johnnyelectro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παίδες επειδή πριν λίγο καιρό μπήκα και εγώ στο χώρο του wifi router λόγω ανάγκης συχνής μετακόμισης του laptop μου θέλω να ρωτήσω το εξής: συνήθως τα απογεύματα παρατηρώ είτε με σύνδεση ασύρματη είτε με ethernet μεγάλη πτώση στην ταχύτητα του internet, υπάρχει κάποιος τρόπος ή πρόγραμμα που να εντοπίζει ή να δείχνει εκτός από εμένα ποιος άλλος είναι συνδεδεμένος στο router μου με wifi? To router είναι κλειδωμένο αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε τίποτε δεν είναι απόλυτα ασφαλές...
johnnyelectro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παίδες επειδή πριν λίγο καιρό μπήκα και εγώ στο χώρο του wifi router λόγω ανάγκης συχνής μετακόμισης του laptop μου θέλω να ρωτήσω το εξής: συνήθως τα απογεύματα παρατηρώ είτε με σύνδεση ασύρματη είτε με ethernet μεγάλη πτώση στην ταχύτητα του internet, υπάρχει κάποιος τρόπος ή πρόγραμμα που να εντοπίζει ή να δείχνει εκτός από εμένα ποιος άλλος είναι συνδεδεμένος στο router μου με wifi? To router είναι κλειδωμένο αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε τίποτε δεν είναι απόλυτα ασφαλές...
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 αναλογως το ρουτερ.το speedtouch πχ σου δειχνει ποιοι ειναι.και το linksys σου λεει. βαλε κλειδωμα wpa2 για να εισαι σιγουρος.επισης το απογευμα για να εισαι σιγουρος τι γινετε δες στα ποσα κλειδωνεις.μπορει πχ για καποιο χ λογο το πρωι η γραμμη σου να κλειδωνει στα 15 Mbit και το βραδυ πχ λογο υγρασιας καλωδιων η δεν ξερω τι να κλειδωνει πι οχαμηλα.επισης μπορει να ειναι και θεμα φορτου στο συγκεκριμενο site η γενικος να ειναι λιγο πιτα το dslam η o provider σου και για αυτο ναπηγαινει πιο αργα.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 αναλογως το ρουτερ.το speedtouch πχ σου δειχνει ποιοι ειναι.και το linksys σου λεει. βαλε κλειδωμα wpa2 για να εισαι σιγουρος.επισης το απογευμα για να εισαι σιγουρος τι γινετε δες στα ποσα κλειδωνεις.μπορει πχ για καποιο χ λογο το πρωι η γραμμη σου να κλειδωνει στα 15 Mbit και το βραδυ πχ λογο υγρασιας καλωδιων η δεν ξερω τι να κλειδωνει πι οχαμηλα.επισης μπορει να ειναι και θεμα φορτου στο συγκεκριμενο site η γενικος να ειναι λιγο πιτα το dslam η o provider σου και για αυτο ναπηγαινει πιο αργα.
johnnyelectro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Σε wpa2 το έχω κλειδώσει. Έχω το router της Belkin g+ nimo και δυστυχώς μέσα από τα options δεν έχει κάποια ένδειξη ώστε να δείχνει πόσοι είναι συνδεδεμένοι...
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 dyskolo να το εχει σπασει καποιος.τωρα τροπο για να το δεις δεν νομιζω οτι υπαρχει.απλα βαλε και κλειδωμα με mac address αμα παιρνει σαν extra μετρο και μετα μπορεις να κανεις hidden to ssid και να δωσεις καρφωτα ip και να κλεισεις τον dhcp και να αλλαξεις και την lan ip toy belkin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.