skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ποιο παιχνιδι προτείνετε οπου να πεζεις τον sniper? Να ειναι συμβατο με vista αν ειναι δυνατον. Ευχαριστω.
skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ποιο παιχνιδι προτείνετε οπου να πεζεις τον sniper? Να ειναι συμβατο με vista αν ειναι δυνατον. Ευχαριστω.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Sniper Elite , δεν νομιζω να εχεις προβλημα με τα Vista.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Sniper Elite , δεν νομιζω να εχεις προβλημα με τα Vista.
polonos1313 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Sniper Elite , δεν νομιζω να εχεις προβλημα με τα Vista. +1 για το Sniper Elite
polonos1313 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Sniper Elite , δεν νομιζω να εχεις προβλημα με τα Vista. +1 για το Sniper Elite
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ποιο παιχνιδι προτείνετε οπου να πεζεις τον sniper?Να ειναι συμβατο με vista αν ειναι δυνατον. Ευχαριστω. Το όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω, είναι για PRO sniper wannabes, η Real επιστήμη του Sniper. Αλλά πραγματικά, αγόρασε το CoD4 και τερμάτισε το Campaign.. Τα λίγα Missions που έχει με το Team Sniper αξίζουν την αγορά και εγκατάσταση του Game (Άσε που όλο το Campaign είναι PRO, εγώ αφότου το τερμάτισα στεναχωριόμουν που δε θα πάω στρατό.. Fire Fire Fire, Pink Mist ) /Koritsi_Gia_PC
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ποιο παιχνιδι προτείνετε οπου να πεζεις τον sniper?Να ειναι συμβατο με vista αν ειναι δυνατον. Ευχαριστω. Το όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω, είναι για PRO sniper wannabes, η Real επιστήμη του Sniper. Αλλά πραγματικά, αγόρασε το CoD4 και τερμάτισε το Campaign.. Τα λίγα Missions που έχει με το Team Sniper αξίζουν την αγορά και εγκατάσταση του Game (Άσε που όλο το Campaign είναι PRO, εγώ αφότου το τερμάτισα στεναχωριόμουν που δε θα πάω στρατό.. Fire Fire Fire, Pink Mist ) /Koritsi_Gia_PC
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αν θες να είσαι sniper ομάδας, το Armed Assault είναι καλό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αν θες να είσαι sniper ομάδας, το Armed Assault είναι καλό.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 εγώ αφότου το τερμάτισα στεναχωριόμουν που δε θα πάω στρατό.. λες να δίνουν στα Αμερικανάκια να παίζουν COD4 πριν τα στείλουν ανατολικά...
john2gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 εγώ αφότου το τερμάτισα στεναχωριόμουν που δε θα πάω στρατό.. Καλιά να πας για σκοποβολή παρά στον στρατό. Εδώ δεν κάναμε ούτε καν νυχτερινή βολή εμείς, διόπτρα θα μας έδιναν; Απλά lol :lol::lol: PS: Ακόμα και το Paintball είναι καλύτερο από την όλη διαδικασία της "βολής" του στρατού. Σου σπάνε τόσο τα @@ που όταν επιτέλους πέφτεις κάτω για να βαρέσεις έχεις ξενερώσει ΕΝΤΕΛΩΣ
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ναι κάτι έχω ακούσει. tbh σχήμα λόγου ήταν Όσο για το CoD4 πρέπει, {TDi}Dj2k..infc, να παραδεχθείς ότι είναι μεγάλη δουλειά. Άσε που έχω ακούσει (και κατά 99% είναι αλήθεια) ότι ex-SAS το γράψαν το σενάριο. Όλα είναι βασισμένα στην πραγματικότητα, και φαίνεται άλλωστε. Άσε με το συγκεκριμένο παιχνίδι ξέχασα το MOH. Ήταν πραγματική εμπειρία. Two thumbs up, πως το λένε /Koritsi_Gia_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.