Προς το περιεχόμενο

Αδυναμια εγκαταστασης Vista

FallenAngelGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Εχω τα Vista Ultimate x64 και θελω να τα εκγαταστησω παραλληλα με τα Xp professional.

Ομως μετα το περιμενετε που σου λεει να διαλεξεις γλωσσα δεν κανει τπτ κολαει και δεν προχωραει. Τι φταει?

2) Οταν κανω ιδιοτητες στο εικονιδιο "Ο υπολογιστης μου"(επειδη δεν ξερω απο 4cores)

μου λεει @2,66 2,06 ποια ειναι η κανονικη? Μηπως υπολειτουργει λογο ΜΟΒΟ?

ΜΟΒΟ κλπ στην υπογραφη μου.

Δημοσ.

1)Εχω τα Vista Ultimate x64 και θελω να τα εκγαταστησω παραλληλα με τα Xp professional.

Ομως μετα το περιμενετε που σου λεει να διαλεξεις γλωσσα δεν κανει τπτ κολαει και δεν προχωραει. Τι φταει?

2) Οταν κανω ιδιοτητες στο εικονιδιο "Ο υπολογιστης μου"(επειδη δεν ξερω απο 4cores)

μου λεει @2,66 2,06 ποια ειναι η κανονικη? Μηπως υπολειτουργει λογο ΜΟΒΟ?

ΜΟΒΟ κλπ στην υπογραφη μου.

Δημοσ.

1. Βάλε πρώτα ή το Sisoft Sandra ή το Everest Ultimate για να δεις αν έχεις 64bit σύστημα, και να δεις επίσης ταχύτητα CPU εφόσον σε ενδιαφέρει.

2. Εφόσον είσαι με 32bit δεν μπορείς να βάλεις λειτουργικό ή πρόγραμματα 64bit!

Δημοσ.

Το προβλημα λυθηκε με το CD. Νεο προβλημα τωρα. Πως μπορω να εχω την ιδια ακριβως ΠΑΣΙΕΤΖΑ ΑΡΑΧΝΗ στα VIsta? Δεν θελω των VIsta. Υπαρχει καποιος τροπος? Απο καπου να το κατεβασω!?

Δημοσ.
Το προβλημα λυθηκε με το CD. Νεο προβλημα τωρα. Πως μπορω να εχω την ιδια ακριβως ΠΑΣΙΕΤΖΑ ΑΡΑΧΝΗ στα VIsta? Δεν θελω των VIsta. Υπαρχει καποιος τροπος? Απο καπου να το κατεβασω!?

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Μην λέτε μπούρδες. Όλοι οι επεξεργατές με πάνω από ένα πυρήνα είναι 64bit.

Οι core duo (χωρίς το 2 ανάμεσα :P) στα laptops ήταν 32bit ;)

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol:

Βρε αντε χεσου.:lol::-(:lol:

-----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 03 : 51 : 35-----

στα laptops

Το ειπες και μονος σου. Στα laptop. Αυτα ειναι σε αλλη κατηγορια!

Δημοσ.

Ρε παιδια τι λετε? Εγω ρωτησα για τον δικο μου υπολογιστη και εσεις αναλυσατε τους επεξεργαστες ΓΕΝΙΚΩΣ. Λοιπον Σχετικα με το 2ο και 3ο ερωτημα εχει κανεις να μου απαντησει? Ειδικα για το Τριτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...