joskem Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Έχω λάπτοπ turbo-x με ενσωματωμένη κάμερα. Η κάμερα λειτουργούσε κανονικά μέχρι που μια μέρα πηγαίνοντας να χρησιμοποιήσω skype, msn κτλ άρχισε να μου βγαίνει μήνυμα ότι ο υπολογιστής δεν φαίνεται να έχει συνδεδεμένη κάμερα. Τι μπορώ να κάνω?
joskem Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Έχω λάπτοπ turbo-x με ενσωματωμένη κάμερα. Η κάμερα λειτουργούσε κανονικά μέχρι που μια μέρα πηγαίνοντας να χρησιμοποιήσω skype, msn κτλ άρχισε να μου βγαίνει μήνυμα ότι ο υπολογιστής δεν φαίνεται να έχει συνδεδεμένη κάμερα. Τι μπορώ να κάνω?
MAFIA Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω με ενα acer 5735Ζ που ποτε αυτο το μηχανημα απο τη μερα της αγορας του δεν βρηκε οτι εχει επανω καμερα !! (Παρολο του οτι εχει κανονικα) εχω δοκιμασει διαφορους drivers χωρις λυση
MAFIA Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω με ενα acer 5735Ζ που ποτε αυτο το μηχανημα απο τη μερα της αγορας του δεν βρηκε οτι εχει επανω καμερα !! (Παρολο του οτι εχει κανονικα) εχω δοκιμασει διαφορους drivers χωρις λυση
joskem Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αλήθεια ε? Και εγώ έλεγα θα είναι κανένα απλό πρόβλημα Μου κάνει πολύ εντύπωση γιατί λειτουργούσε κανονικά 2-3 χρόνια τώρα, και ξαφνικά ένα πρωί απλά σταμάτησε να αναγνωρίζει ότι υπάρχει κάμερα
joskem Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αλήθεια ε? Και εγώ έλεγα θα είναι κανένα απλό πρόβλημα Μου κάνει πολύ εντύπωση γιατί λειτουργούσε κανονικά 2-3 χρόνια τώρα, και ξαφνικά ένα πρωί απλά σταμάτησε να αναγνωρίζει ότι υπάρχει κάμερα
@topos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 uninstall επανεκινηση και ξανα install drivers...
@topos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 uninstall επανεκινηση και ξανα install drivers...
mpoumpis! Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω με ενα acer 5735Ζ που ποτε αυτο το μηχανημα απο τη μερα της αγορας του δεν βρηκε οτι εχει επανω καμερα !! (Παρολο του οτι εχει κανονικα) εχω δοκιμασει διαφορους drivers χωρις λυση Κανε απεγκαταστση τους drivers που εχεις για αρχη. Μετα με το προγραμμα ccleaner κανε ενα καθαρισμο και υστερα κατεβασε τους επισημους drivers απο το site και ξαναβαλτους.Αν δεν πιασει ετσι δοκιμασε να τα κανεις σε safe mode!!Το ιδιο συνιστω και στον παραπανω φιλο(αν βρει τους σωστους drivers)
MAFIA Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Κανε απεγκαταστση τους drivers που εχεις για αρχη. Μετα με το προγραμμα ccleaner κανε ενα καθαρισμο και υστερα κατεβασε τους επισημους drivers απο το site και ξαναβαλτους.Αν δεν πιασει ετσι δοκιμασε να τα κανεις σε safe mode!!Το ιδιο συνιστω και στον παραπανω φιλο(αν βρει τους σωστους drivers) Tα εκανα και κανενα αποτελεσμα..... Με νευριασε τοσο που εκανα φορματ ... ξαναεβαλα win απο την αρχη αλλα παλι τιποτα..... Σαν να μην υπαρχει καμερα στον υπολογιστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.