mix@lis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Χαίρετε, επειδή σκέφτομαι να πάρω macbook,θα μου προτείνατε ελληνική ή αγγλική έκδοση? Αν πάρω αγγλική έκδοση θα μπορώ να χρησιμοποιώ ελληνική γραμματοσειρά μια χαρα η θα χρειαστεί να κάνω κάποια επιπλέον εγκατάσταση? Επίσης έχω ακούσει για το GR Update αλλα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι...μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι και αν χρειάζεται να το βάλω? Και μία τελευταία ερώτηση.....τα multirama φέρνουν αγγλικές εκδόσεις? ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix@lis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Χαίρετε, επειδή σκέφτομαι να πάρω macbook,θα μου προτείνατε ελληνική ή αγγλική έκδοση? Αν πάρω αγγλική έκδοση θα μπορώ να χρησιμοποιώ ελληνική γραμματοσειρά μια χαρα η θα χρειαστεί να κάνω κάποια επιπλέον εγκατάσταση? Επίσης έχω ακούσει για το GR Update αλλα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι...μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι και αν χρειάζεται να το βάλω? Και μία τελευταία ερώτηση.....τα multirama φέρνουν αγγλικές εκδόσεις? ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Χαίρετε, επειδή σκέφτομαι να πάρω macbook,θα μου προτείνατε ελληνική ή αγγλική έκδοση? Αν πάρω αγγλική έκδοση θα μπορώ να χρησιμοποιώ ελληνική γραμματοσειρά μια χαρα η θα χρειαστεί να κάνω κάποια επιπλέον εγκατάσταση? Επίσης έχω ακούσει για το GR Update αλλα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι...μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι και αν χρειάζεται να το βάλω? Και μία τελευταία ερώτηση.....τα multirama φέρνουν αγγλικές εκδόσεις? ευχαριστώ πολύ. Ό,τι mac και να είναι, θα μπορείς να γράφεις και να διαβάζεις μια χαρά ελληνικά. Απέφυγε αυτά που έχουν ελληνικά menu, νομίζω είναι αυτό το GR update που λες. Όλοι αναφέρουν προβλήματα με δαύτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Χαίρετε, επειδή σκέφτομαι να πάρω macbook,θα μου προτείνατε ελληνική ή αγγλική έκδοση? Αν πάρω αγγλική έκδοση θα μπορώ να χρησιμοποιώ ελληνική γραμματοσειρά μια χαρα η θα χρειαστεί να κάνω κάποια επιπλέον εγκατάσταση? Επίσης έχω ακούσει για το GR Update αλλα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι...μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι και αν χρειάζεται να το βάλω? Και μία τελευταία ερώτηση.....τα multirama φέρνουν αγγλικές εκδόσεις? ευχαριστώ πολύ. Ό,τι mac και να είναι, θα μπορείς να γράφεις και να διαβάζεις μια χαρά ελληνικά. Απέφυγε αυτά που έχουν ελληνικά menu, νομίζω είναι αυτό το GR update που λες. Όλοι αναφέρουν προβλήματα με δαύτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Οι διαφορές των "αγγλικών" και "ελληνικών" Mac που πωλούνται στην Ελλάδα είναι: - Τα "αγγλικά" έχουν πληκτρολόγιο που δεν έχει πάνω του τυπωμένους τους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά μόνο τους αγγλικούς. - Τα "ελληνικά" έχουν πληκτρολόγιο που έχει πάνω του τυπωμένους ελληνικούς και αγγλικούς χαρακτήρες. - Τα "ελληνικά" έχουν στο πακέτο της αγοράς ένα CD με τίτλο "GR Update" που φτιάχνει o Έλληνας διανομέας (Rainbow). Το CD αυτό, δεν είναι προεγκατεστημένο αλλά το εγκαθιστά ο χρήστης μόνος του αν το θελήσει. Αν το εγκαταστήσεις, αλλάζει τα περισσότερα από τα μενού σε ελληνικά. Είναι όμως κακογραμμένο και έχουν αναφερθεί προβλήματα στο σύστημα μετά την εγκατάσταση του. Συστήνεται σοβαρά να μην το εγκαταστήσεις αλλά να το πετάξεις. Σοβαρά το λέω. Πέτα το. Είτε πάρεις "αγγλικό" είτε "ελληνικό" (είτε γερμανικό, γαλλικό, κινέζικο κλπ) Mac, το λειτουργικό του σύστημα έχει πλήρη υποστήριξη ανάγνωσης ΚΑΙ γραφής της ελληνικής γλώσσας. Απλώς, αν δεν έχεις