mynam3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παιζει τιποτα?Παλιοτερα υπηρχε το psxe η καπως ετσι αλλα δεν βρισκω κατι.Δουλευει? Το εχει δοκιμασει κανεις? Θελω να παιξω καποια παιχνιδια.
mynam3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παιζει τιποτα?Παλιοτερα υπηρχε το psxe η καπως ετσι αλλα δεν βρισκω κατι.Δουλευει? Το εχει δοκιμασει κανεις? Θελω να παιξω καποια παιχνιδια.
Olorin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Παιζει τιποτα?Παλιοτερα υπηρχε το psxe η καπως ετσι αλλα δεν βρισκω κατι.Δουλευει?Το εχει δοκιμασει κανεις? Θελω να παιξω καποια παιχνιδια. ePSXe Η συντριπτική πλειονότητα των παιχνιδιών παίζει χωρίς προβλήματα, ακόμα και σε υπολογιστές 5ετίας και παλιότερους...
Olorin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το Bleem! το θυμάται κανείς? Πρωτοπόρος για την εποχή του... Βέβαια και μόνο το γεγονός ότι ήταν commercial τον ρίχνει λίγο στα μάτια μου, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει τόσο πολύ στη δεκαετία που πέρασε από την εποχή του, που έχει ξεπεραστεί προ πολλού από εντελώς δωρεάν εξομοιωτές...
mech5107 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Είχα δοκιμάσει παλιά και τα 2 (bleem και epsxe) To bleem με είχε παιδέψει λίγο στην εγκατάσταση, αλλά είχε καλύτερο περιβάλλον και έπαιζε ωραία. Το epsxe με τα κατάλληλα plug-in παίζει καλύτερα, αλλά δεν έχει το ίδιο καλό περιβάλλον. Πάντως σε P3 800άρη πάιζαν μια χαρα και τα 2. Το epsxe ήθελε και frame rate lock στα 60 γιατί αλλιώς πάιζει με 300άρες και πολύ γρήγορα... Εγώ θα διάλεγα το epsxe;)
Olorin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Είχα δοκιμάσει παλιά και τα 2 (bleem και epsxe) To bleem με είχε παιδέψει λίγο στην εγκατάσταση, αλλά είχε καλύτερο περιβάλλον και έπαιζε ωραία. Το epsxe με τα κατάλληλα plug-in παίζει καλύτερα, αλλά δεν έχει το ίδιο καλό περιβάλλον. Πάντως σε P3 800άρη πάιζαν μια χαρα και τα 2. Το epsxe ήθελε και frame rate lock στα 60 γιατί αλλιώς πάιζει με 300άρες και πολύ γρήγορα... Εγώ θα διάλεγα το epsxe;) Σήμερα πάντως, δεν υπάρχει καμία σύγκριση... Ο bleem! έχει σταματήσει να αναπτύσσεται εδώ και κάπου 7-8 χρόνια, ενώ ο ePSXe εξελίσσεται ακόμα και σήμερα... Και έχει γίνει και αρκετά πιο εύχρηστος...
mynam3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω, θα δοκιμασω τον epsxe. -----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 01 : 22 : 21----- Τον κατεβασα αλλα δεν μπορω να παιξω.Λειπει καποιο .dll.
axaiosgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως με το Bleem! τότε έπαιζα παιχνίδια που δεν παίζαν σε άλλους emulators ή παίζαν άθλια. Metal Gear πχ. Όχι ότι και στο bleem! έπαιζε τέλεια αλλά σίγουρα καλύτερα από άλλους. Ένα φίλος μου το είχε αγοράσει κιόλας το bleem από παπασωτηρίου ή multirama αν δεν απατώμαι...
mynam3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Τελικα, αξιζει καποιος εν ετει 2009? Δοκιμασα με intel dual core στα 2,6 2 gb ram και 1 gb καρτα γραφικων και πραγματικα ειναι απελπιστικος.
mech5107 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Τι εννοείς? Γενικά δεν χρειάζεται καθόλου ισχύ...το PSX κάνει emulation στο κάτω κάτω...
john2gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ο ePSXE τρέχει νεράκι και σε παλιά μηχανήματα με όλα τα cool effects των plug-ins. Θυμάμαι ότι στον Athlon XP 1800+ με την Radeon 9800Pro έτρεχε κομπλέ σε υψηλή ανάλυση
kid4computer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Τελικα, αξιζει καποιος εν ετει 2009?Δοκιμασα με intel dual core στα 2,6 2 gb ram και 1 gb καρτα γραφικων και πραγματικα ειναι απελπιστικος. Τι λες ρε φίλε?? Εγώ τρέχω τον PSX σε Core Duo 1.8Ghz και πάει σφαίρα στα medium settings!!
Olorin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Τελικα, αξιζει καποιος εν ετει 2009?Δοκιμασα με intel dual core στα 2,6 2 gb ram και 1 gb καρτα γραφικων και πραγματικα ειναι απελπιστικος. Συγκεκριμένα, έτρεχε full και απροβλημάτιστα πριν 6-7 χρόνια στον... Pentium III@500MHz (δεν συζητάω καν για τα πιο πρόσφατα συστήματά μου), οπότε μάλλον κάτι θα κάνεις λάθος...
mech5107 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Το παν είναι να setάρεις και να διαλέξεις τα σωστά plug-in για ήχο και εικόνα..."τον καιρό εκείνο", άλλο Plug-in δούλευε για τις TNT, άλλο τις Voodo, αλλο τις ΑΤi... Γενικά θέλει λίγο ψάξιμο... Στον P3800 με ΤΝΤ2 και 64mb ram, σε 98 ήθελε σε μερικά παιχνίδια frame limiter...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.