Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδι με sniper

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο παιχνιδι προτείνετε οπου να πεζεις τον sniper?

Να ειναι συμβατο με vista αν ειναι δυνατον.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Το

όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω, είναι για PRO sniper wannabes, η Real επιστήμη του Sniper. Αλλά πραγματικά, αγόρασε το CoD4 και τερμάτισε το Campaign.. Τα λίγα Missions που έχει με το Team Sniper αξίζουν την αγορά και εγκατάσταση του Game :-) (Άσε που όλο το Campaign είναι PRO, εγώ αφότου το τερμάτισα στεναχωριόμουν που δε θα πάω στρατό.. Fire Fire Fire, Pink Mist :P)

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Το

όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω, είναι για PRO sniper wannabes, η Real επιστήμη του Sniper. Αλλά πραγματικά, αγόρασε το CoD4 και τερμάτισε το Campaign.. Τα λίγα Missions που έχει με το Team Sniper αξίζουν την αγορά και εγκατάσταση του Game :-) (Άσε που όλο το Campaign είναι PRO, εγώ αφότου το τερμάτισα στεναχωριόμουν που δε θα πάω στρατό.. Fire Fire Fire, Pink Mist :P)

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
εγώ αφότου το τερμάτισα στεναχωριόμουν που δε θα πάω στρατό..

Καλιά να πας για σκοποβολή παρά στον στρατό. Εδώ δεν κάναμε ούτε καν νυχτερινή βολή εμείς, διόπτρα θα μας έδιναν; Απλά lol :lol::lol::lol::lol:

PS: Ακόμα και το Paintball είναι καλύτερο από την όλη διαδικασία της "βολής" του στρατού. Σου σπάνε τόσο τα @@ που όταν επιτέλους πέφτεις κάτω για να βαρέσεις έχεις ξενερώσει ΕΝΤΕΛΩΣ

Δημοσ.

Ναι κάτι έχω ακούσει. tbh σχήμα λόγου ήταν :P

Όσο για το CoD4 πρέπει, {TDi}Dj2k..infc, να παραδεχθείς ότι είναι μεγάλη δουλειά. Άσε που έχω ακούσει (και κατά 99% είναι αλήθεια) ότι ex-SAS το γράψαν το σενάριο. Όλα είναι βασισμένα στην πραγματικότητα, και φαίνεται άλλωστε. :-)

Άσε με το συγκεκριμένο παιχνίδι ξέχασα το MOH. Ήταν πραγματική εμπειρία. Two thumbs up, πως το λένε :P

/Koritsi_Gia_PC

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...