Προς το περιεχόμενο

humor - Διάσημα τελευταία λόγια

Myung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

elpizo na min exoun ksanagraftei an kai ekana search<P>Διάσημα τελευταία λόγια... αγνώστων...<BR> <BR> 1. Εεεε δεν έχουν εσωτερικά χερούλια αυτού του αυτοκινήτου οι πόρτες! <BR> 2. Είναι άφλεκτο! <BR> 3. ʼσε με να σου βγάλω εγώ το ρολόι από την πρέσσα. <BR> 4. Ωωωω ωραίο τατουάζ! <BR> 5. Πρέπει να βρίσκεται σε χειμέρεια νάρκη... <BR> 6. Τι κάνει αυτό το πλήκτρο; <BR> 7. Σε συλλαμβάνω ως πολίτης! <BR> 8. Πρέπει να είναι ένα απλό εξάνθημα... <BR> 9. Ώστε είσαι καννίβαλος... <BR>10. Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι στην πρίζα; <BR>11. Όχι, δεν είναι λυμένα τα κορδόνια μου! <BR>12. Τι εννοείς όταν λές:"Θα ξαναγυρίσω." <BR>13. Ποιό καλώδιο υποτίθεται ότι πρέπει να κόψω; <BR>14. ʼραγε που να είναι η μαμά-αρκούδα... <BR>15. Τι κάνει αυτός ο παπάς εδώ; <BR>16. OK, I'll go ahead and make your day... <BR>17. Μην είσαι τόσο προκατελειμμένος... <BR>18. Τώρα κοίτα τι θα κάνω... <BR>19. H πιθανότητα να συμβεί αυτό που λες είναι μία στο εκατομμύριο.<BR>20. Δε θα χτυπούσες άνθρωπο με γυαλιά, σωστά;<BR>21. Μα, αυτό το πράγμα στη βαλίτσα σου δεν είναι βιολί.<BR>22. Αφού βγάλω την περόνη, είπες να μετρήσω μέχρι το...<BR>23. Ώστε είστε καννίβαλοι.<BR>24. Τι κάνει αυτό το κουμπί;<BR>25. Είναι αλεξίσφαιρο.<BR>26. Έλα να περάσουμε απέναντι, ο δρόμος είναι άδειος.<BR>27. Μα και βέβαια είναι αποστειρωμένα.<BR>28. Ας ζητήσουμε πληροφορίες από εκείνους τους στρατιώτες<BR>29 Και τι σκοπεύεις να κάνεις; Θα με σκοτώσεις;<BR>30. Όχι αυτό το κουμπί!...<BR>31. ε;<BR>32. Δεν μπορώ να βρω το αλεξίπτωτό μου.<BR>33. Την επόμενη φορά που θα δω τον δολοφόνο με το τσεκούρι, θα...<BR>34. Γιατρέ, είστε σίγουρος ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ;<BR>35. Έχω ένα κακό προαίσθημα γι' αυτό.<BR>36. ʼκουσες αυτό τον ήχο;<BR>37. Μη στενοχωριέσαι, όλα είναι υπό έλεγχο.<BR>38. Μη φοβάσαι, δεν πέφτω.<P> grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...