Προς το περιεχόμενο

utorrent download speed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Εχω το εξης προβλημα.Εχω συνδεση στον οτε 2048 kbps ομως οταν κατεβαζω οτιδηποτε απο utorrent οι ταχυτητες δεν ξεπερνουν τα 20 kbps.Οταν κανω πλοηγηση ταυτοχρονα με το κατεβασμα δεν βλεπω και καμια διαφορα στις ταχυτητες οποτε η γραμμη μου εχει και αλλο <<γκαζι>>.Θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιες ρυθμισεις?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:-)

Δημοσ.

Γεια σας.Εχω το εξης προβλημα.Εχω συνδεση στον οτε 2048 kbps ομως οταν κατεβαζω οτιδηποτε απο utorrent οι ταχυτητες δεν ξεπερνουν τα 20 kbps.Οταν κανω πλοηγηση ταυτοχρονα με το κατεβασμα δεν βλεπω και καμια διαφορα στις ταχυτητες οποτε η γραμμη μου εχει και αλλο <<γκαζι>>.Θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιες ρυθμισεις?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:-)

Δημοσ.

Στο δεκα το ειχα.Λογικα δεν θα επρεπε να σερνοταν η ταχυτητα οταν κατεβαζα?Εμενα δεν σερνεται καθολου.ουτε που το καταλαβαινω αρα καποια ρυθμιση θα θελει για να εκμεταλευτει πληρως την ταχυτητα της συνδεσης.Η μηπως κανω λαθος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Αρχικά δες αν συνδέθηκες στο δίκτυο (πρέπει να εμφανιστεί ένα πράσινο βελάκι στην μέση της κάτω γραμμής του προγράμματος).

Εάν δεν γίνεται πράσινο προσπάθησε να συνδεθείς όπως σου αναφέρουν και οι προηγούμενοι.

Με ταχύτητα 2048 πρέπει αρχικά να κάνεις τις παρακάτω ρυθμίσεις (είναι οι ιδανικές γιατί την ταχύτητά σου και μην τις αλλάζεις) -κατέβασμα να βάλεις απεριόριστο και ανέβασμα 18.

Μετά ενεργοποίησε την κρυπτογράφηση του πρωτοκόλλου για τις εξερχόμενες (καρτέλα bittorrent)

Θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις και το PeerGuardian 2, http://phoenixlabs.org/pg2/ και να κατεβάσεις την λίστα φίλτρου για P2p για να μην είναι ο υπολογιστής σου ξέφραγο αμπέλι και μπαίνει όποιος θέλει.

Ελπίζω όλα αυτά να σε βοηθήσουν

Δημοσ.
Δεν εχω κανει port forward.θα δω μεγαλη διαφορα?Πως το κανουμε?

google it. αν σε κάποιο στάδιο έχεις απορία ξαναπόσταρε, αλλά δν είναι τπτ ιδιαίτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...