πληκτρολόγιο με τυπωμένους τους ελληνικούς χαρακτήρες, θα πρέπει να θυμάσαι πως το "Ω" είναι στο πλήκτρο "V", το "Ψ" στο "C" κλπ (όπως δηλαδή σε κάθε πληκτρολόγιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Οι διαφορές των "αγγλικών" και "ελληνικών" Mac που πωλούνται στην Ελλάδα είναι: - Τα "αγγλικά" έχουν πληκτρολόγιο που δεν έχει πάνω του τυπωμένους τους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά μόνο τους αγγλικούς. - Τα "ελληνικά" έχουν πληκτρολόγιο που έχει πάνω του τυπωμένους ελληνικούς και αγγλικούς χαρακτήρες. - Τα "ελληνικά" έχουν στο πακέτο της αγοράς ένα CD με τίτλο "GR Update" που φτιάχνει o Έλληνας διανομέας (Rainbow). Το CD αυτό, δεν είναι προεγκατεστημένο αλλά το εγκαθιστά ο χρήστης μόνος του αν το θελήσει. Αν το εγκαταστήσεις, αλλάζει τα περισσότερα από τα μενού σε ελληνικά. Είναι όμως κακογραμμένο και έχουν αναφερθεί προβλήματα στο σύστημα μετά την εγκατάσταση του. Συστήνεται σοβαρά να μην το εγκαταστήσεις αλλά να το πετάξεις. Σοβαρά το λέω. Πέτα το. Είτε πάρεις "αγγλικό" είτε "ελληνικό" (είτε γερμανικό, γαλλικό, κινέζικο κλπ) Mac, το λειτουργικό του σύστημα έχει πλήρη υποστήριξη ανάγνωσης ΚΑΙ γραφής της ελληνικής γλώσσας. Απλώς, αν δεν έχεις πληκτρολόγιο με τυπωμένους τους ελληνικούς χαρακτήρες, θα πρέπει να θυμάσαι πως το "Ω" είναι στο πλήκτρο "V", το "Ψ" στο "C" κλπ (όπως δηλαδή σε κάθε πληκτρολόγιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix@lis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ,με κάλυψες πλήρως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix@lis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ,με κάλυψες πλήρως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δώσε έμφαση στο "ΠΕΤΑ ΤΟ" Υ.Γ. Πέτα το, όντως... Υ.Γ. Σοβαρά μιλάω, έχω αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στο παρελθόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δώσε έμφαση στο "ΠΕΤΑ ΤΟ" Υ.Γ. Πέτα το, όντως... Υ.Γ. Σοβαρά μιλάω, έχω αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στο παρελθόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Χμ... εγώ το έχω ακόμα στο ράφι... Λες να ξεπηδήξει κανένα βράδυ και να χωθεί στον iMac μου;! ΟΥΑΑΑ! Καλή ιδέα πάντως, θα το πετάξω κι εγώ αν το ξαναβρώ μπροστά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 15 δευτερόλεπτα μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων είναι αρκετά :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 15 δευτερόλεπτα μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων είναι αρκετά :lol: Σιγα μην καιμε κ ρευμα για τις μακακιες της Rainbow :lol: Aπορω ,πως και μπηκε στον κοπο και το εβγαλε την στιγμη που δεν κανει αλλα ποιο ουσιωδη πραγματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Σιγα μην καιμε κ ρευμα για τις μακακιες της Rainbow :lol: Aπορω ,πως και μπηκε στον κοπο και το εβγαλε την στιγμη που δεν κανει αλλα ποιο ουσιωδη πραγματα . Μα, πριν γίνει ο ντόρος με το WeWantAppleGreece.com, η Rainbow χρέωνε επιπλέον (5% αν θυμάμαι καλά) τα "ελληνικά" Mac. Γι΄αυτό το είχε βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicos00 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Προτείνω κι εγώ αγγλικό, για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν, + το οτι σε περίπτωση που ψάχνεις κάτι, ή σου πετάξει μήνυμα με κάποιο σφάλμα κλπ, κάνοντας ένα search στο google θα βρείς αμέσως λύση. Στα ελληνικά για κάποιο εξεζητημένο πρόβλημα θα δυσκολευτείς να βρείς πολλά πράγματα! Κι εγώ το αγγλικό πήρα, και είναι όλα κομπλέ. Και στο πληκτρολόγιο υπάρχουν και οι δύο χαρακτήρες, και ελληνικά γράφει, κ γραμματοσειρές έχει και απ'όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.