Eluminator_91 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ψαχνω για ενα παιχνιδι το οποιο να ειναι παρομοιο (σαν gameplay) με το boiling point της ATARI..απλα μου αρεσε πολυ η ελευθερια του gameplay στο συγκεκριμενο παιχνιδι και ψαχνω να βρω κανενα παρομοιο παιχνιδι με αυτο...γι'αυτο αν ξερετε κανενα απλα πειτε το.. (κατα προτιμηση για PC..)
Eluminator_91 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ψαχνω για ενα παιχνιδι το οποιο να ειναι παρομοιο (σαν gameplay) με το boiling point της ATARI..απλα μου αρεσε πολυ η ελευθερια του gameplay στο συγκεκριμενο παιχνιδι και ψαχνω να βρω κανενα παρομοιο παιχνιδι με αυτο...γι'αυτο αν ξερετε κανενα απλα πειτε το.. (κατα προτιμηση για PC..)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ...........Boiling Point 2 AKA Whte Gold, Far Cry 2, Crysis.
john2gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Προφανώς θέλει και τα RPG στοιχεία του Boiling Point οπότε δεν νομίζω να ενδιαφέρεται για τα Far Cry 2 και Crysis. Όπως είπε ο {TDi}Dj2k..infc, White Gold (αν και ακόμα δεν έχει βγει η Ευρωπαϊκή έκδοση οπότε εν αναμονή )
Eluminator_91 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Προφανώς θέλει και τα RPG στοιχεία του Boiling Point οπότε δεν νομίζω να ενδιαφέρεται για τα Far Cry 2 και Crysis. Όπως είπε ο {TDi}Dj2k..infc, White Gold (αν και ακόμα δεν έχει βγει η Ευρωπαϊκή έκδοση οπότε εν αναμονή ) Ναι οντως καλα το μαντεψες θα ηθελα να εχει και τα RPG στοιχεία του Boiling Point..αλλα αφου θα βγει και Boiling Point 2 τοτε ενταξει αξιζει να περιμενω λιγακι....
fearwhatnow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καλα κρασα μεχρι να βγει το Xenus 2 στην αγγλικη εκδοση!Η ρωσικη ειναι γεματη bugs χειροτερα απο το πρωτο boiling point.Μηνες τωρα προσπαθουν να διορθωσουν τα bugs οποτε πριν το 2010 δεν βγαινει το παιχνιδι.
Eluminator_91 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Eνα παιχνιδι JUST CAUSE μηπως μοιαζει καθολου με το boiling point..??..βσκ ειδα καποιες εικονες και μου φανηκε παρομοιο..εννοω το JUST CAUSE εχει καθολου στοιχεια RPG οπως το boiling point..??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.