antzen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ηθελα να το αποφυγω αλλα τελικα πρεπει να βαλω windows στο mac.. Οι εφαρμογες που θελω να εχω ειναι μονο για pc και ειναι αρκετα ¨βαριες¨ για να βαλω το parallels. Το προβλημα μου ειναι οτι εχω διαβασει πως για να μεταφερεις αρχεια απο τα windows σε mac πρεπει το partition που εχεις περασει τα windows να ειναι fat32. Εαν ειναι περασμενο σε ntfs δεν γινεται.Αληθευει αυτο? Αν ειναι σε fat32 σημαινει οτι θα εχει επιπτωση στην ταχυτητα? Θα μπορω να αποθηκευω αρχεια σε καποιο μερος του σκληρου οπου μπορω μετα να επεξεργαστω οταν γυρναω σε macosx? Θα ηταν εξυπνο αν αποθηκευα οτι αρχεια χρειαζομαι απο το pc σε εναν εξωτερικο σκληρο και μετα να τα περναω στο mac? Γενικα τι αλλα προβληματα συμβατοτητας παιζουν με το bootcamp? Thanks!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antzen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ηθελα να το αποφυγω αλλα τελικα πρεπει να βαλω windows στο mac.. Οι εφαρμογες που θελω να εχω ειναι μονο για pc και ειναι αρκετα ¨βαριες¨ για να βαλω το parallels. Το προβλημα μου ειναι οτι εχω διαβασει πως για να μεταφερεις αρχεια απο τα windows σε mac πρεπει το partition που εχεις περασει τα windows να ειναι fat32. Εαν ειναι περασμενο σε ntfs δεν γινεται.Αληθευει αυτο? Αν ειναι σε fat32 σημαινει οτι θα εχει επιπτωση στην ταχυτητα? Θα μπορω να αποθηκευω αρχεια σε καποιο μερος του σκληρου οπου μπορω μετα να επεξεργαστω οταν γυρναω σε macosx? Θα ηταν εξυπνο αν αποθηκευα οτι αρχεια χρειαζομαι απο το pc σε εναν εξωτερικο σκληρο και μετα να τα περναω στο mac? Γενικα τι αλλα προβληματα συμβατοτητας παιζουν με το bootcamp? Thanks!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 To Mac OS μπορεί να διαβάζει NTFS, αλλά δε μπορεί να γράψει σε αυτό. Όμως αν εγκαταστήσεις το paragon NTFS for Mac, τότε θα έχεις πλήρη υποστήριξη για NTFS δίσκους από το Mac OS X. Μέχρι και repair θα μπορείς να κάνεις από disk utility. Προσωπικά το έχω δοκιμάσει και μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ αξιόπιστο. Καλό όμως είναι να ελέγχεις μην τυχόν και χάσεις κάποιο αρχείο σε καμιά μεταφορά τσεκάροντας το συνολικό αριθμό των αρχείων και το μέγεθός τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 To Mac OS μπορεί να διαβάζει NTFS, αλλά δε μπορεί να γράψει σε αυτό. Όμως αν εγκαταστήσεις το paragon NTFS for Mac, τότε θα έχεις πλήρη υποστήριξη για NTFS δίσκους από το Mac OS X. Μέχρι και repair θα μπορείς να κάνεις από disk utility. Προσωπικά το έχω δοκιμάσει και μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ αξιόπιστο. Καλό όμως είναι να ελέγχεις μην τυχόν και χάσεις κάποιο αρχείο σε καμιά μεταφορά τσεκάροντας το συνολικό αριθμό των αρχείων και το μέγεθός τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antzen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αυτο θα πρεπει να το εχω εγκαταστησει πριν τα windows, σωστα? Δεν καταλαβα την χρησιμοτητα του, συγνωμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antzen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αυτο θα πρεπει να το εχω εγκαταστησει πριν τα windows, σωστα? Δεν καταλαβα την χρησιμοτητα του, συγνωμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αυτο θα πρεπει να το εχω εγκαταστησει πριν τα windows, σωστα?Δεν καταλαβα την χρησιμοτητα του, συγνωμη.. Είναι ένα πρόγραμμα που εγκαθίσταται στο partition του MacOS X και επιτρέπει στο ΜacOS X να διαβάζει αλλά και να γράφει σε NTFS δίσκους. Δεν χρειάζεται να το εγκαστήσεις πριν τα Windows γιατί εγκαθίσταται στο κομμάτι του δίσκου που τρέχει MacOS X. Μπορείς να το εγκαταστήσεις όποτε θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αυτο θα πρεπει να το εχω εγκαταστησει πριν τα windows, σωστα?Δεν καταλαβα την χρησιμοτητα του, συγνωμη.. Είναι ένα πρόγραμμα που εγκαθίσταται στο partition του MacOS X και επιτρέπει στο ΜacOS X να διαβάζει αλλά και να γράφει σε NTFS δίσκους. Δεν χρειάζεται να το εγκαστήσεις πριν τα Windows γιατί εγκαθίσταται στο κομμάτι του δίσκου που τρέχει MacOS X. Μπορείς να το εγκαταστήσεις όποτε θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antzen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 cool.Ευχαριστω και παλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antzen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 cool.Ευχαριστω και παλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.