eukoilia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, μου δώσανε 2 μικρά DVD εγγραφής από videocamera τα οποία υποτίθεται ότι είχαν υποστεί μια κατάλληλη επεξεργασία για να μπορείς να τα βλέπεις από υπολογιστή αλλά μόλις τα έβαλα στο dvd-rom δεν μου τα αναγνώριζε και μου έβγαζαν τα windows ένα μήνυμα ότι η μορφή του αρχείου δεν υποστηρίζεται κτλ... προφανώς το dvd-rom διαβάζει τα μικρά dvd (για να έχει και την ανάλογη θέση) πάει το μυαλό σας γιατί δεν τα βλέπει;
eukoilia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, μου δώσανε 2 μικρά DVD εγγραφής από videocamera τα οποία υποτίθεται ότι είχαν υποστεί μια κατάλληλη επεξεργασία για να μπορείς να τα βλέπεις από υπολογιστή αλλά μόλις τα έβαλα στο dvd-rom δεν μου τα αναγνώριζε και μου έβγαζαν τα windows ένα μήνυμα ότι η μορφή του αρχείου δεν υποστηρίζεται κτλ... προφανώς το dvd-rom διαβάζει τα μικρά dvd (για να έχει και την ανάλογη θέση) πάει το μυαλό σας γιατί δεν τα βλέπει;
micos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Για να μπορέσει να διαβαστεί ένα dvdr από κάμερα πρέπει πρώτα να γίνει finalise, close, ολοκλήρωση, κλείσιμο ή όπως αλλιώς το αναφέρει η κάμερα. Αυτή η δουλειά μπορεί να γίνει μόνο από την κάμερα που έκανε την εγγραφή. Αν έγινε η παραπάνω ενέργεια, τότε το dvd μπορεί να παίξει σε dvd player, pc, ps2 κτλ. Αν δεν έγινε, δεν μπορεί να διαβαστεί από πουθενά. Αυτό που με παραξενεύει είναι το [...]αλλά μόλις τα έβαλα στο dvd-rom δεν μου τα αναγνώριζε και μου έβγαζαν τα windows ένα μήνυμα ότι η μορφή του αρχείου δεν υποστηρίζεται κτλ[...] Δηλαδή σου επιτρέπει να διαβάσεις τα περιεχώμενα του dvd; Αν ναι, τι κατάληξη έχουν τα αρχεία αυτά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.