**G** Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γεια σε όλους. Πώς γίνεται να βρω την IP ενός Gateway που δεν χρησιμοποιεί DHCP, αλλά παρ όλ αυτά έχει γίνει σύνδεση (αφού πέρασα τον wpa)? Διαβάζοντας το φόρουμ είδα αυτό Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από harrys23 Συγνώμη βρε παιδιά άντε και μου έσπασαν το wpa που έχω αφού έχω καρφωτές ip και όχι DHCP ενεργο τι άλλο να κάνει?να μαντέψει τι ip έχει το router ?? (χρήστης: nske) Δε χρειάζεται να μαντέψει, αρκεί να κάνει sniff τους (plain-text πλέον) headers. Το DHCP δεν προσφέρει κάτι στον τομέα της ασφάλειας. Και ρωτάω, τί sniffer χρειάζομαι και κάτω απο ποιές προυποθέσεις? (linux? live cd? συγκεκριμένο distro?) Ευχαριστώ πολυ.
**G** Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Γεια σε όλους. Πώς γίνεται να βρω την IP ενός Gateway που δεν χρησιμοποιεί DHCP, αλλά παρ όλ αυτά έχει γίνει σύνδεση (αφού πέρασα τον wpa)? Διαβάζοντας το φόρουμ είδα αυτό Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από harrys23 Συγνώμη βρε παιδιά άντε και μου έσπασαν το wpa που έχω αφού έχω καρφωτές ip και όχι DHCP ενεργο τι άλλο να κάνει?να μαντέψει τι ip έχει το router ?? (χρήστης: nske) Δε χρειάζεται να μαντέψει, αρκεί να κάνει sniff τους (plain-text πλέον) headers. Το DHCP δεν προσφέρει κάτι στον τομέα της ασφάλειας. Και ρωτάω, τί sniffer χρειάζομαι και κάτω απο ποιές προυποθέσεις? (linux? live cd? συγκεκριμένο distro?) Ευχαριστώ πολυ.
charly13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Κατεβασε το Cain & Abel εχει sniffer οποτε σε βολευει.
charly13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Κατεβασε το Cain & Abel εχει sniffer οποτε σε βολευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.