Προς το περιεχόμενο

Το pc δεν ανοίγει

metal exists

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς καμια τελεία στο post σου δεν θα έβλαπτε...

Ο επεξεργαστής σου μια χαρά είναι συμβατός με την μητρική, διαβάζουμε και καμιά λίστα συμβατότητας (κάνε το ίδιο και για τις μνήμες για να σαι σίγουρος)... Από κει και έπειτα μου φαίνεται τα έχεις μπερδέψει... Λες ότι δεν αναγνωρίζει τους δίσκους... Το format Που και Πώς το έκανες τότε;; Οι δίσκοι είναι SATA; ; μήπως τους έχεις βάλει στο μωβ υποδοχή; Αν ναι άλλαξε τους στα κίτρινα, η μωβ στις Gigabyte, θέλει πρώτα πέρασμα των οδηγών και μετά...

Αν δεν πετύχει τίποτα, τότε Clear Cmos (δηλάδή βγάζεις μπαταρία, και με ένα κατσαβιδάκι 2-3sec, στου πόλους της υποδοχή της μπαταρίας)

Απότι βλέπω, είναι υβριδική, πρόσεξε μην έχεις μπερδέξει DDR2 me DDR3 :D... τι την ήθελες την υβριδική...total failure

Δημοσ.

παιδιά τελικά το pc τραβάει ποιο πολύ μ@λ@κ1@ από εμένα έκανα τα πάντα clear cmos ,format ,update bios αλλά τελικά τίποτα μόλις γυρνάω αγανακτησμένος το ανοίγω για να προσπαθήσω λίγο ακόμα και ανοίγουν κανονικά τα windows.Τι να πω έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!!!

Δημοσ.

παιδιά τελικά το pc τραβάει ποιο πολύ μ@λ@κ1@ από εμένα έκανα τα πάντα clear cmos ,format ,update bios αλλά τελικά τίποτα μόλις γυρνάω αγανακτησμένος το ανοίγω για να προσπαθήσω λίγο ακόμα και ανοίγουν κανονικά τα windows.Τι να πω έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!!!

Δημοσ.

Κάτι δεν κάνει καλά επαφή τότε, ή δεν παίρνουν σωστά ρεύμα οι δίσκοι...Τι psu έχεις;

Όπως είπε και ο divo, έλεγξε τα καλώδια

Δημοσ.

Κάτι δεν κάνει καλά επαφή τότε, ή δεν παίρνουν σωστά ρεύμα οι δίσκοι...Τι psu έχεις;

Όπως είπε και ο divo, έλεγξε τα καλώδια

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πέρασα τα xp σε ένα υπολογιστή ,πέρασα antivarius

και μετά την επανεκίνηση δεν μου ανοίγει ο υπολογιστής,μου κάνει συνέχεια επανεκκίνηση .

Ούτε το boot menu μου βγάζει .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...