Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 την εχει παρει κοσμος.... τι στο κέρατο, έχω φάει τρελή ήττα φέτος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 την εχει παρει κοσμος.... τι στο κέρατο, έχω φάει τρελή ήττα φέτος
vandermonde Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 μου φαινεται πρεπει να ξυπνησουμε σιγα σιγα και αγορες μονο απο εξωγερικο..το OC εχει οτι οθονη θες και σε τρελες τιμες( σε σχεση με ελλαδισταν)....με αντικαταβολη απο το συγκεκριμενο ξερει κανεις αν μπορεις να αγορασεις? update There will be no delivery until cleared funds are received. μαλλον οχι
vandermonde Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 μου φαινεται πρεπει να ξυπνησουμε σιγα σιγα και αγορες μονο απο εξωγερικο..το OC εχει οτι οθονη θες και σε τρελες τιμες( σε σχεση με ελλαδισταν)....με αντικαταβολη απο το συγκεκριμενο ξερει κανεις αν μπορεις να αγορασεις? update There will be no delivery until cleared funds are received. μαλλον οχι
mindtrapper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ναι στο OC η Dell βγαίνει στα 528€ και η HP στα 568€..Έχει μια διαφορά. Σαν ακριβά μου φαίνεται για την 2408. Πριν 1 μήνα (ούτε) που έψαχνα είχα βρει έναν στο ebay.co.uk που πουλούσε καινούργιες Dell 2408. Με μεταφορικά 45 λίρες (τον είχα ρωτήσει) έβγαινε σύνολο 440 ευρώ για Ελλάδα με την τότε ισοτιμία. Δεν βλέπω να έχει auctions αυτή την στιγμή, ίσως να περιμένεις μήπως ξαναφέρει; 88 ευρώ είναι πολλά αφού κολλάς στα 40 που έχουν διαφορά η ΗΡ με την Dell.
mindtrapper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ναι στο OC η Dell βγαίνει στα 528€ και η HP στα 568€..Έχει μια διαφορά. Σαν ακριβά μου φαίνεται για την 2408. Πριν 1 μήνα (ούτε) που έψαχνα είχα βρει έναν στο ebay.co.uk που πουλούσε καινούργιες Dell 2408. Με μεταφορικά 45 λίρες (τον είχα ρωτήσει) έβγαινε σύνολο 440 ευρώ για Ελλάδα με την τότε ισοτιμία. Δεν βλέπω να έχει auctions αυτή την στιγμή, ίσως να περιμένεις μήπως ξαναφέρει; 88 ευρώ είναι πολλά αφού κολλάς στα 40 που έχουν διαφορά η ΗΡ με την Dell.
Cygnus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Από ebay.co.uk ψάχνω γενικά, έχει καινούριες και η τιμή τους είναι στα 500€ σύνολο. Το θέμα δεν είναι τα 20-30€ όταν μιλάμε για 500 αλλά ποια οθόνη να πάρω με αυτά τα λεφτά ώστε να πιάσουν τόπο.
yanc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Στην τιμή που θα σου βγεί η 2408 δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω. Εγώ έχω πάρει την ΗΡ LP2475w και μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος. Τέλεια δεν είναι αλλά σε αυτή την κατηγορία δεν είναι η μόνη http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-hp-lp2475w.html Πάει βέβαια πιο ακριβά. Επειδη με ενδιαφερει η συγκεκριμενη και εχω διαβασει το review στο Prad,η εμπειρια σου συμφωνει με αυτα που γραφουν γι'αυτην;
mindtrapper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Επειδη με ενδιαφερει η συγκεκριμενη και εχω διαβασει το review στο Prad,η εμπειρια σου συμφωνει με αυτα που γραφουν γι'αυτην; Δεν την έχω πολύ καιρό αλλά μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος. Πριν την αγοράσεις να ξέρεις ότι η οθόνη είναι wide gamut δηλαδή απεικονίζει ευρύ χρωματικό φάσμα. Μερικά κόκκινα και πράσινα είναι έντονα αλλά (για μένα) όχι ενοχλητικά. Αν είσαι γραφίστας μάλλον δε σου κάνει. Οι γωνίες θέασης είναι καλές (IPS είναι εξ άλλου) αλλά όχι τέλειες. Δηλαδή αν έχω φως αναμμένο στο δωμάτιο και σηκωθώ και κοιτάξω την οθόνη από ψηλά χάνει σε contrast αλλά όχι έντονα. Μην περιμένεις ότι θα δείχνει το ίδιο όπου και κάτσεις. Αλλά όταν βλέπω ταινία κάθομαι αρκετά χαμηλότερα από την οθόνη και φαίνεται μια χαρά. Οι photos που έχει στο Prad είναι πάνω κάτω αντιπροσωπευτικές. Στην αρχική κατάσταση αν την χρησιμοποιήσεις για 20 λεπτά παίζει να χάσεις το φως σου ... μόνιμα! Αλλά μετά από μια ρυθμισούλα σε φωτεινότητα/αντίθεση και στα χρώματα είναι άνετη. Μπορεί να σου βάλω καμιά φώτο αύριο εδώ να τη δεις
yanc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω mindtrapper! Δεν ειμαι γραφιστας αλλα για επεξεργασια βιντεο θα χρησιμοποιηθει σιγουρα. Συν λιγο gaming και πολλες ταινιες. Λενε οντως οτι οι out of the box ρυθμισεις της ειναι απαραδεκτες...blindness ε; Η αληθεια ειναι οτι εχω καταληξει σ'αυτην απλα περιμενω μια καλη προσφορα ή εκπτωση(τωρα τρεχει μια 10%) απο το Αγγλικο HP shop για να τη τσιμπησω.
Cygnus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Τελικά πού καταλήγουμε ρε παιδιά γιατί χάθηκε το τόπι...Να στραφώ σε Dell, σε HP ή μήπως καλύτερα αφού και οι παραπάνω έχουν ελαττώματα να γλιτώσω τα λεφτουδάκια μου με μία Τ240;
vandermonde Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ξερει κανεις αν οι τιμες στο site της DELL ειναι τελικες ή ακομη οπως παλια παιζει τηλεφωνικο παζαρι και σου δινουν "προσφορες"? p.s μαρεσει που εχουν την 27αρα ιδια τιμη με την 24αρα.......wtf !?!?
popolaros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 δυο διαφορετικα πανελ αδερφε.... πολυ ανωτερο της 24αρας
Yperaspisths Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ξερει κανεις αν οι τιμες στο site της DELL ειναι τελικες ή ακομη οπως παλια παιζει τηλεφωνικο παζαρι και σου δινουν "προσφορες"? p.s μαρεσει που εχουν την 27αρα ιδια τιμη με την 24αρα.......wtf !?!? Ειναι απαραδεκτοι παντως στην αντιπροσωπεια της dell. Θελω να αγορασω την νεα dell 2209wa(την νεα με e-ips panel) και την εχουν στα 405 ευρο την στιγμη που στην Αμερικη κοστιζει 300 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΕ ΦΠΑ.
VAssassin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Την 2209wa στο overclockers.co.uk την εχει 195 λιρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.