Προς το περιεχόμενο

Playstation 1 emulators

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ePSXe κι από μένα... Είναι ο πληρέστερος emulator που έχω δοκιμάσει.

Το λέω για να μη βρεθείς με κανέναν emulator που π.χ. στα μισά του παιχνιδιού ανακαλύψεις ότι δε μπορεί να κάνει swap cd για να συνεχίσεις! :P

Δημοσ.
Το λέω για να μη βρεθείς με κανέναν emulator που π.χ. στα μισά του παιχνιδιού ανακαλύψεις ότι δε μπορεί να κάνει swap cd για να συνεχίσεις! :P

Πωωωωω είπες μεγάλη κουβέντα! Κλασσικό bleem'o'πρόβλημα στο Metal Gear!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με Intel core 2 duo e6850 στα 3 ghz, 2 gb ram και nvidia geforce 8800gt σε windows xp pro sp2 με τον epsxe μετα τα καταλληλα plugins δεν εχω καποιο ιδαιτερο προβλημα.

Αλλα:

1.Κατα διαστηματα, αν τρεξω π.χ το tekken 3, ενω παιζει κανονικα...Μπορει να παιξω και μια ωρα για παραδειγμα, αν κλεισω τον emulator και τον ανοιξω παλι μπορει το game να μην ανοιξει καν.

Αυτο το κανει σε 2-3 παιχνιδια..Με 4-5 προσπαθειες μπορει να δουλεψει.

2.Δεν εχω βρει τροπο να κανω καποιο save.Ειτε με τον κλασσικο τροπο, οπου σου επιτρεπει το παιχνιδι και να μπορω να δω τα αρχεια που σωζω ( αληθεια, γινεται?? ) ειτε με καποιο save state οπως στον zsnes (τον αντιστιχο του snes).Υπαρχει περιπτωση να σωσω καποιο παιχνιδι αλλα να μπορω να εχω το save σε οποιονδηποτε φακελο εγω θελω ωστε π.χ να τον περασω στο laptop καποια στιγμη?

Δημοσ.

Τα απαιτούμενα specs για να πάιζει υπεργρήγορα, είναι πολύ, πολύ, πολύ μικρότερα από C2D,2gb,8800...

Για το save, αν και δεν θυμάμαι πως, είμαι σίγουρος ότι κάνει κανονικότατα σαν να τρέχει σε PSX. Απλά αντί να σώζει στην κάρτα, δημιουργεί ένα αρχείο στο δίσκο και σώζει εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...