Προς το περιεχόμενο

philips 5990 υποστηριζει my passport 320gb

dias4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τον εξωτερικο wd my passport 320gb.τον συνδεσα στο philips 5980 κασι δεν το αναγνωρισε.αν αγορασω τον philips 5990 θα τον δει?

Δημοσ.

εχω τον εξωτερικο wd my passport 320gb.τον συνδεσα στο philips 5980 κασι δεν το αναγνωρισε.αν αγορασω τον philips 5990 θα τον δει?

Δημοσ.

Απλως πρεπει να ειναι σε μορφη FAT32 o passport και να μην εχει μεγαλο αριθμο αρχειων.

Το philips 5980 εχει usb 1.1 οποτε δεν διαβαζει ευκολα τον δισκο.Αργει λιγο αλλα το philips 5990 με usb 2.0 τον διαβαζει ευκολα Εγω που εχω το philips 3260 τον διαβαζει σε 5 sec

Υ.Γ : Το θεμα πρεπει να μεταφερθει στο καταλληλο section (Gadgets)

Δημοσ.

Έγινε μεταφορά του θέματος στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε ένα νέο θέμα, να ελέγχετε στον κεντρικό κατάλογο του forum τις μίνι περιγραφές κάθε ενότητας, ώστε να επιλέγετε αυτήν που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη συνάφεια με το θέμα σας.

Δημοσ.
Απλως πρεπει να ειναι σε μορφη FAT32 o passport και να μην εχει μεγαλο αριθμο αρχειων.

Το philips 5980 εχει usb 1.1 οποτε δεν διαβαζει ευκολα τον δισκο.Αργει λιγο αλλα το philips 5990 με usb 2.0 τον διαβαζει ευκολα Εγω που εχω το philips 3260 τον διαβαζει σε 5 sec

Υ.Γ : Το θεμα πρεπει να μεταφερθει στο καταλληλο section (Gadgets)

Τον passport τον εχω σε fat32 και εχει περιπου 100gb και δεν ανοιγει στο 5980.Εσυ το εχεις δοκιμασει στο 5990?Το philips 3260 που εχεις τον ανοιγει τον passport 320gb αν ναι να αγορασω το 3260.ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα.

Δημοσ.
Τον passport τον εχω σε fat32 και εχει περιπου 100gb και δεν ανοιγει στο 5980.Εσυ το εχεις δοκιμασει στο 5990?Το philips 3260 που εχεις τον ανοιγει τον passport 320gb αν ναι να αγορασω το 3260.ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα.

Κοιτα να δεις εγω εχω το 3260 και παιζει Δεν εχω ομως βαλει τοσα gb(αρα και τοσα πολλα αρχεια) στο passport.Στις οδηγιες γραφει ποσα αρχεια δεχεται αλλα δεν μπορω να τις βρω να σου πω.Αν ψαξεις στο site της philips θα τις βρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...