite.. είχα το trust και ΟΧΙ σπαστικό Firewall μου.. είχα το Trust AV.. είχα και πόσα άλλα που πρόσφερε σαν σουίτα (βλ. δεν έβλεπα σε Site ad ούτε για δείγμα κτλπ), και είμουν χαρούμενη. Έβαλα Vista x64 όμως και όσο νάνε το μόνο κακό του Kaspersky είναι το ότι είναι κάπως βαρύ Τι να έκανα βγήκα να ψάξω για ένα άλλο.. ..και κατέληξα (ακούγοντας μερικούς PRO) στο Nod32.. το οποίο αποδείχθηκε πατάτα μιας και δεν "συνεργαζόταν" με τον καλύτερο P2P (άκουσα ΣΠΑΝΙΑ συμβαίνει, δε πειράζει ας μη κολλήσουμε εκεί..). Τώρα σκέφτομαι, ΠΙΟ να διαλέξω..Να κάνω μια επιλογή άλλου FW, άλλου AV ώστε να βρω ένα πακέτο ελαφρύ? Ή υπάρχει μια ελαφριά σουίτα για τα 4GB μου με τα Vista που να αξίζει? Πάντως το FW των Vista δε λέω να το ενεργοποιήσω.. =/ Αν είναι να βάλω ένα ΚΑΛΟ AV και να μην έχω καθόλου FW καλώς. Διαφορετικά να πάω σε όποιο μου πείτε.. Ευχαριστώ! /Koritsi_Gia_PC
skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Βαλε το McAfee. Εχει και ratings των sites οποτε ξερεις απο πριν που πας να μπεις.
skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Βαλε το McAfee. Εχει και ratings των sites οποτε ξερεις απο πριν που πας να μπεις.
Antwni Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Avast or Avira antivir(που είναι και τα δυο free)!!!Choose...;)
Antwni Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Avast or Avira antivir(που είναι και τα δυο free)!!!Choose...;)
HellasVagabond Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Malware Bytes Anti Malware και εισαι κομπλε.
HellasVagabond Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Malware Bytes Anti Malware και εισαι κομπλε.
Antwni Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Malware Bytes Anti Malware και εισαι κομπλε. Να μην βάλει και το SuperAntiSpyware????Κρίμα είναι
Antwni Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Malware Bytes Anti Malware και εισαι κομπλε. Να μην βάλει και το SuperAntiSpyware????Κρίμα είναι
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον εκεί που καταλήγω είναι.. Avira για AV. (Ναι, είναι και Free. Επιτέλους έχω Legal Protection ) Και καθόλου Firewall. Προσέχω που, και τι πατάω. Ελπίζω να είναι αρκετό. Πάντως ελαφρύ είναι και με το παραπάνω /Μαρία
parsifal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Και καθόλου Firewall. Προσέχω που, και τι πατάω. Από το καθόλου Firewall, κάλλιο να ενεργοποιήσεις των Windows τουλάχιστον...
1000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Comodo + F-Secure antivirus 2009.- Eναλλακτικά αυτών των 2, F-Secure client security. Το Anti Virus 2009 παρέχει προστασία από ιούς, spyware, adware & rootkits μόνο ενώ το client security 8 είναι εταιρικό προϊόν και διαθέτει επιπρόσθετα firewall, application control και λειτουργία κεντρικής διαχείρησης (με τη χρήση του F-Secure Policy Manager) Αν και το Comodo σαν firewall είναι τέζα και δεν αξίζει να το αλλάξεις με άλλο. (ειδικά με άλλο ενσωματωμένο σε suite..) Αν τυχών δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή μην εγκαταστήσεις-ενεργοποιήσεις το antivirus του Comodo. (ένα πράγμα για κάθε δουλειά) Ξεκίνα με trial να πάρεις μια γεύση. Επίσης εδώ υπάρχει ένα promotion του Avira. Κλειδί για 6 μήνες. (για να μην έχεις τα σπαστικά που σου πετάει η free edition "αγοράστε premium κλπ. αναγκάζοντας σε, να κάνεις πατέντες προκειμένου να μη τα βλέπεις..) https://license.avira.com/de/promotion-a8ydzq3fgnsu051rwq81 Για τα μαμούνια (τα οποία με το πρώτο συνδυασμό που σου πρότεινα πιθανότατα θα ξεχάσεις) περιοδικά scan's με Spybot - Search & Destroy , Malwarebytes' Anti-Malware, ewido,SUPERAntiSpyware Professional. Σε κανένα από αυτά να μην έχεις ενεργοποιημένο real time protection.
grimpr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Κανένα AV και κανένα Firewall πέραν τον ενσωματωμένο στο OS και του router/modem. Ανήκουν πλέον στις παλαιολιθικές εποχές και μόνο προβλήματα δημιουργούν. Ο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί AV καθαρά απο ψυχολογικούς λογούς (αντιβιώσεις). Όσο για τα trojans/spyware μιας και πραγματικό virus πρόγραμμα για Windows έχει να εμφανιστεί αρκετό καιρό, κάνε συνήθεια να ελέγχεις εσύ για αυτά σε οτιδήποτε εκτελέσιμο κατεβάζεις πέραν έγκριτης πηγής μέσω ενός online scanner η μιας δωρεάν εφαρμογής antispyware. Μερικά παραδείγματα. http://www.kaspersky.com/virusscanner http://www.superantispyware.com/ http://www.virustotal.com/ http://www.sandboxie.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.