nikspyr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, έχω γίνει εδώ και 3 μήνες συνδρομητής στην Tellas. Έχω το πακέτο Double play και αρχικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Τις τελευταίες 15 ημέρες όμως παρατήρησα ότι υπάρχει πρόβλημα τόσο με το άνοιγμα απλών σελίδων, όσο και με το κατέβασμα torrents. Σε test που κάνω, πιάνω 126 - 190 Kbps download μόνο!! Αντίθετα στο διπλανό διαμέρισμα με forthnet, σπάνε τα κοντερ (σε τεστ είδα ως 5,6Mbps). Το παραθέτω αυτό γιατί μπορεί κάποιοι να πουν ότι το download με torrents δεν είναι αξιόπιστο και όμως τα ίδια torrents εγώ τα κατεβάζω με 50Kbps, ενώ δίπλα με 225 - 350 Kbps. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; η περιοχή είναι Κερατσίνι. Ευχαριστώ.
nikspyr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, έχω γίνει εδώ και 3 μήνες συνδρομητής στην Tellas. Έχω το πακέτο Double play και αρχικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Τις τελευταίες 15 ημέρες όμως παρατήρησα ότι υπάρχει πρόβλημα τόσο με το άνοιγμα απλών σελίδων, όσο και με το κατέβασμα torrents. Σε test που κάνω, πιάνω 126 - 190 Kbps download μόνο!! Αντίθετα στο διπλανό διαμέρισμα με forthnet, σπάνε τα κοντερ (σε τεστ είδα ως 5,6Mbps). Το παραθέτω αυτό γιατί μπορεί κάποιοι να πουν ότι το download με torrents δεν είναι αξιόπιστο και όμως τα ίδια torrents εγώ τα κατεβάζω με 50Kbps, ενώ δίπλα με 225 - 350 Kbps. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; η περιοχή είναι Κερατσίνι. Ευχαριστώ.
boymanos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους,έχω γίνει εδώ και 3 μήνες συνδρομητής στην Tellas. Έχω το πακέτο Double play και αρχικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Τις τελευταίες 15 ημέρες όμως παρατήρησα ότι υπάρχει πρόβλημα τόσο με το άνοιγμα απλών σελίδων, όσο και με το κατέβασμα torrents. Σε test που κάνω, πιάνω 126 - 190 Kbps download μόνο!! Αντίθετα στο διπλανό διαμέρισμα με forthnet, σπάνε τα κοντερ (σε τεστ είδα ως 5,6Mbps). Το παραθέτω αυτό γιατί μπορεί κάποιοι να πουν ότι το download με torrents δεν είναι αξιόπιστο και όμως τα ίδια torrents εγώ τα κατεβάζω με 50Kbps, ενώ δίπλα με 225 - 350 Kbps. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; η περιοχή είναι Κερατσίνι. Ευχαριστώ. δεν εμαθες οτι η tellas αλλαξε ονομασια και εγινε μπελας?αν εχεις γερο στομαχι κατσε,αν οχι ψαχτην για αλλου.μαλλον εχουν σοβαρο προβλημα,αλλα ειναι βλακες να το πουν.κουραγιο,τα λαθη πληρωνονται.και εγω τα πληρωνω,αλλα σε λιγο τελειωνει ο χρονος και θα φυγω.
boymanos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους,έχω γίνει εδώ και 3 μήνες συνδρομητής στην Tellas. Έχω το πακέτο Double play και αρχικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Τις τελευταίες 15 ημέρες όμως παρατήρησα ότι υπάρχει πρόβλημα τόσο με το άνοιγμα απλών σελίδων, όσο και με το κατέβασμα torrents. Σε test που κάνω, πιάνω 126 - 190 Kbps download μόνο!! Αντίθετα στο διπλανό διαμέρισμα με forthnet, σπάνε τα κοντερ (σε τεστ είδα ως 5,6Mbps). Το παραθέτω αυτό γιατί μπορεί κάποιοι να πουν ότι το download με torrents δεν είναι αξιόπιστο και όμως τα ίδια torrents εγώ τα κατεβάζω με 50Kbps, ενώ δίπλα με 225 - 350 Kbps. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; η περιοχή είναι Κερατσίνι. Ευχαριστώ. δεν εμαθες οτι η tellas αλλαξε ονομασια και εγινε μπελας?αν εχεις γερο στομαχι κατσε,αν οχι ψαχτην για αλλου.μαλλον εχουν σοβαρο προβλημα,αλλα ειναι βλακες να το πουν.κουραγιο,τα λαθη πληρωνονται.και εγω τα πληρωνω,αλλα σε λιγο τελειωνει ο χρονος και θα φυγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.