Yperaspisths Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Την 2209wa στο overclockers.co.uk την εχει 195 λιρες. Aπιστευτο μου φαινεται τοσο χαμηλη τιμη. Το συγκεκριμενο site στελνει στην Ελλαδα?
VAssassin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Απ' οτι ειπε ο Popolaros πιο πανω στο thread, ναι στελνει.
Yperaspisths Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Απ' οτι ειπε ο Popolaros πιο πανω στο thread, ναι στελνει. Ωραιοτατα. Θα κανω την παραγγελια μου απο εκει λοιπον
vandermonde Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 δυο διαφορετικα πανελ αδερφε.... πολυ ανωτερο της 24αρας το ιδιο πανω κατω pva panel εχουν και οι δυο αν δεν κανω λαθος...και γενικα στα διαφορα reviews που χω διαβασει μια χαρα οθονουλα την βλεπω την 27αρα....ασε που στο overclockers και οπουδηποτε αλλου την εχουν πιο ακριβη απο την 24αρα....τεσπα απλα πιστευω ειναι αλλο ενα δειγμα οτι τα χουν χαμενα στην DELL hellas(?)........
Cygnus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως να αφήσουμε τις Dell και τα PVA και να στραφούμε στην οικονομική και, όπως φαίνεται, αξιόλογη Samsung 2493HM ;;; Λέω εγώ...
vandermonde Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 για αγορα απο ελλαδα ασυζητητι...και εγω για samsung ετοιμαζομουν...αλλα τωρα με αυτο το overclockers μου αναψαν φωτιες τα παιδια....πολυ καλες τιμες...το θεμα ειναι αν στελνουν ελλαδα και απο αξιοπιστια τι παιζει.....ενταξει καλες τιμες αλλα και παλι ειναι πολλα τα φραγκα..αν γινει καμια στραβη....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 το overclockers.co.uk παίζει να είναι πιο αξιόπιστο από Πλαίσιο & Eshop...
Grobath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ναι το θέμα είναι τη παίζει με την εγγύηση από το overclockers.co.uk;
vandermonde Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 για DELL τουλαχιστον η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη αρα δεν νομιζω να χεις κανενα προβλημα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.