skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Απο οτι φενεται πετυχα το απολυτο. Οριστε και οι ρυθμισεις : Tools --> Options --> Display -->Formatting --> Fonts : Allow messages to use other fonts (τικαρισμενο) Incoming και Outgoing (Greek ISO-8859-7) Apply the default character encoding to all incoming messages (οχι τικαρισμενο) Use the default character encoding in replies (τικαρισμενο) View --> Character Encoding --> Customize List Να περιεχονται στη λιστα τα εξης : Western (ISO-8859-1) Unicode(UTF-8) Greek(ISO-8859-7) View --> Character Encoding --> Auto Detect --> επιλέγουμε Universal Και τελος δεξι κλικ στο Inbox --> Properties και στο tab General Information ξε-τικαρουμε το κουτακι (στο Default Character Encoding εχω Greek-ISO-8859-7).
skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Απο οτι φενεται πετυχα το απολυτο. Οριστε και οι ρυθμισεις : Tools --> Options --> Display -->Formatting --> Fonts : Allow messages to use other fonts (τικαρισμενο) Incoming και Outgoing (Greek ISO-8859-7) Apply the default character encoding to all incoming messages (οχι τικαρισμενο) Use the default character encoding in replies (τικαρισμενο) View --> Character Encoding --> Customize List Να περιεχονται στη λιστα τα εξης : Western (ISO-8859-1) Unicode(UTF-8) Greek(ISO-8859-7) View --> Character Encoding --> Auto Detect --> επιλέγουμε Universal Και τελος δεξι κλικ στο Inbox --> Properties και στο tab General Information ξε-τικαρουμε το κουτακι (στο Default Character Encoding εχω Greek-ISO-8859-7).
parsifal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Να συμπληρώσω κάτι σχετικά: Ο Thunderbird επιτρέπει και ρύθμιση per folder encoding, που κάνει override τις γενικές ρυθμίσεις από Tools > Options. Αρκεί να κάνουμε δεξί κλικ στον folder που θέλουμε και μετά Properties. Παράδειγμα: Έχω φτιάξει ένα φίλτρο που στέλνει όλα τα εισερχόμενα e-mail notifications του Insomnia σε έναν ξεχωριστό folder με όνομα insomnia.gr. Το Insomnia στέλνει e-mails σε UTF-8, οπότε μπορώ να ορίσω ρητά UTF-8 encoding για τον φάκελο insomnia.gr.
skiabox Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Σωστος. Απλα με τον τροπο που περιγραφω πανω βλεπεις αυτοματα σωστα και τα utf και τα iso ελληνικα μυνηματα!
adi32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Αυτο βοηθαει και οταν παιρνεις email απο εξωτερικο? Μερικες φορες οταν κανω προωθηση απο email εξωτερικου και γραφω και Ελληνικα μεσα τα βγαζει κινεζικα
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Χμμμ...Αυτό κάνει για πρόβλημα του συγκεκριμένου e-mail provider. Π.χ. το Hotmail έχει παράδοση σε κάτι τέτοια προβλήματα χειρισμού non-US encodings. Διαβάζοντας τα e-mails από το web interface (αν παρέχει) του email provider-«στόχος», υπάρχει πρόβλημα κι εκεί με τα Ελληνικά ή όχι... ;
skiabox Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Εγω χρησιμοποιω gmail. Οι μονες περιπτωσεις που δε μπορω να δω ελληνικα μυνηματα ειναι κατι encodings σε utf-7 !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.