Προς το περιεχόμενο

Συστημα Ψηξης επεξεργαστη!

giannis91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω αυτην την μητρηκη GIGABYTE GA-EG31M-S2 ! και θελω να βαλω αυτην την ψηχτρα με τον ανεμηστηρα: ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO S775! και νομιζω οτι δεν ειναι συμβατα τα pin μεταξη τους! απο οτι ειδα σε φοτο δηλαδη απο ε-σοπ! αλλα απο οτι ξερω η μητρηκη μου εχει 4 πιν συνδεσης(οπως και η ψηχρα) για ανεμιστιρα εκτος επεξεργαστη! τι κανουμε τωρα??????????:rolleyes:

Δημοσ.

Παιδια εχω αυτην την μητρηκη GIGABYTE GA-EG31M-S2 ! και θελω να βαλω αυτην την ψηχτρα με τον ανεμηστηρα: ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO S775! και νομιζω οτι δεν ειναι συμβατα τα pin μεταξη τους! απο οτι ειδα σε φοτο δηλαδη απο ε-σοπ! αλλα απο οτι ξερω η μητρηκη μου εχει 4 πιν συνδεσης(οπως και η ψηχρα) για ανεμιστιρα εκτος επεξεργαστη! τι κανουμε τωρα??????????:rolleyes:

Δημοσ.

θα πρεπει να συνδεσω τον ανεμιστιρα της ψηχτρας στο system fan header και οχι στο CPU fan header! γιατι τα πιν απο το CPU fan header της μητρηκης ειναι διαφορετικα απο της ψηχτρας!! γιατι τα ειδα σε φοτο!

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 04 : 43 : 54-----

γινετε να το βαλω στο system fan header βασικα???

Δημοσ.

θα πρεπει να συνδεσω τον ανεμιστιρα της ψηχτρας στο system fan header και οχι στο CPU fan header! γιατι τα πιν απο το CPU fan header της μητρηκης ειναι διαφορετικα απο της ψηχτρας!! γιατι τα ειδα σε φοτο!

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 04 : 43 : 54-----

γινετε να το βαλω στο system fan header βασικα???

Δημοσ.
το CPU fan header της μητρηκης ειναι διαφορετικα απο της ψηχτρας!! γιατι τα ειδα σε φοτο

Κι εγώ σε φωτογραφία τα είδα και είναι ακριβώς ότι χρειάζεται. 4 πινς η πλακέτα και 4 ο ανεμιστήρας.

γινετε να το βαλω στο system fan header

Όχι δε γίνεται γιατί το SYS_FAN παίρνει χαμηλότερες ενδείξεις θερμοκρασίας από το CPU_FAN και θα δουλεύει τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή πάντα σε χαμηλές ταχύτητες. Εξ'άλλου ίδια headers είναι και τα δύο, που είδες ότι δεν ταιριάζουν;

Δημοσ.
το CPU fan header της μητρηκης ειναι διαφορετικα απο της ψηχτρας!! γιατι τα ειδα σε φοτο

Κι εγώ σε φωτογραφία τα είδα και είναι ακριβώς ότι χρειάζεται. 4 πινς η πλακέτα και 4 ο ανεμιστήρας.

γινετε να το βαλω στο system fan header

Όχι δε γίνεται γιατί το SYS_FAN παίρνει χαμηλότερες ενδείξεις θερμοκρασίας από το CPU_FAN και θα δουλεύει τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή πάντα σε χαμηλές ταχύτητες. Εξ'άλλου ίδια headers είναι και τα δύο, που είδες ότι δεν ταιριάζουν;

Δημοσ.
Πού κολλας δεν εχω καταλαβει ακομα...

απλα δεν ηξερα αν θα ηταν συμβατα μεταξυ τους τα πιν!

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 07 : 12 : 24-----

τεσπα! νομιζα οτι δεν ηταν συμβατα, βασικα ετσι ειχα δει!!! ευχαριστω!!!

Δημοσ.
Πού κολλας δεν εχω καταλαβει ακομα...

απλα δεν ηξερα αν θα ηταν συμβατα μεταξυ τους τα πιν!

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 07 : 12 : 24-----

τεσπα! νομιζα οτι δεν ηταν συμβατα, βασικα ετσι ειχα δει!!! ευχαριστω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...