Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδι σαν το boiling point..

Eluminator_91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για ενα παιχνιδι το οποιο να ειναι παρομοιο (σαν gameplay) με το boiling point της ATARI..απλα μου αρεσε πολυ η ελευθερια του gameplay στο συγκεκριμενο παιχνιδι και ψαχνω να βρω κανενα παρομοιο παιχνιδι με αυτο...γι'αυτο αν ξερετε κανενα απλα πειτε το.. :-D

(κατα προτιμηση για PC..)

Δημοσ.

Ψαχνω για ενα παιχνιδι το οποιο να ειναι παρομοιο (σαν gameplay) με το boiling point της ATARI..απλα μου αρεσε πολυ η ελευθερια του gameplay στο συγκεκριμενο παιχνιδι και ψαχνω να βρω κανενα παρομοιο παιχνιδι με αυτο...γι'αυτο αν ξερετε κανενα απλα πειτε το.. :-D

(κατα προτιμηση για PC..)

Δημοσ.

Προφανώς θέλει και τα RPG στοιχεία του Boiling Point οπότε δεν νομίζω να ενδιαφέρεται για τα Far Cry 2 και Crysis. Όπως είπε ο {TDi}Dj2k..infc, White Gold (αν και ακόμα δεν έχει βγει η Ευρωπαϊκή έκδοση οπότε εν αναμονή :P)

Δημοσ.
Προφανώς θέλει και τα RPG στοιχεία του Boiling Point οπότε δεν νομίζω να ενδιαφέρεται για τα Far Cry 2 και Crysis. Όπως είπε ο {TDi}Dj2k..infc, White Gold (αν και ακόμα δεν έχει βγει η Ευρωπαϊκή έκδοση οπότε εν αναμονή :P)

Ναι οντως καλα το μαντεψες θα ηθελα να εχει και τα RPG στοιχεία του Boiling Point..αλλα αφου θα βγει και Boiling Point 2 τοτε ενταξει αξιζει να περιμενω λιγακι..:-)..

Δημοσ.

Καλα κρασα μεχρι να βγει το Xenus 2 στην αγγλικη εκδοση!Η ρωσικη ειναι γεματη bugs χειροτερα απο το πρωτο boiling point.Μηνες τωρα προσπαθουν να διορθωσουν τα bugs οποτε πριν το 2010 δεν βγαινει το παιχνιδι.

Δημοσ.

Eνα παιχνιδι JUST CAUSE μηπως μοιαζει καθολου με το boiling point..??..βσκ ειδα καποιες εικονες και μου φανηκε παρομοιο..εννοω το JUST CAUSE εχει καθολου στοιχεια RPG οπως το boiling point..??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...